Kabinede Kimin Kaç Çocuğu Var?

NEŞE KARANFİL Maliye Bakanı Mehmet Şimşek?in eşi Esra Şimşek?in bir süre önce hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği kulislerde duyulmuştu. Şimşek çiftinin çocuklarının cinsiyetinin belli olduğu öğrenildi. Bebeklerin ikisinin de kız bebek olduğu doğumun da şubat ayında beklendiği belirtildi.

  1. NEŞE KARANFİL Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in eşi Esra Şimşek’in bir süre önce hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği kulislerde duyulmuştu. Şimşek çiftinin çocuklarının cinsiyetinin belli olduğu öğrenildi. Bebeklerin ikisinin de kız bebek olduğu doğumun da şubat ayında beklendiği belirtildi.

    NEŞE KARANFİL Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in eşi Esra Şimşek’in bir süre önce hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği kulislerde duyulmuştu. Şimşek çiftinin çocuklarının cinsiyetinin belli olduğu öğrenildi. Bebeklerin ikisinin de kız bebek olduğu doğumun da şubat ayında beklendiği belirtildi.

  2. Esra Şimşek işi bırakmıştı    Kabinenin çocuk sahibi olmayan tek bakanı olan Maliye Bakanı Şimşek, Esra Şimşek’le 2010 yılında evlenmişti. Ağustos ayında hamile olduğu duyulan Esra Şimşek’in kısa bir süre önce bebeklerin cinsiyetini de öğrendiği belirtildi. İkizler’in ‘kız’ olduğu belirtilirken doğumun da yerel seçimler öncesi şubat ayında beklendiği ifade edildi. Mehmet Şimşek’le evlenmeden önce Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ait projelerde peyzaj projelerini yürüten ve peyzaj mimarı olan Esra Şimşek, evlendikten sonra iş hayatından ayrılmıştı.

    Esra Şimşek işi bırakmıştı Kabinenin çocuk sahibi olmayan tek bakanı olan Maliye Bakanı Şimşek, Esra Şimşek’le 2010 yılında evlenmişti. Ağustos ayında hamile olduğu duyulan Esra Şimşek’in kısa bir süre önce bebeklerin cinsiyetini de öğrendiği belirtildi. İkizler’in ‘kız’ olduğu belirtilirken doğumun da yerel seçimler öncesi şubat ayında beklendiği ifade edildi. Mehmet Şimşek’le evlenmeden önce Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ait projelerde peyzaj projelerini yürüten ve peyzaj mimarı olan Esra Şimşek, evlendikten sonra iş hayatından ayrılmıştı.

  3. Ortalama çocuk sayısı 2.9’a çıkacak     Başbakan Erdoğan yeni evlenen çiftlerden artık 4 çocuk isterken, kabine üyelerinin 75 çocuğu var. Şimşek’in ikiz bebekleri ile birlikte kabinenin çocuk sayısı 77’ye çıkacak. Kabinenin tek bekar bakanı da Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik. Şu anda Bakanlar Kurulu üyelerinin tam sayısı dikkate alınarak yapılan hesaba göre ortalama 2.8’e geliyor. Şimşek’in ikizleri ile birlikte ortalama 2.9’a çıkacak. Kabinenin en çok çocuk sahibi iki bakanı Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar. Avcı ile Bayraktar’ın 5’er çocuğu var. Başbakan Erdoğan dışında 6 bakanın daha 4 çocuğu bulunuyor. 7 bakanın 3, 8 bakanın ise 2 çocuğu var.

    Ortalama çocuk sayısı 2.9’a çıkacak Başbakan Erdoğan yeni evlenen çiftlerden artık 4 çocuk isterken, kabine üyelerinin 75 çocuğu var. Şimşek’in ikiz bebekleri ile birlikte kabinenin çocuk sayısı 77’ye çıkacak. Kabinenin tek bekar bakanı da Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik. Şu anda Bakanlar Kurulu üyelerinin tam sayısı dikkate alınarak yapılan hesaba göre ortalama 2.8’e geliyor. Şimşek’in ikizleri ile birlikte ortalama 2.9’a çıkacak. Kabinenin en çok çocuk sahibi iki bakanı Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar. Avcı ile Bayraktar’ın 5’er çocuğu var. Başbakan Erdoğan dışında 6 bakanın daha 4 çocuğu bulunuyor. 7 bakanın 3, 8 bakanın ise 2 çocuğu var.

  4. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan : 4

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan : 4

  5. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: 3

    Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: 3

  6. Adalet Bakanı Sadullah Ergin: 4

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin: 4

  7. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: 2

    Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: 2

  8. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu: 4

    Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu: 4

  9. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: -

    Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: -

  10. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik: 4

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik: 4

  11. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız:4

    Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız:4

  12. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik: -

    Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik: -

  13. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz: 3

    Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz: 3

  14. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı: 2

    Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı: 2

  15. İçişleri Bakanı Muammer Güler: 2

    İçişleri Bakanı Muammer Güler: 2

  16. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz: 2

    Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz: 2

  17. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan: 2

    Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan: 2

  18. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım: 3

    Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım: 3

  19. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: 5

    Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: 5

  20. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı: 5

    Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı: 5

  21. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç: 3

    Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç: 3

  22. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç: 2

    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç: 2

  23. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker: 3

    Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker: 3

  24. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: 4

    Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: 4

  25. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün: 4

    Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün: 4

  26. Egemen Bağış: 2

    Egemen Bağış: 2

  27. Fatma Şahin: 2

    Fatma Şahin: 2