Dünyanın En Talihsiz İnsanları!

Belanın takibe aldığı insanlar onlar. Her gittikleri yere talihsiz olayları da götürmüşler. İşte dünyanın en bahtsız insanları...

  1. Belanın takibe aldığı insanlar onlar. Her gittikleri yere talihsiz olayları da götürmüşler. İşte dünyanın en bahtsız insanları...

    Belanın takibe aldığı insanlar onlar. Her gittikleri yere talihsiz olayları da götürmüşler. İşte dünyanın en bahtsız insanları...

  2. <p><b>Gittiği her yere atom bombası düştü:</b></p>   Tsutomu Yamaguchi Japon işadamı Tsutomu Yamaguchi 6 Ağustos 1945 günü iş için Hiroşima´daymış. Tam şehirden ayrılacağı sırada kente atom bombası atılmış. Yamaguchi sağ kalmış ama sağırlık, geçici körlük ve vücudundaki yanıklarla şehirden ayrılmış. Herşeyi unutmak için memleketi Nagazaki?ye gitmiş. Ancak, 9 Ağustos´ta kendisi Nagazaki´deyken diğer atom bombası atılmış. Üstelik bomba 3 kilometre uzağına düşmüş. Kendisi iki bombaya birden maruz kalıp da hayatta kalan tek kişi. Yamaguchi 2010´da 93 yaşındayken mide kanserinden hayatını kaybetti.

    Gittiği her yere atom bombası düştü:

    Tsutomu Yamaguchi Japon işadamı Tsutomu Yamaguchi 6 Ağustos 1945 günü iş için Hiroşima´daymış. Tam şehirden ayrılacağı sırada kente atom bombası atılmış. Yamaguchi sağ kalmış ama sağırlık, geçici körlük ve vücudundaki yanıklarla şehirden ayrılmış. Herşeyi unutmak için memleketi Nagazaki?ye gitmiş. Ancak, 9 Ağustos´ta kendisi Nagazaki´deyken diğer atom bombası atılmış. Üstelik bomba 3 kilometre uzağına düşmüş. Kendisi iki bombaya birden maruz kalıp da hayatta kalan tek kişi. Yamaguchi 2010´da 93 yaşındayken mide kanserinden hayatını kaybetti.

  3. <p><b>Bindiği 3 gemiyi de batıran kadın:</b></p>   Violet Jessop Violet Jessop gemilerde garson olarak çalışan genç bir kadın. İlk olarak 1911'de Olympic adlı bir gemide kendisine iş buldu. Bu gemi başka bir gemiyle çarpışıp battı. Kazadan sağ kurtulan Violet bir yıl sonra kendisine Titanic´te iş buldu. Yüzyılın en büyük deniz faciasından da sağ çıkan I. Dünya Savaşı'nda Britannic isimli bir gemide işe alındı. Brittanic de mayına çarpıp battı. Kazadan kurtulan ender kişilerden biri de yine kendisi oldu. Violet emekli olana kadar garsonluk yaptı, 1971'de kalp krizinden öldü.

    Bindiği 3 gemiyi de batıran kadın:

    Violet Jessop Violet Jessop gemilerde garson olarak çalışan genç bir kadın. İlk olarak 1911'de Olympic adlı bir gemide kendisine iş buldu. Bu gemi başka bir gemiyle çarpışıp battı. Kazadan sağ kurtulan Violet bir yıl sonra kendisine Titanic´te iş buldu. Yüzyılın en büyük deniz faciasından da sağ çıkan I. Dünya Savaşı'nda Britannic isimli bir gemide işe alındı. Brittanic de mayına çarpıp battı. Kazadan kurtulan ender kişilerden biri de yine kendisi oldu. Violet emekli olana kadar garsonluk yaptı, 1971'de kalp krizinden öldü.

  4. <p><b>Köpekbalığı saldırdı, kobra soktu, yıldırım düştü:</b></p>   Erik Norrie Erik Norrie zıpkınla balık avladığı bir gün köpekbalığı saldırısına uğradı. Saldırıdan mucizevi bir şekilde hayatta kaldı. Hastaneden taburcu olup evine dönerken bu kez de vücuduna yıldırım çarptı. Haftalarca hastanede kalan Erik, yine taburcu olup evine döndü. Tam herşey geride kaldı derken bu kez de kobra yılan tarafından sokuldu. Son anda kurtarılan Erik, "Başıma gelmeyen kalmadı. Yeni bir talihsizlik beni şaşırtmaz" diyor.

    Köpekbalığı saldırdı, kobra soktu, yıldırım düştü:

    Erik Norrie Erik Norrie zıpkınla balık avladığı bir gün köpekbalığı saldırısına uğradı. Saldırıdan mucizevi bir şekilde hayatta kaldı. Hastaneden taburcu olup evine dönerken bu kez de vücuduna yıldırım çarptı. Haftalarca hastanede kalan Erik, yine taburcu olup evine döndü. Tam herşey geride kaldı derken bu kez de kobra yılan tarafından sokuldu. Son anda kurtarılan Erik, "Başıma gelmeyen kalmadı. Yeni bir talihsizlik beni şaşırtmaz" diyor.

  5. <p><b>Lotonun köyünde vurmadığı tek kişi:</b></p>   Cotis Mitsotakis İspaya'nın Sodeto Köyü'ne 2012'de Avrupa'nın en büyük lotosu çıktı. 70 kişilik köyde herkes 950 milyon dolarlık lotodan payına düşeni aldı.   <p><b>Bir kişi hariç:</b> Cotis Mitsotakis! Yunan asıllı film yapımcısı köylülerin bilete ortak ol önerisini kabut etmedi.</p>

    Lotonun köyünde vurmadığı tek kişi:

    Cotis Mitsotakis İspaya'nın Sodeto Köyü'ne 2012'de Avrupa'nın en büyük lotosu çıktı. 70 kişilik köyde herkes 950 milyon dolarlık lotodan payına düşeni aldı.

    Bir kişi hariç: Cotis Mitsotakis! Yunan asıllı film yapımcısı köylülerin bilete ortak ol önerisini kabut etmedi.

  6. <p><b>Bıçaklandı, vuruldu, aynı anda iki yılan tarafından sokuldu:</b></p>   John Wade Agan ABD'li John Wade Agan ülkenin en talihsiz erkekleri listesinde. Wade için talihsiz olaylar zinciri 2011'de başladı. Florida'daki evinde telefonla konuşurken üzerine yıldırım düştü. Olaydan sağ kurtulan Agan, arabada giderken silahlı bir kişi tarafından gasp edildi. Aracının bagajına kilitlendi. Saatler sonra kurtarılan Agan, aylarca psikolojik tedavi gördü. Tam her şeyi atlattım deyip parkta yürürken kasap bıçaklı bir adamın saldırısına uğradı. Ağır yaralaan Agan yine aylarca hastanede hem fiziksel hem de ruhsal tedavi gördü. Evinden dışarı pek çıkmayan Agan son olarak mutfağına giren iki yılan tarafından aynı anda sokuldu.

    Bıçaklandı, vuruldu, aynı anda iki yılan tarafından sokuldu:

    John Wade Agan ABD'li John Wade Agan ülkenin en talihsiz erkekleri listesinde. Wade için talihsiz olaylar zinciri 2011'de başladı. Florida'daki evinde telefonla konuşurken üzerine yıldırım düştü. Olaydan sağ kurtulan Agan, arabada giderken silahlı bir kişi tarafından gasp edildi. Aracının bagajına kilitlendi. Saatler sonra kurtarılan Agan, aylarca psikolojik tedavi gördü. Tam her şeyi atlattım deyip parkta yürürken kasap bıçaklı bir adamın saldırısına uğradı. Ağır yaralaan Agan yine aylarca hastanede hem fiziksel hem de ruhsal tedavi gördü. Evinden dışarı pek çıkmayan Agan son olarak mutfağına giren iki yılan tarafından aynı anda sokuldu.

  7. <p><b>Nereye gitse uğursuzluk buluyor:</b></p>   John Lane John Lyne'in başına gelmedik kalmadı. 54 yıllık hayatında başına yıldırım düştü, çığ altında kaldı maden göçüğünde mahsur kaldı, 3 kez trafik kazası geçirdi, ve ağaçtan düştü. Kendisini hastaneye taşıyan iki ambulans da kaza yaptı. Birinde kolu diğerinde kolu kırıldı.

    Nereye gitse uğursuzluk buluyor:

    John Lane John Lyne'in başına gelmedik kalmadı. 54 yıllık hayatında başına yıldırım düştü, çığ altında kaldı maden göçüğünde mahsur kaldı, 3 kez trafik kazası geçirdi, ve ağaçtan düştü. Kendisini hastaneye taşıyan iki ambulans da kaza yaptı. Birinde kolu diğerinde kolu kırıldı.

  8. <p><b>Gittiği her yere kasırga götürdü:</b></p>   Melanie Martinez Melanie Martinez Amerik'nın en şanssız kadını. Sahip olduğu 5 evi de kasırgada kaybetmiş. Kendisine taşınmasını söyleyen arkadaşlarına ise tek bir sözü var. 'Burası benim evim.' Melanie'nin dünyanın en şiddetli 4 kasırgasından sağ çıktı. 1965'te Betsy, 1985'te Juan, 1998'de George ve 2005'te Katrina ve 2012'de Isaac.

    Gittiği her yere kasırga götürdü:

    Melanie Martinez Melanie Martinez Amerik'nın en şanssız kadını. Sahip olduğu 5 evi de kasırgada kaybetmiş. Kendisine taşınmasını söyleyen arkadaşlarına ise tek bir sözü var. 'Burası benim evim.' Melanie'nin dünyanın en şiddetli 4 kasırgasından sağ çıktı. 1965'te Betsy, 1985'te Juan, 1998'de George ve 2005'te Katrina ve 2012'de Isaac.