Erdoğan Ve Arınç'ın Birlikte Yürüdüğü Yıllar

Bülent Arınç açıklamalarda bulundu: Benim saçlarımı beyazlatan, belimi büken ne biliyor musunuz? Başbakan'ı 24 saat takip ederim ben. Onun da böyle bir görevi olmalı. Başbakanımıza dost, kardeş olarak seslenmek isterim, ikimizin sözleri arasındaki çelişkiyi düzeltmesi kendisinden beklenir.

  1. gözleri Refah ile Fazilet Partisi sonrası birliktelikleri AK Parti ile taçlanan ve 11 yıldır birlikte yürüyen iki siyasinin geçmişine çevirdi. İşte kimi zaman parti toplantısında, kimi zaman TBMM’de, bazen düğünde bazen ise cenazede ama Arınç’ın dediği gibi “Dost, kardeş” olarak süren Erdoğan ile Arınç’ın 11 yıllık siyasi geçmişinin fotoromanı…

    gözleri Refah ile Fazilet Partisi sonrası birliktelikleri AK Parti ile taçlanan ve 11 yıldır birlikte yürüyen iki siyasinin geçmişine çevirdi. İşte kimi zaman parti toplantısında, kimi zaman TBMM’de, bazen düğünde bazen ise cenazede ama Arınç’ın dediği gibi “Dost, kardeş” olarak süren Erdoğan ile Arınç’ın 11 yıllık siyasi geçmişinin fotoromanı…

  2. 06/01/2001  FP’de yenilikçi kanadın önde gelen isimlerinden Abdullah Gül, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Tayyip Erdoğan ile akşam yemeği yedi. Yemeğe FP’nin Bülent Arınç gibi önde gelen isimleri de katıldı.

    06/01/2001 FP’de yenilikçi kanadın önde gelen isimlerinden Abdullah Gül, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Tayyip Erdoğan ile akşam yemeği yedi. Yemeğe FP’nin Bülent Arınç gibi önde gelen isimleri de katıldı.

  3. 10/07/2001  FP'nin popüler isimlerinden Manisa Milletvekili Bülent Arınç da 'Manevi Lider' Necmettin Erbakan'ı terk etti ve düzenlediği basın toplantısıyla Recep Tayyip Erdoğan’ın da aralarında bulunduğu yenilikçi kanada katıldı.

    10/07/2001 FP'nin popüler isimlerinden Manisa Milletvekili Bülent Arınç da 'Manevi Lider' Necmettin Erbakan'ı terk etti ve düzenlediği basın toplantısıyla Recep Tayyip Erdoğan’ın da aralarında bulunduğu yenilikçi kanada katıldı.

  4. 15/07/2002  AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , Abdullah Gül ve Bülent Arınç ile birlikte, Erbakan’ın Kalesi olarak bilinen Konya’da yaklaşık 2 bin araçlık konvoyla üstü açık bir araçla şehir turu atıp halkı selamladı.

    15/07/2002 AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , Abdullah Gül ve Bülent Arınç ile birlikte, Erbakan’ın Kalesi olarak bilinen Konya’da yaklaşık 2 bin araçlık konvoyla üstü açık bir araçla şehir turu atıp halkı selamladı.

  5. 18/09/2002  AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekili adaylarının tanıtıldığı toplantıda bir konuşma yaptı. Erdoğan’ın konuşmasından sonra gözyaşını tutamayan milletvekili adayı, gözyaşlarını sildi.

    18/09/2002 AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekili adaylarının tanıtıldığı toplantıda bir konuşma yaptı. Erdoğan’ın konuşmasından sonra gözyaşını tutamayan milletvekili adayı, gözyaşlarını sildi.

  6. 21/09/2002  AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Parti Genel Merkezi’nde, Yüksek Seçim Kurulu'nun hakkında aldığı 'Erdoğan milletvekili olmaz' kararıyla ilgili açıklama yaptı.

    21/09/2002 AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Parti Genel Merkezi’nde, Yüksek Seçim Kurulu'nun hakkında aldığı 'Erdoğan milletvekili olmaz' kararıyla ilgili açıklama yaptı.

  7. 10/11/2002  AK Parti milletvekilleri, Ankara Bilkent Otel’de Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya geldi. Genel Başkan yardımcıları Abdullah Gül ve Bülent Arınç da toplantıya katıldı.

    10/11/2002 AK Parti milletvekilleri, Ankara Bilkent Otel’de Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya geldi. Genel Başkan yardımcıları Abdullah Gül ve Bülent Arınç da toplantıya katıldı.

  8. 02/12/2002  Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Genel Başkan Tayyip Erdoğan başkanlığında parti merkezinde toplandı. TBMM Başkanı Arınç'ın türbanlı eşinin devlet protokolüne girmesiyle başlayan tartışmaya AKP Genel Başkanı Erdoğan el koydu. Partisinin MKYK toplantısında konuşan Erdoğan, "Bizim gündemimiz farklı. Asıl gündemle uğraşalım. Başka gündemle uğraşmayın. Bırakın bu işleri" dedi.

    02/12/2002 Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Genel Başkan Tayyip Erdoğan başkanlığında parti merkezinde toplandı. TBMM Başkanı Arınç'ın türbanlı eşinin devlet protokolüne girmesiyle başlayan tartışmaya AKP Genel Başkanı Erdoğan el koydu. Partisinin MKYK toplantısında konuşan Erdoğan, "Bizim gündemimiz farklı. Asıl gündemle uğraşalım. Başka gündemle uğraşmayın. Bırakın bu işleri" dedi.

  9. 31/01/2003  TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

    31/01/2003 TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

  10. 12/03/2003  TBMM Başkanı Bülent Arınç, Siirt Milletvekili AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ı AKP Grup Odası'nda kutladı.

    12/03/2003 TBMM Başkanı Bülent Arınç, Siirt Milletvekili AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ı AKP Grup Odası'nda kutladı.

  11. 28/04/2003  TBMM Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etmek için Başbakanlık Merkez Binası’ndaki makamında ziyaret etti. Erdoğan, Arınç’a gümüş şekerlik hediye etti.

    28/04/2003 TBMM Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etmek için Başbakanlık Merkez Binası’ndaki makamında ziyaret etti. Erdoğan, Arınç’a gümüş şekerlik hediye etti.

  12. 03/09/2005  Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe’nin oğlu İsmail Pepe ile, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler’in kızı Şeyma evlendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikâhta çiftin şahitliğini TBMM Başkanı Bülent Arınç ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı

    03/09/2005 Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe’nin oğlu İsmail Pepe ile, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler’in kızı Şeyma evlendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikâhta çiftin şahitliğini TBMM Başkanı Bülent Arınç ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı

  13. 24/04/2007  TBMM Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, TBMM’nin ön bahçe girişinde yaptırılan '’İstiklal Marşı Anıtı’nın açılış törenine katıldı. Törene Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ve Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan da katıldı.

    24/04/2007 TBMM Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, TBMM’nin ön bahçe girişinde yaptırılan '’İstiklal Marşı Anıtı’nın açılış törenine katıldı. Törene Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ve Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan da katıldı.

  14. 02/05/2007  Cumhurbaşkanı seçimi ilk tur oylaması için TBMM Genel Kurulu toplandı. Toplantıda Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan, TBMM Başkanı Bülent Arınç ile görüştü

    02/05/2007 Cumhurbaşkanı seçimi ilk tur oylaması için TBMM Genel Kurulu toplandı. Toplantıda Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan, TBMM Başkanı Bülent Arınç ile görüştü

  15. 02/05/2007  Cumhurbaşkanı seçimi ilk tur oylaması için TBMM Genel Kurulu toplandı. Toplantıda Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan, TBMM Başkanı Bülent Arınç ile görüştü

    02/05/2007 Cumhurbaşkanı seçimi ilk tur oylaması için TBMM Genel Kurulu toplandı. Toplantıda Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan, TBMM Başkanı Bülent Arınç ile görüştü

  16. 12/ 05 / 2008  Eski devlet bakanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanlarından Mehmet Altınsoy'un Kocatepe Camii’ndeki cenaze törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM başkanı Bülent Arınç ve eski basbakanlardan Necmettın Erbakan da katıldı.

    12/ 05 / 2008 Eski devlet bakanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanlarından Mehmet Altınsoy'un Kocatepe Camii’ndeki cenaze törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM başkanı Bülent Arınç ve eski basbakanlardan Necmettın Erbakan da katıldı.

  17. 14/04/2010  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ermeni Cemaati Başkanı Bedros Şirinoğlu’nu kabul etti. Kabulde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da bulundu.

    14/04/2010 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ermeni Cemaati Başkanı Bedros Şirinoğlu’nu kabul etti. Kabulde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da bulundu.

  18. 16/04/2011  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da tedavi gören Libya’dan gelen yaralıları ziyaret etti. Başbakan Yardımcısı Arınç ve Sağlık Bakanı Akdağ’ın da katıldığı ziyarette, Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini iletti.

    16/04/2011 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da tedavi gören Libya’dan gelen yaralıları ziyaret etti. Başbakan Yardımcısı Arınç ve Sağlık Bakanı Akdağ’ın da katıldığı ziyarette, Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini iletti.

  19. 12/11/2011  Başbakan Tayyip Erdoğan, dünyada esen 11.11.11 rüzgarına uyarak Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın 8 milyar 365 milyon TL yatırımla tamamladığı 111 tesisin açılışını gerçekleştirdi. Tören’de Bülent Arınç da hazır bulundu…

    12/11/2011 Başbakan Tayyip Erdoğan, dünyada esen 11.11.11 rüzgarına uyarak Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın 8 milyar 365 milyon TL yatırımla tamamladığı 111 tesisin açılışını gerçekleştirdi. Tören’de Bülent Arınç da hazır bulundu…

  20. 26/04/2013  Anayasa Mahkemesi’nin kurulusunun 51. yıldönümü dolayısıyla Yüce Divan Salonu’nda tören düzenlendi. Törene, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

    26/04/2013 Anayasa Mahkemesi’nin kurulusunun 51. yıldönümü dolayısıyla Yüce Divan Salonu’nda tören düzenlendi. Törene, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

  21. 08/02/2013  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Slovakya’ya yaptığı resmi ziyaret dönüsü Esenboğa Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan’a Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç eşlik etti.

    08/02/2013 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Slovakya’ya yaptığı resmi ziyaret dönüsü Esenboğa Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan’a Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç eşlik etti.

  22. 01/08/2013  Başbakan Tayyip Erdoğan TOBB’un 69’uncu Olağan Genel Kurul toplantısı öncesinde TOBB delegelerine seslendi. Erdoğan’a Bülent Arınç eşlik etti

    01/08/2013 Başbakan Tayyip Erdoğan TOBB’un 69’uncu Olağan Genel Kurul toplantısı öncesinde TOBB delegelerine seslendi. Erdoğan’a Bülent Arınç eşlik etti