Ünlüler Derbiyi Nasıl Yorumladı?

Ünlüler derbiyi nasıl yorumladı?

  1. <b>Serhat Ulueren</b> - Galatasaray'ın 2 maç üst üste kaybedeceğini tahmin etmiyorum. Fenerbahçe favori ama G.Saray'ın 14 yıl kazanamama şanssızlığını kıracağını düşünüyorum, bence Galatasaray galibiyete yakın ama beraberlik de ihtimal. 2-1 Galatasaray kazanır.

    Serhat Ulueren - Galatasaray'ın 2 maç üst üste kaybedeceğini tahmin etmiyorum. Fenerbahçe favori ama G.Saray'ın 14 yıl kazanamama şanssızlığını kıracağını düşünüyorum, bence Galatasaray galibiyete yakın ama beraberlik de ihtimal. 2-1 Galatasaray kazanır.

  2. <b>Volkan Ballı -</b> Fenerbahçe kazanır. Saraçoğlu'nda zaten 14 yıldır üstün, 2 senedir o psikolojiyi çözdü Galatasaray ama kazanacak psikolojiyi henüz elde edemedi.

    Volkan Ballı - Fenerbahçe kazanır. Saraçoğlu'nda zaten 14 yıldır üstün, 2 senedir o psikolojiyi çözdü Galatasaray ama kazanacak psikolojiyi henüz elde edemedi.

  3. <b>Gripin -</b< Birol Bir Galatasaraylı olarak tabii ki gönlümden geçen çok belli. Ancak belli istatistikler de var; Fenerbahçe formda Galatasaray toparlanma eğiliminde. Umarız güzel, tatsızlıkların olmadığı, dostça biten bir maç olur. Maç içinde heyecanlanırız, maç bittiğinde de hayatımıza devam ederiz. Umarım çok abartmayacağımız bir maç olur. Gönül ister ki Galatasaray kazansın ama 14 yıldır böyle olmadı, inşallah bu sene olur.

    Gripin -

  4. <b>Aziz Üstel -</b> G.Saray her oynadığı maçı kazanır. 2-1 Galatasaray

    Aziz Üstel - G.Saray her oynadığı maçı kazanır. 2-1 Galatasaray

  5. <b>Ömer Çavuşoğlu - </b>3 ihtimalli bir maç. 1-0, 2-0 veya 3-0 Fenerbahçe alır

    Ömer Çavuşoğlu - 3 ihtimalli bir maç. 1-0, 2-0 veya 3-0 Fenerbahçe alır

  6. <b>Gökmen Özdenak -</b>Herkes Kopenhag karşısında galibiyeti bekledi, olmadı. olsa FB maçına rehavetle çıkacaklardı. Yenilmeleri GS adına motivasyon olacak. 9 puan fark şampiyonluk için rahatsız eder, bu nedenle Galatasaray'ın yenilmeyeceğini düşünüyorum. Önce beraberlik sonra Galatasaray galibiyeti. 1-2 Galatasaray alır.

    Gökmen Özdenak -Herkes Kopenhag karşısında galibiyeti bekledi, olmadı. olsa FB maçına rehavetle çıkacaklardı. Yenilmeleri GS adına motivasyon olacak. 9 puan fark şampiyonluk için rahatsız eder, bu nedenle Galatasaray'ın yenilmeyeceğini düşünüyorum. Önce beraberlik sonra Galatasaray galibiyeti. 1-2 Galatasaray alır.

  7. <b>Ferhat Göçer - </b>Fenerbahçe yeni bir başkanlık seçiminden çıktı ve moraller yüksek, ayrıca kendi sahasında oynayacak. Galatasaray'da Sneijder ve Muslera'nın olmayacak olması bir dezavantaj. Skor tahmin edemiyorum ama favori Fenerbahçe gibi görünüyor.

    Ferhat Göçer - Fenerbahçe yeni bir başkanlık seçiminden çıktı ve moraller yüksek, ayrıca kendi sahasında oynayacak. Galatasaray'da Sneijder ve Muslera'nın olmayacak olması bir dezavantaj. Skor tahmin edemiyorum ama favori Fenerbahçe gibi görünüyor.

  8. <b>Yılmaz Vural -</b> Kağıt üzerinde FB üstün. Sneijder, Muslera yok GS'de, FB'de ise problem yok. Hoca derbi maçın havasını yaşamış değil, FB ise kongrede başarmış başkan motivasyonu ve sahasında kazanma üstünlüğü ile çıkıyor. Fenerbahçe'nin, Drogba fakötürüne çözüm bulursa kazanması mümkün. Favori gözükmemesine rağmen GS'ın kadrosu FB'nin kadrosundan daha iyi. Ama Fener'de ön alandaki oyuncular gol atıyor. FB kazanırsa lig kopar.

    Yılmaz Vural - Kağıt üzerinde FB üstün. Sneijder, Muslera yok GS'de, FB'de ise problem yok. Hoca derbi maçın havasını yaşamış değil, FB ise kongrede başarmış başkan motivasyonu ve sahasında kazanma üstünlüğü ile çıkıyor. Fenerbahçe'nin, Drogba fakötürüne çözüm bulursa kazanması mümkün. Favori gözükmemesine rağmen GS'ın kadrosu FB'nin kadrosundan daha iyi. Ama Fener'de ön alandaki oyuncular gol atıyor. FB kazanırsa lig kopar.

  9. <b>Barış Ertül - </b>'Derbilerin favorisi olmaz' klasiğini bir tarafa koyarsak, FB'nin GS'a karşı Kadıköy'deki psikolojik üstünlüğü, özellikle son dönemde kendi evindeki dominant futbolu, yüksek ofansif gücü, Galatasaray'ın defansif sorunları ve Muslera'nın yokluğu ibreyi net olarak FB'ye çeviriyor. Galatasaray'ın berabere kalması başarıdır, maça ne kadar tutunabileceği, duran top aksiyonlarındaki becerisine, Drogba'nın ve oynarsa Sneijder'in kişisel performansına bağlı olacaktır.

    Barış Ertül - 'Derbilerin favorisi olmaz' klasiğini bir tarafa koyarsak, FB'nin GS'a karşı Kadıköy'deki psikolojik üstünlüğü, özellikle son dönemde kendi evindeki dominant futbolu, yüksek ofansif gücü, Galatasaray'ın defansif sorunları ve Muslera'nın yokluğu ibreyi net olarak FB'ye çeviriyor. Galatasaray'ın berabere kalması başarıdır, maça ne kadar tutunabileceği, duran top aksiyonlarındaki becerisine, Drogba'nın ve oynarsa Sneijder'in kişisel performansına bağlı olacaktır.

  10. <b>Sabri Ugan - </b>Fenerbahçe'nin seyirci avantajı, psikolojik kaybetmeme üstünlüğü artıları. Galatasaray'ın son yıllarda kazanamasa dahi iyi futbol ve şampiyonlukları psikolojik üstünlükte dengeyi getiren faktörler. FB'de Emenike, Sow, Webo, Kuyt gibi sonuca yönelik ayaklar, GS'da Eray, Drogba, Burak ve Selçuk'un performansı belirleyici olur. Öngörüm Fenerbahçe galibiyete daha yakın, tahminim gollü bir maç.

    Sabri Ugan - Fenerbahçe'nin seyirci avantajı, psikolojik kaybetmeme üstünlüğü artıları. Galatasaray'ın son yıllarda kazanamasa dahi iyi futbol ve şampiyonlukları psikolojik üstünlükte dengeyi getiren faktörler. FB'de Emenike, Sow, Webo, Kuyt gibi sonuca yönelik ayaklar, GS'da Eray, Drogba, Burak ve Selçuk'un performansı belirleyici olur. Öngörüm Fenerbahçe galibiyete daha yakın, tahminim gollü bir maç.

  11. <b>Kaya Çilingiroğlu -</b> Galatasaray'ın kanadı kırık, Snejder ve Muslera'nın yokluğu sonrasında sıkıntı görüldü. Fenerbahçe formda ve 14 yıldır da yenilmiyor zaten. Pskolojik üstünlüğü de var Galatasaray'a karşı. Avantajlı taraf Fenerbahçe. Derbilerde skor çok zor ama gollü bir maç olacağını düşünüyorum.

    Kaya Çilingiroğlu - Galatasaray'ın kanadı kırık, Snejder ve Muslera'nın yokluğu sonrasında sıkıntı görüldü. Fenerbahçe formda ve 14 yıldır da yenilmiyor zaten. Pskolojik üstünlüğü de var Galatasaray'a karşı. Avantajlı taraf Fenerbahçe. Derbilerde skor çok zor ama gollü bir maç olacağını düşünüyorum.

  12. <b>Ümit Özat - </b>Fenerbahçe için, geri kalan 14 yıl içinde oynayacağı en zor maç olacak. Favori yok.

    Ümit Özat - Fenerbahçe için, geri kalan 14 yıl içinde oynayacağı en zor maç olacak. Favori yok.

  13. <b>Ceyhun Eriş -</b>Galatasaray?da handikap Muslera'nın yokluğu. Fenerbahçe avantajlı.

    Ceyhun Eriş -Galatasaray?da handikap Muslera'nın yokluğu. Fenerbahçe avantajlı.

  14. <b>Levent Dörter- </b>Bir Galatasaraylı olarak sonucun Galatasaray lehine olmasını istiyorum. Ama bu maçlar çok kritik, çok önem verilen, çok konstrasyon gerektiren maçlar. O nedenle bu maçların kazananı önceden belli olmuyor. Umuyorum güzel ve sportmence bir maç olur. Gönlüm Galatasaray'dan yana.

    Levent Dörter- Bir Galatasaraylı olarak sonucun Galatasaray lehine olmasını istiyorum. Ama bu maçlar çok kritik, çok önem verilen, çok konstrasyon gerektiren maçlar. O nedenle bu maçların kazananı önceden belli olmuyor. Umuyorum güzel ve sportmence bir maç olur. Gönlüm Galatasaray'dan yana.

  15. <b>Ercan Saatçi-</b> Öncelikle son yıllarda futbolda yaşanan karanlık günleri bu derbinin aydınlatmasını umuyorum. Halit Kıvanç'ın sesinden derbili yıllar reklamını izliyoru ve şuanki ortamla o yıllar arasındaki farkı görüyorum. Elbette Fenerbahçe kazansın isterim ancak bu aralar dostluğun kazanması daha önemli.

    Ercan Saatçi- Öncelikle son yıllarda futbolda yaşanan karanlık günleri bu derbinin aydınlatmasını umuyorum. Halit Kıvanç'ın sesinden derbili yıllar reklamını izliyoru ve şuanki ortamla o yıllar arasındaki farkı görüyorum. Elbette Fenerbahçe kazansın isterim ancak bu aralar dostluğun kazanması daha önemli.

  16. <b>Fatih Akyel-</b> Kazananın önceden belli olamayacağı maçlar olduğundan, derbilerde farklı sonuçlar çıkıyor. Bence bol gollü geçer.

    Fatih Akyel- Kazananın önceden belli olamayacağı maçlar olduğundan, derbilerde farklı sonuçlar çıkıyor. Bence bol gollü geçer.

  17. <b>Cem Ceminay - </b>Bence 3-1 Fenerbahçe kazanır. Çünkü 14 yıldır yenilmiyor ve o Saraçoğlu'nun bir büyüsü var, bence Mancini de bu büyü ile tanışacak gibi geliyor bana. Ben Galatasaraylıyım, Fenerbahçe'nin yedek kalecisi bizim Eray'dan daha iyi. Kadrosu iyi, oturmuş bir kadrosu var Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın da morali bozuk. Bu nedenle Fenerbahçe 3-1 kazanır diyorum.

    Cem Ceminay - Bence 3-1 Fenerbahçe kazanır. Çünkü 14 yıldır yenilmiyor ve o Saraçoğlu'nun bir büyüsü var, bence Mancini de bu büyü ile tanışacak gibi geliyor bana. Ben Galatasaraylıyım, Fenerbahçe'nin yedek kalecisi bizim Eray'dan daha iyi. Kadrosu iyi, oturmuş bir kadrosu var Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın da morali bozuk. Bu nedenle Fenerbahçe 3-1 kazanır diyorum.

  18. <b>Mesut Bakkal-</b> Maç iptal olur

    Mesut Bakkal- Maç iptal olur

  19. <b>Güvenç Kurtar -</b>GS'da yabancı sınırı dolayısıyla kadro eksikliği var, yerliler kısıtlı ve hocanın manevra şansı yok. FB kadro kurgusunu çok iyi yapmış durumda. FB sahasında avantajlı ama derbide klasiktir zorda olan takımlar da kazanır. Sneijder'in durumuna göre değişir. Galatasaray'ın da şansı var.

    Güvenç Kurtar -GS'da yabancı sınırı dolayısıyla kadro eksikliği var, yerliler kısıtlı ve hocanın manevra şansı yok. FB kadro kurgusunu çok iyi yapmış durumda. FB sahasında avantajlı ama derbide klasiktir zorda olan takımlar da kazanır. Sneijder'in durumuna göre değişir. Galatasaray'ın da şansı var.

  20. <b>Fatih Gökşen-</b> Galatasaray'ın en iyi zamanında bile Fenerbahçe favoriydi. Şimdi Fenerbahçe, Galatasaray'a göre daha iyi durumda ve favori ama Galatasaray bu kez sürpriz yapacak.

    Fatih Gökşen- Galatasaray'ın en iyi zamanında bile Fenerbahçe favoriydi. Şimdi Fenerbahçe, Galatasaray'a göre daha iyi durumda ve favori ama Galatasaray bu kez sürpriz yapacak.

  21. <b>Turgay Kıran - </b>Ben maçta beraberliği öngörüyorum. Ancak bunları düşünmemizin asıl sebebi; Fatih Terim ve Mancini falan değil, yarı yolda bu işi bozan başkandır. Başarısız durum, bunu yapan yönetime yüklenmelidir.

    Turgay Kıran - Ben maçta beraberliği öngörüyorum. Ancak bunları düşünmemizin asıl sebebi; Fatih Terim ve Mancini falan değil, yarı yolda bu işi bozan başkandır. Başarısız durum, bunu yapan yönetime yüklenmelidir.

  22. <b>Emre Tilev - </b>Fenerbahçe'de dinamik ve gole yakın oyuncular çok, savunmda hatalar yapan bir GS var. Yabancı kontanjanının sıkıntısını çekiyorlar. Fenerbahçe ritim tutturursa farklı da bir maç olabilir: 4-1

    Emre Tilev - Fenerbahçe'de dinamik ve gole yakın oyuncular çok, savunmda hatalar yapan bir GS var. Yabancı kontanjanının sıkıntısını çekiyorlar. Fenerbahçe ritim tutturursa farklı da bir maç olabilir: 4-1

  23. <b>Selim Soydan -</b> Fenerbahçe galibiyete çok yakın bence. Gönlümden geçen 2 farklı bir galibiyet.

    Selim Soydan - Fenerbahçe galibiyete çok yakın bence. Gönlümden geçen 2 farklı bir galibiyet.