İncirlik'te UFO!

Adana'daki İncirlik üssü yakınlarında UFO olduğu öne sürülen bir cisim görüntülendi.

  1. Adana'daki İncirlik üssü yakınlarında UFO olduğu öne sürülen bir cisim görüntülendi. Özel bir şirkette iş güvenliği sorumlusu olarak çalışan K. Rıza Taktakoğlu tarafından çekilen görüntüler 23 Ekim 2013 tarihini taşıyor. Çekildiği yer ise İncirlik hava üssünün hemen yanındaki İncirlik mevkii ile E-5 otobanının kesiştiği nokta.

    Adana'daki İncirlik üssü yakınlarında UFO olduğu öne sürülen bir cisim görüntülendi. Özel bir şirkette iş güvenliği sorumlusu olarak çalışan K. Rıza Taktakoğlu tarafından çekilen görüntüler 23 Ekim 2013 tarihini taşıyor. Çekildiği yer ise İncirlik hava üssünün hemen yanındaki İncirlik mevkii ile E-5 otobanının kesiştiği nokta.

  2. Taktaoğlu, görevli olduğu inşaat üzerinde çalışan işçileri gözlemlerken, binanın hemen üzerinde disk şeklinde, havada sessiz bir şekilde asılı duran garip bir cisim fark ettiğini ifade ederek makinası ile cismin ardarda 5 kare fotoğrafını çektiğini belirtti.

    Taktaoğlu, görevli olduğu inşaat üzerinde çalışan işçileri gözlemlerken, binanın hemen üzerinde disk şeklinde, havada sessiz bir şekilde asılı duran garip bir cisim fark ettiğini ifade ederek makinası ile cismin ardarda 5 kare fotoğrafını çektiğini belirtti.

  3. MONTAJ DEĞİL

    MONTAJ DEĞİL

  4. Güvenlik görevlisi görüntüleri çektikten sonra Sirius UFO Uzay Bilimleri Merkezi'ne yolladı. Burada yapılan incelemeler sonucu cismin UFO olduğu belirtildi.

    Güvenlik görevlisi görüntüleri çektikten sonra Sirius UFO Uzay Bilimleri Merkezi'ne yolladı. Burada yapılan incelemeler sonucu cismin UFO olduğu belirtildi.

  5. Merkez Başkanı Haktan Akdoğan, fotoğraflar üzerinde özel filtre analizi ve programlarla yapılan her türlü piksel, gölge, ışık, kontrast, negatif... vb incelemede, değerlerin detaylı olarak analizleri sonucu, fotoğraflanan cismin kesinlikle montaj olmadığının belirlendiğini söyledi.

    Merkez Başkanı Haktan Akdoğan, fotoğraflar üzerinde özel filtre analizi ve programlarla yapılan her türlü piksel, gölge, ışık, kontrast, negatif... vb incelemede, değerlerin detaylı olarak analizleri sonucu, fotoğraflanan cismin kesinlikle montaj olmadığının belirlendiğini söyledi.