Bakanlar AK Parti Kampında

Bakanlar AK Parti Kampında Stres Atıyor

  1. AK Parti Kızılcahamam kampına katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu sabah sporunda tenis oynarken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, soba üzerinde kestane pişirerek stres attı.

    AK Parti Kızılcahamam kampına katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu sabah sporunda tenis oynarken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, soba üzerinde kestane pişirerek stres attı.

  2. AK Parti'nin Kızılcahamam da devam eden 21'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan bakan ve milletvekilleri görüşmelerini sürdürürken, sabah ve akşam saatlerinde kendilerine zaman ayırmaya çalışıyor.

    AK Parti'nin Kızılcahamam da devam eden 21'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan bakan ve milletvekilleri görüşmelerini sürdürürken, sabah ve akşam saatlerinde kendilerine zaman ayırmaya çalışıyor.

  3. Dün akşam toplantılarını tamamladıktan sonra geç saatlerde kaldıkları otel yakınında bulunan 'Tarihi Kıl Çadırı Restoran'da yemek yiyen Bakan Yıldız ve Yazıcı, burada kendilerine ikram edilen soba üzerinde pişirilen kestaneden yedi.

    Dün akşam toplantılarını tamamladıktan sonra geç saatlerde kaldıkları otel yakınında bulunan 'Tarihi Kıl Çadırı Restoran'da yemek yiyen Bakan Yıldız ve Yazıcı, burada kendilerine ikram edilen soba üzerinde pişirilen kestaneden yedi.

  4. İki bakan daha sonra soba başına geçip, kestaneleri pişirip, restoranda bulunan gazeteci ve partililere ikram etti.

    İki bakan daha sonra soba başına geçip, kestaneleri pişirip, restoranda bulunan gazeteci ve partililere ikram etti.

  5. Sabah saatlerinde ise Bakan Şimşek ile Bakan Eroğlu sabah sporu yaptı. Her iki bakan da tenis kortunda yaklaşık bir saat tenis oynadıktan sonra istişare toplantısına geçti.

    Sabah saatlerinde ise Bakan Şimşek ile Bakan Eroğlu sabah sporu yaptı. Her iki bakan da tenis kortunda yaklaşık bir saat tenis oynadıktan sonra istişare toplantısına geçti.

  6. AK Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında Kızılcahamam kampında bulunan bazı vekiller sabah saatlerini spor yaparak değerlendirdi. AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya da sabah sporu yaptı. Çok sayıda basın mensubu da Çetinkaya'yı takip etti.

    AK Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında Kızılcahamam kampında bulunan bazı vekiller sabah saatlerini spor yaparak değerlendirdi. AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya da sabah sporu yaptı. Çok sayıda basın mensubu da Çetinkaya'yı takip etti.

  7. AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar (sağda), AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün (sağ 2) ve Kültür Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı (solda) da sabah sporu yaptı.

    AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar (sağda), AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün (sağ 2) ve Kültür Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı (solda) da sabah sporu yaptı.

  8. AK Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında Kızılcahamam kampında bulunan bazı vekiller sabah saatlerini spor yaparak değerlendirdi. AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya da sabah sporu yaptı.

    AK Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında Kızılcahamam kampında bulunan bazı vekiller sabah saatlerini spor yaparak değerlendirdi. AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya da sabah sporu yaptı.

  9. AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya da sabah sporu yaptı.

    AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya da sabah sporu yaptı.

  10. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök de sabah sporu yaptı.

    AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök de sabah sporu yaptı.

  11. AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve eşi de sabah sporu yaptı.

    AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve eşi de sabah sporu yaptı.

  12. AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya (sol 2), AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök (solda), AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş (sağ 2) ve eşi de sabah sporu yaptı.

    AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya (sol 2), AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök (solda), AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş (sağ 2) ve eşi de sabah sporu yaptı.

  13. AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya (sol 2), AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök (solda), AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş (sağ 2) ve eşi de sabah sporu yaptı.

    AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya (sol 2), AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök (solda), AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş (sağ 2) ve eşi de sabah sporu yaptı.

  14. AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş de sabah sporu yaptı.

    AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş de sabah sporu yaptı.