Güldüren İlginç Fotoğraflar...

Yurdum insanı

  1. Bartın'da bir banka şubesinin geçici olarak hizmet verdiği binada ATM'ler rahatlıkla erişilemeyecek yükseklikte kalınca, bazı vatandaşlar sandalyenin üzerine çıkarak işlemlerini yapıp para çekti.

    Bartın'da bir banka şubesinin geçici olarak hizmet verdiği binada ATM'ler rahatlıkla erişilemeyecek yükseklikte kalınca, bazı vatandaşlar sandalyenin üzerine çıkarak işlemlerini yapıp para çekti.

  2. Böyle Promosyon Görülmedi Artvin'in Borçka ilçesinde 7 yıldır mermercilik işiyle uğraşan Ali Nalbant işlerinin daha iyi gitmesi amacıyla "Ölüm yılını bilene mermerden mezar" bedava kapıyor. Borçka-Hopa karayolu üzerinde bulunun mermer atölyesinde yaklaşık 2 yıl önce bir kampanya başlatan Ali Nalbant bugüne kadar 87 kişinin kampanyaya katıldığını ancak kimsenin ölüm yılını bilemediğini söyledi.

    Böyle Promosyon Görülmedi Artvin'in Borçka ilçesinde 7 yıldır mermercilik işiyle uğraşan Ali Nalbant işlerinin daha iyi gitmesi amacıyla "Ölüm yılını bilene mermerden mezar" bedava kapıyor. Borçka-Hopa karayolu üzerinde bulunun mermer atölyesinde yaklaşık 2 yıl önce bir kampanya başlatan Ali Nalbant bugüne kadar 87 kişinin kampanyaya katıldığını ancak kimsenin ölüm yılını bilemediğini söyledi.

  3. İtina İle Çamaşır Kurutulur! Trabzon'da son 1 haftadır etkili olan sağanak yağışlar ev hanımlarını da zor durumda bıraktı. Erdoğdu Mahallesi'nde bir apartmanın penceresine kuruması için asılan çamaşırların yağan yağmurdan ıslanmaması için üzerlerine 4 şemsiye açıldı. Elbiseleri yağmur yağdıkça içeri alıp yağmur dinince yeniden asmaktan usandığı sanılan ev sahibinin, çamaşır ipine kurutmak için astığı kıyafetleri 4 şemsiye ile yağmurdan korumaya çalışması görenleri gülümsetiyor.

    İtina İle Çamaşır Kurutulur! Trabzon'da son 1 haftadır etkili olan sağanak yağışlar ev hanımlarını da zor durumda bıraktı. Erdoğdu Mahallesi'nde bir apartmanın penceresine kuruması için asılan çamaşırların yağan yağmurdan ıslanmaması için üzerlerine 4 şemsiye açıldı. Elbiseleri yağmur yağdıkça içeri alıp yağmur dinince yeniden asmaktan usandığı sanılan ev sahibinin, çamaşır ipine kurutmak için astığı kıyafetleri 4 şemsiye ile yağmurdan korumaya çalışması görenleri gülümsetiyor.

  4. Bu Da Yürümeyen Merdiven! Teknolojideki baş döndüren değişim Türkiye'ye en çok fotoğraf ve video alanında yansıdı. Çoğu zaman kurguya bile gerek kalmadı, zaten memlekette birçok şey kendiliğinden insanı güldürüyordu. Yazım hatalarından kameralı cep telefonlarıyla defile defile gezen delikanlılara 2000'li yıllardan bugünlere Türkiye'nin hal-i pür melali...

    Bu Da Yürümeyen Merdiven! Teknolojideki baş döndüren değişim Türkiye'ye en çok fotoğraf ve video alanında yansıdı. Çoğu zaman kurguya bile gerek kalmadı, zaten memlekette birçok şey kendiliğinden insanı güldürüyordu. Yazım hatalarından kameralı cep telefonlarıyla defile defile gezen delikanlılara 2000'li yıllardan bugünlere Türkiye'nin hal-i pür melali...

  5. İki Damla Su Dökün! Gümüşhane kent merkezinde bir tuvalete "yurdum insanı" dedirtecek türden bir ilan asıldı. İl merkezindeki bir işhanının tuvaletine giren vatandaşlar, işyeri sahibinin yüksek su faturalarından muzdarip olduğu anlaşılan bir ilanla karşılaşıyor. Tuvalet kapısının tam karşısına asılan ilanda "Su parası cebinden çıkmıyor, iki damla su dökün. Görmek istediğin gibi bırak" ifadeleri yer alıyor.

    İki Damla Su Dökün! Gümüşhane kent merkezinde bir tuvalete "yurdum insanı" dedirtecek türden bir ilan asıldı. İl merkezindeki bir işhanının tuvaletine giren vatandaşlar, işyeri sahibinin yüksek su faturalarından muzdarip olduğu anlaşılan bir ilanla karşılaşıyor. Tuvalet kapısının tam karşısına asılan ilanda "Su parası cebinden çıkmıyor, iki damla su dökün. Görmek istediğin gibi bırak" ifadeleri yer alıyor.

  6. Bayan Eleman Aranıyor! Teknolojideki baş döndüren değişim Türkiye'ye en çok fotoğraf ve video alanında yansıdı. Çoğu zaman kurguya bile gerek kalmadı, zaten memlekette birçok şey kendiliğinden insanı güldürüyordu. Yazım hatalarından kameralı cep telefonlarıyla defile defile gezen delikanlılara 2000'li yıllardan bugünlere Türkiye'nin hal-i pür melali...

    Bayan Eleman Aranıyor! Teknolojideki baş döndüren değişim Türkiye'ye en çok fotoğraf ve video alanında yansıdı. Çoğu zaman kurguya bile gerek kalmadı, zaten memlekette birçok şey kendiliğinden insanı güldürüyordu. Yazım hatalarından kameralı cep telefonlarıyla defile defile gezen delikanlılara 2000'li yıllardan bugünlere Türkiye'nin hal-i pür melali...