Vatandaşın Hayrete Düşüren Hareketleri

Yurdum insanından şaşırtan manzaralar...

  1. Rize?de yaya geçidinden geçtiği sırada ezilme tehlikesi geçiren Mehmet Kalender (52), yaya geçitlerinde yayalara öncelik tanımayan sürücüleri ilginç bir yöntemle protesto etti...

    Rize?de yaya geçidinden geçtiği sırada ezilme tehlikesi geçiren Mehmet Kalender (52), yaya geçitlerinde yayalara öncelik tanımayan sürücüleri ilginç bir yöntemle protesto etti...

  2. Kalender, şehrin trafiği en yoğun olan Menderes Bulvarı üzerindeki yaya geçidinin yanında bulunan "yaya geçidi" tabelasına üzerinde, "Trafik kurallarına uyanlara teşekkür ediyorum. Öküz sürücülerin dikkatine bu sarı çizgilerde geçiş üstünlüğü yayalarındır" yazılı tabela astı...

    Kalender, şehrin trafiği en yoğun olan Menderes Bulvarı üzerindeki yaya geçidinin yanında bulunan "yaya geçidi" tabelasına üzerinde, "Trafik kurallarına uyanlara teşekkür ediyorum. Öküz sürücülerin dikkatine bu sarı çizgilerde geçiş üstünlüğü yayalarındır" yazılı tabela astı...

  3. İşte o tabela...

    İşte o tabela...

  4. Kırklareli Hızır Bey Camii'nde cemaatin cep telefonlarını kapatmadan namaza durmasında bıkan cami imam hatibi çareyi ilginç bir uyarı tabelası koymakta buldu. 'Yaratanla İrtibata geçmek için yaratılanla irtibatı kes' tabelasını gören cemaat telefonunu sessize alıyor.

    Kırklareli Hızır Bey Camii'nde cemaatin cep telefonlarını kapatmadan namaza durmasında bıkan cami imam hatibi çareyi ilginç bir uyarı tabelası koymakta buldu. 'Yaratanla İrtibata geçmek için yaratılanla irtibatı kes' tabelasını gören cemaat telefonunu sessize alıyor.

  5. Kırklareli'nin Hızır Bey Camii İmam Hatipi Ali Kutlugün, namaz kılarken çalan cep telefonlarından bıkınca çareyi cami girişine tabela asmakta buldu. 'Yaratanla İrtibata geçmek için yaratılanla irtibatı kes' tabelası asarak cemaatimizi uyaran cami imam hatibi bu sayede namazda telefon çalma olayının azaldığını kaydetti.

    Kırklareli'nin Hızır Bey Camii İmam Hatipi Ali Kutlugün, namaz kılarken çalan cep telefonlarından bıkınca çareyi cami girişine tabela asmakta buldu. 'Yaratanla İrtibata geçmek için yaratılanla irtibatı kes' tabelası asarak cemaatimizi uyaran cami imam hatibi bu sayede namazda telefon çalma olayının azaldığını kaydetti.

  6. Uyarıcı tabelada yazan, 'Yaratanla İrtibata geçmek için yaratılanla irtibatı kes' yazının cemaat tarafından dikkat çektiğini dile getiren İmam Hatip Kutlugün, "Camilerde cep telefonlarının sesi cemaati çok rahatsız ediyor. Hatta bazı cep telefonlarının müziği gazino, düğün ortamlarını camiye taşıyorlar.

    Uyarıcı tabelada yazan, 'Yaratanla İrtibata geçmek için yaratılanla irtibatı kes' yazının cemaat tarafından dikkat çektiğini dile getiren İmam Hatip Kutlugün, "Camilerde cep telefonlarının sesi cemaati çok rahatsız ediyor. Hatta bazı cep telefonlarının müziği gazino, düğün ortamlarını camiye taşıyorlar.

  7. Camimizin girişine daha önceden 'Cep telefonunuzu kapatınız' şeklinde uyarıcı tabela asmıştık. Cemaate camide sık sık sözlü olarak telefonlarını kapalı tutmaları için uyarılarda bulunuyorduk. Bunlar pek etkili olmayarak, cemaatimiz telefonlarını kapatmıyorlardı. Değişik alternatifler düşünerek böyle bir yazı yazmaya karar verdik. Tabela değişiminden sonra dikkat çeken cemaatimiz, telefonlarını kapatmaya başladı. Allahla irtibatta olduğumuz bir ortamda insanlarla irtibatı kesmeyelim bari. 24 saatin yaklaşık 45 dakikasında insanlar Allah ile irtibatta olur namaz kılarak. şeklinde konuştu.

    Camimizin girişine daha önceden 'Cep telefonunuzu kapatınız' şeklinde uyarıcı tabela asmıştık. Cemaate camide sık sık sözlü olarak telefonlarını kapalı tutmaları için uyarılarda bulunuyorduk. Bunlar pek etkili olmayarak, cemaatimiz telefonlarını kapatmıyorlardı. Değişik alternatifler düşünerek böyle bir yazı yazmaya karar verdik. Tabela değişiminden sonra dikkat çeken cemaatimiz, telefonlarını kapatmaya başladı. Allahla irtibatta olduğumuz bir ortamda insanlarla irtibatı kesmeyelim bari. 24 saatin yaklaşık 45 dakikasında insanlar Allah ile irtibatta olur namaz kılarak. şeklinde konuştu.

  8. ŞANLIURFA'da, öfkeli bir kişi çocuklarına miras bırakmamak için 480 metrekarelik dubleks dairesini balkona astığı ilginç afişle satılığa çıkardı. "Hain ve şerefsiz evlada miras bırakılmasın diye satılık kelepir 480 metrekare dubleks daire" afişi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

    ŞANLIURFA'da, öfkeli bir kişi çocuklarına miras bırakmamak için 480 metrekarelik dubleks dairesini balkona astığı ilginç afişle satılığa çıkardı. "Hain ve şerefsiz evlada miras bırakılmasın diye satılık kelepir 480 metrekare dubleks daire" afişi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

  9. Hamidiye Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı Koç Apartmanı'nın son katında bulunan dubleks daire adı açıklanmayan ev sahibi tarafından satılığa çıkarıldı. 800 bin liraya satılığa çıkartılan dairenin balkonuna ilginç satılık afişi asıldı. Üzerinde "Hain ve şerefsiz evlada miras bırakılmasın diye satılık kelepir 480 metrekare dubleks daire" yazılı afişi gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

    Hamidiye Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı Koç Apartmanı'nın son katında bulunan dubleks daire adı açıklanmayan ev sahibi tarafından satılığa çıkarıldı. 800 bin liraya satılığa çıkartılan dairenin balkonuna ilginç satılık afişi asıldı. Üzerinde "Hain ve şerefsiz evlada miras bırakılmasın diye satılık kelepir 480 metrekare dubleks daire" yazılı afişi gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

  10. Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde akaryakıt istasyonu sahibi Ali Aydın, kendisine ait TIR'ın kasasını, sıcaktan bunalan işyeri çalışanları ve müşterilerinin serinlemesi için havuza dönüştürdü.

    Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde akaryakıt istasyonu sahibi Ali Aydın, kendisine ait TIR'ın kasasını, sıcaktan bunalan işyeri çalışanları ve müşterilerinin serinlemesi için havuza dönüştürdü.

  11. Havaların çok sıcak olması nedeniyle akaryakıt istasyonu çalışanlarının doğal olarak zorlandıklarını ve verimlerinin düştüğüne dikkat çeken Ali Aydın "İşyeri çalışanlarımızın diledikleri anda serinlemek için denize ya da havuza gitme olanakları yok.

    Havaların çok sıcak olması nedeniyle akaryakıt istasyonu çalışanlarının doğal olarak zorlandıklarını ve verimlerinin düştüğüne dikkat çeken Ali Aydın "İşyeri çalışanlarımızın diledikleri anda serinlemek için denize ya da havuza gitme olanakları yok.

  12. Ben de bana ait TIR'ın kasasına seralarda kullanılan kalın naylona döşeyerek suyla doldurdum ve havuz haline getirdim. Şimdi çalışma arkadaşlarım işlerinden fırsat buldukta TIR havuza girerek serinliyor. Bazı müşterilerim de havuza giriyor. Sıcaktan bunalma sorununu çözdüm" dedi.

    Ben de bana ait TIR'ın kasasına seralarda kullanılan kalın naylona döşeyerek suyla doldurdum ve havuz haline getirdim. Şimdi çalışma arkadaşlarım işlerinden fırsat buldukta TIR havuza girerek serinliyor. Bazı müşterilerim de havuza giriyor. Sıcaktan bunalma sorununu çözdüm" dedi.

  13. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde vatandaşlar, çanak antenlerin karla kaplanmaması için ilginç bir yöntem uyguluyor. Çanaklar buz tutttuğunda görüntü gittiğinden çanaklara 'vazelin' sürüyorlar.

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde vatandaşlar, çanak antenlerin karla kaplanmaması için ilginç bir yöntem uyguluyor. Çanaklar buz tutttuğunda görüntü gittiğinden çanaklara 'vazelin' sürüyorlar.

  14. Bu yöntemin işe yaradığını iddia eden vatandaşlar, aynı sıkıntıyı yaşayanlara da 'vazelin' yöntemini şiddetle tavsiye ediyorlar.

    Bu yöntemin işe yaradığını iddia eden vatandaşlar, aynı sıkıntıyı yaşayanlara da 'vazelin' yöntemini şiddetle tavsiye ediyorlar.

  15. Taksicinin cinliği! Tekirdağ'da bir taksici, kendisine sürekli adres sorulmasından şikayetçiydi. Durağın camına astığı "adres sormak 1 TL" uyarısıyla da bu sıkıntısını azalttığı söylüyor.

    Taksicinin cinliği! Tekirdağ'da bir taksici, kendisine sürekli adres sorulmasından şikayetçiydi. Durağın camına astığı "adres sormak 1 TL" uyarısıyla da bu sıkıntısını azalttığı söylüyor.