Zamansız Öldüler

Müzik ve sinema dünyasının başarılı birçok isimi, genç yaşta aramızdan ayrıldı.

  1. <p><b>Müzik ve sinema dünyasının başarılı birçok isimi, genç yaşta aramızdan ayrıldı.</b></p>    İşte hayatlarının baharında yaşama veda ederek milyonları üzüntüye boğan o isimler

    Müzik ve sinema dünyasının başarılı birçok isimi, genç yaşta aramızdan ayrıldı.

    İşte hayatlarının baharında yaşama veda ederek milyonları üzüntüye boğan o isimler

  2. <p><b>PAUL WALKER</b></p>    Hızlı ve Öfkeli filmleriyle dünya çapında üne kavuşan Amerikalı aktör Paul Walker, Los Angeles'ta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.    <p>Arkadaşının kullandığı araba ağaca çarparak alev topuna döndü ve havaya uçtu. Kazada yaşamını yitiren ünlü aktör 40 yaşındaydı.</p>

    PAUL WALKER

    Hızlı ve Öfkeli filmleriyle dünya çapında üne kavuşan Amerikalı aktör Paul Walker, Los Angeles'ta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

    Arkadaşının kullandığı araba ağaca çarparak alev topuna döndü ve havaya uçtu. Kazada yaşamını yitiren ünlü aktör 40 yaşındaydı.

  3. <p><b>ONUR BAYRAKTAR</b></p>    Tiyatro ve dizi oyuncusu Onur Bayraktar, Kasım 2010'da geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Başarılı oyuncu aramızdan ayrıldığında 31 yaşındaydı.

    ONUR BAYRAKTAR

    Tiyatro ve dizi oyuncusu Onur Bayraktar, Kasım 2010'da geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Başarılı oyuncu aramızdan ayrıldığında 31 yaşındaydı.

  4. <p><b>KERİM TEKİN</b></p>    Türk pop müziğinin genç şarkıcılarından Kerim Tekin, 23 yaşında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

    KERİM TEKİN

    Türk pop müziğinin genç şarkıcılarından Kerim Tekin, 23 yaşında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

  5. <p><b>UZAY HEPARI</b></p>    Besteci ve yapımcı Uzay Heparı, 25 yaşında motosikletiyle geçirdiği kazada yaşamını yitirdi.

    UZAY HEPARI

    Besteci ve yapımcı Uzay Heparı, 25 yaşında motosikletiyle geçirdiği kazada yaşamını yitirdi.

  6. <p><b>BARIŞ AKARSU</b></p>    Rock müzik şarkısı Barış Akarsu, Bodrum'da geçirdiği trafik kazası nedeniyle 28 yaşında yaşama veda etti.

    BARIŞ AKARSU

    Rock müzik şarkısı Barış Akarsu, Bodrum'da geçirdiği trafik kazası nedeniyle 28 yaşında yaşama veda etti.

  7. <p><b>ANDY WHITFIELD</b></p>    "Spartacus" dizisini efsane haline getiren başrol oyuncusu Andy Whitfield lenf kanserine yakalandı. Kansere yakalanınca diziden ayrılan Whitfield, 39 yaşında yaşama veda etti.

    ANDY WHITFIELD

    "Spartacus" dizisini efsane haline getiren başrol oyuncusu Andy Whitfield lenf kanserine yakalandı. Kansere yakalanınca diziden ayrılan Whitfield, 39 yaşında yaşama veda etti.

  8. <p><b>HEATH LEDGER</b></p>    Reçeteli ilaçların aşırı dozda kullanımına bağlı zehirlenme sebebiyle New York'taki evinde hayatını kaybeden Avustralyalı aktör Heath Ledger, 29 yaşındaydı.

    HEATH LEDGER

    Reçeteli ilaçların aşırı dozda kullanımına bağlı zehirlenme sebebiyle New York'taki evinde hayatını kaybeden Avustralyalı aktör Heath Ledger, 29 yaşındaydı.

  9. <p><b>HEATH LEDGER</b></p>    Ledger, Joker rolünü canlandırdığı Kara Şövalye filmini göremeden yaşama veda etti.

    HEATH LEDGER

    Ledger, Joker rolünü canlandırdığı Kara Şövalye filmini göremeden yaşama veda etti.

  10. <p><b>CORY MONTEITH</b></p>    Türkiye´de de çok sevilen Glee dizisinin yıldızı Cory Monteith, Kanada'da bir otel odasında ölü bulundu. 31 yaşındaki aktör, eroin ve alkolü karıştırdığı için yaşamını yitirdi.

    CORY MONTEITH

    Türkiye´de de çok sevilen Glee dizisinin yıldızı Cory Monteith, Kanada'da bir otel odasında ölü bulundu. 31 yaşındaki aktör, eroin ve alkolü karıştırdığı için yaşamını yitirdi.

  11. <p><b>AMY WINEHOUSE</b></p>  İngiliz şarkıcı Amy Winehouse Temmuz 2011'de evinde ölü bulundu. İçki ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele eden ünlü şarkıcı, öldüğünde 27 yaşındaydı.

    AMY WINEHOUSE

    İngiliz şarkıcı Amy Winehouse Temmuz 2011'de evinde ölü bulundu. İçki ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele eden ünlü şarkıcı, öldüğünde 27 yaşındaydı.

  12. <p><b>KURT COBAIN</b></p>    Nirvana grubunun solisti ABD´li sanatçı Kurt Cobain, 27 yaşında Seattle´daki evinde ölü bulundu. Nisan 1994'te yaşama veda eden son yıllarında eroin bağımlılığına karşı mücadele etti.

    KURT COBAIN

    Nirvana grubunun solisti ABD´li sanatçı Kurt Cobain, 27 yaşında Seattle´daki evinde ölü bulundu. Nisan 1994'te yaşama veda eden son yıllarında eroin bağımlılığına karşı mücadele etti.

  13. <p><b>JIM MORRISON</b></p>    The Doors grubunun solisti, söz yazarı, besteci ve şair Jim Morrison, 27 yaşındayken Paris´te bir otel odasında son nefesini verdi.     <p>Morrison, birkaç kuşağın üzerinde silinmez izler bıraktı.</p>

    JIM MORRISON

    The Doors grubunun solisti, söz yazarı, besteci ve şair Jim Morrison, 27 yaşındayken Paris´te bir otel odasında son nefesini verdi.

    Morrison, birkaç kuşağın üzerinde silinmez izler bıraktı.

  14. <p><b>JANIS JOPLIN</b></p>    Janis Joplin, Los Angeles´ta bir motel odasında aşırı dozda uyuşturucudan hayatını kaybetti. Joplin, yaşama veda ettiğinde 27 yaşındaydı.

    JANIS JOPLIN

    Janis Joplin, Los Angeles´ta bir motel odasında aşırı dozda uyuşturucudan hayatını kaybetti. Joplin, yaşama veda ettiğinde 27 yaşındaydı.

  15. <p><b>SID VICIOUS</b></p>    Punk kültürünün önde gelen ikonlarından Sex Pistols grubunun bas gitaristi Sid Vicious, son nefesini bir otel odasında verdi.    <p>Vicious, aşırı dozda uyuşturucudan öldüğünde henüz 21 yaşındaydı.</p>

    SID VICIOUS

    Punk kültürünün önde gelen ikonlarından Sex Pistols grubunun bas gitaristi Sid Vicious, son nefesini bir otel odasında verdi.

    Vicious, aşırı dozda uyuşturucudan öldüğünde henüz 21 yaşındaydı.

  16. <p><b>JIMI HENDRIX</b></p>    Bir dönemin belki de her dönemin ilahlarından Jimi Hendrix de 1970 yılında kaldığı otelin zemin katında ölü bulundu.    <p>Aşırı dozda içki ve uyku hapından öldüğü belirlen Hendrix, daha 28 yaşındaydı.</p>

    JIMI HENDRIX

    Bir dönemin belki de her dönemin ilahlarından Jimi Hendrix de 1970 yılında kaldığı otelin zemin katında ölü bulundu.

    Aşırı dozda içki ve uyku hapından öldüğü belirlen Hendrix, daha 28 yaşındaydı.

  17. <p><b>MICHAEL HUTCHENCE</b></p>    Michael Hutchence, bir kuşağın hafızasında yer eden Inxs adlı müzik grubunun solisti ve en parlak üyesiydi.    <p>1997 yılında bir otel odasında ölü bulunduğunda ise sadece 37 yaşındaydı.</p>

    MICHAEL HUTCHENCE

    Michael Hutchence, bir kuşağın hafızasında yer eden Inxs adlı müzik grubunun solisti ve en parlak üyesiydi.

    1997 yılında bir otel odasında ölü bulunduğunda ise sadece 37 yaşındaydı.