En İyi Çalışma Fırsatı Sunan Ülkeler

HSBC, farklı ülkelerde çalışmak isteyenler için en iyi fırsatları sunan ülkeler arasında Türkiye'yi de gösterdi. Ülkeler, ekonomik güçleri, yurt dışında çocuk yetiştirme maliyetleri ve harcamalar dikkate alınarak sıralandı. Listede ilk sırada Çin yer aldı. İşte yabancılara en iyi çalışma fırsatlarını sunan diğer ülkeler...

  1. HSBC, farklı ülkelerde çalışmak isteyenler için en iyi fırsatları sunan ülkeler arasında Türkiye'yi de gösterdi. Ülkeler, ekonomik güçleri, yurt dışında çocuk yetiştirme maliyetleri ve harcamalar dikkate alınarak sıralandı. Listede ilk sırada Çin yer aldı.   <p><b>İşte yabancılara en iyi çalışma fırsatlarını sunan diğer ülkeler...</b></p>

    HSBC, farklı ülkelerde çalışmak isteyenler için en iyi fırsatları sunan ülkeler arasında Türkiye'yi de gösterdi. Ülkeler, ekonomik güçleri, yurt dışında çocuk yetiştirme maliyetleri ve harcamalar dikkate alınarak sıralandı. Listede ilk sırada Çin yer aldı.

    İşte yabancılara en iyi çalışma fırsatlarını sunan diğer ülkeler...

  2. 15- Güney Afrika

    15- Güney Afrika

  3. 14- Yeni Zelanda

    14- Yeni Zelanda

  4. 13- Katar

    13- Katar

  5. 12- ABD

    12- ABD

  6. 11- HSBC listesinde, Türkiye 11. sırada yer aldı. Bankacılık sektöründeki fırsatlar, yeni teknoloji şirketleri ve büyüyen ekonomiyle birlikte farklı alanlarda yeni iş imkanlarını artmasının Türkiye'yi yurt dışında iş arayanlar için cazip ülkeler arasına soktuğu belirtildi.

    11- HSBC listesinde, Türkiye 11. sırada yer aldı. Bankacılık sektöründeki fırsatlar, yeni teknoloji şirketleri ve büyüyen ekonomiyle birlikte farklı alanlarda yeni iş imkanlarını artmasının Türkiye'yi yurt dışında iş arayanlar için cazip ülkeler arasına soktuğu belirtildi.

  7. 10- Hong Kong

    10- Hong Kong

  8. 9- Birleşik Arap Emirlikleri

    9- Birleşik Arap Emirlikleri

  9. 8- Belçika

    8- Belçika

  10. 7- Rusya

    7- Rusya

  11. 6- Kanada

    6- Kanada

  12. 5- Avustralya

    5- Avustralya

  13. 4- Cayman Adaları

    4- Cayman Adaları

  14. 3- Singapur

    3- Singapur

  15. 2- Almanya

    2- Almanya

  16. 1. Çin HSBC listesinin zirvesinde yer alan ülke oldu.

    1. Çin HSBC listesinin zirvesinde yer alan ülke oldu.