En İtici Cep Telefonları

En itici cep telefonları

  1. <p><b>Samsung Galaxy Mini</b></p>    Chip Online'nin haberine göre, Samsung'un plastik cepleri yaklaşık iki yıl önce zirveye ulaştı. Bu devrin en kötü icatlarından biri her tarafı ucuz plastikten oluşan Galaxy Mini'ydi.

    Samsung Galaxy Mini

    Chip Online'nin haberine göre, Samsung'un plastik cepleri yaklaşık iki yıl önce zirveye ulaştı. Bu devrin en kötü icatlarından biri her tarafı ucuz plastikten oluşan Galaxy Mini'ydi.

  2. <p><b>RIM BlackBerry 7290</b></p>    Zamanında RIM olarak bilinen Kanadalı BlackBerry firması, 2004 yılında gençlere hitap etmek için havalı cepler üretmeye çalışıyordu. Beklediklerinin aksine bu tasarım gençleri kaçırdı.

    RIM BlackBerry 7290

    Zamanında RIM olarak bilinen Kanadalı BlackBerry firması, 2004 yılında gençlere hitap etmek için havalı cepler üretmeye çalışıyordu. Beklediklerinin aksine bu tasarım gençleri kaçırdı.

  3. <p><b>Garmin Asus Nüvifone</b></p>    Bir GPS üreticisi akıllı cep piyasasına girmeye çalışırsa ne olur? Büyük bir başarısızlığa uğramış Nüvifone, bir akıllı cep olarak adeta işe yaramazdı.

    Garmin Asus Nüvifone

    Bir GPS üreticisi akıllı cep piyasasına girmeye çalışırsa ne olur? Büyük bir başarısızlığa uğramış Nüvifone, bir akıllı cep olarak adeta işe yaramazdı.

  4. <p><b>Motorola Flipout</b></p>    Bu "akıllı cep", her şeyden önce "acayip" tasarımıyla baştan kaybediyor.

    Motorola Flipout

    Bu "akıllı cep", her şeyden önce "acayip" tasarımıyla baştan kaybediyor.

  5. <p><b>Nokia 3660</b></p>    Android ve iOS'dan çok daha önce, Finlandiyalılar bir dizayn suçu işlediler. Yine bir tasarım faciyası olan bu cep, yazı yazmak için de oldukça kullanışsızdı.

    Nokia 3660

    Android ve iOS'dan çok daha önce, Finlandiyalılar bir dizayn suçu işlediler. Yine bir tasarım faciyası olan bu cep, yazı yazmak için de oldukça kullanışsızdı.

  6. <p><b>Samsung Galaxy Victory 4G</b></p>    Samsung'un daha acemi günlerinden bir cep. Çirkin bir plastik yığını.

    Samsung Galaxy Victory 4G

    Samsung'un daha acemi günlerinden bir cep. Çirkin bir plastik yığını.

  7. <p><b>Mobiado Grand 350 Aston Martin Phone</b></p>    Maalesef arka planda havalı araba resimleri olması, Mobiado Grand 350'nin tasarımını güzelleştirmiyor.

    Mobiado Grand 350 Aston Martin Phone

    Maalesef arka planda havalı araba resimleri olması, Mobiado Grand 350'nin tasarımını güzelleştirmiyor.

  8. <p><b>Sony Xperia Sola</b></p>    Sony, Z ve Z1'in iyi tasarımına ulaşa kadar, bazı şeyler denedi. Xperia Sola, işte bu denemenin bir örneği. Çıkıntılı ekranı pek iyi görünmüyordu.

    Sony Xperia Sola

    Sony, Z ve Z1'in iyi tasarımına ulaşa kadar, bazı şeyler denedi. Xperia Sola, işte bu denemenin bir örneği. Çıkıntılı ekranı pek iyi görünmüyordu.

  9. <p><b>Motorola StarTac</b></p>    Motorola'dan bu aşırı renkli telefon çekici yapılmaya çalışılmış olsa da, amacının tam tersi etkiyi yaptığı ortada. Neyse ki siyah renk seçeneği de vardı.

    Motorola StarTac

    Motorola'dan bu aşırı renkli telefon çekici yapılmaya çalışılmış olsa da, amacının tam tersi etkiyi yaptığı ortada. Neyse ki siyah renk seçeneği de vardı.

  10. <p><b>HTC Velocity</b></p>    İlk LTE ceplerden biri olan HTC Velocity, nedense tasarım konusunda pek de özen gösterilmişe benzemiyor. Arka yüzü tuhaf bir plastik ve alüminyum karışımı.

    HTC Velocity

    İlk LTE ceplerden biri olan HTC Velocity, nedense tasarım konusunda pek de özen gösterilmişe benzemiyor. Arka yüzü tuhaf bir plastik ve alüminyum karışımı.

  11. <p><b>Nokia 7600</b></p>    Finlandiyalı firma Nokia'nın farklı bir tasarım denediği bu cep, mesaj yazmanın zorluğuyla kullanıcıları çıldırtıyordu.

    Nokia 7600

    Finlandiyalı firma Nokia'nın farklı bir tasarım denediği bu cep, mesaj yazmanın zorluğuyla kullanıcıları çıldırtıyordu.

  12. <p><b>LG Optimus Vu</b></p>    Fotoğrafta güzel bir kız olsa da, LG Optimus Vu ne güzel ne de pratik. Zamanı bitmiş 4:3 görüntü oranına sahip cep, sadece 16:9 video oynatmak isteyen kullanıcıları sıkıntıya sokuyor.

    LG Optimus Vu

    Fotoğrafta güzel bir kız olsa da, LG Optimus Vu ne güzel ne de pratik. Zamanı bitmiş 4:3 görüntü oranına sahip cep, sadece 16:9 video oynatmak isteyen kullanıcıları sıkıntıya sokuyor.

  13. <p><b>HTC Tytn II</b></p>    Bu cebin işletim sistemi zaten yeterince ürkütücüyken, bir de bunu çalıştıran cebi düşünün.

    HTC Tytn II

    Bu cebin işletim sistemi zaten yeterince ürkütücüyken, bir de bunu çalıştıran cebi düşünün.

  14. <p><b>Sanyo Sweets Pure</b></p>    İçinde ne olduğu belli olmayan kapkaranlık bir odadan daha korkutucu ne olabilir? Pembe bir cep telefonu.

    Sanyo Sweets Pure

    İçinde ne olduğu belli olmayan kapkaranlık bir odadan daha korkutucu ne olabilir? Pembe bir cep telefonu.

  15. <p><b>Motorola Defy</b></p>    Dayanıklı cep yapmaya gelince Sony ve Samsung'un üzerine yok. Defy su ve toz geçirmez bir cep, ama anlaşılan bunun için tasarımdan ödün vermiş.

    Motorola Defy

    Dayanıklı cep yapmaya gelince Sony ve Samsung'un üzerine yok. Defy su ve toz geçirmez bir cep, ama anlaşılan bunun için tasarımdan ödün vermiş.

  16. <p><b>Sewon CPD 511</b></p>    Yine pembe. Belki de bu sonuncudur, ama söz veremeyiz. Söylentilere göre Sewon CPD 511 kullanıcıları korkudan donup, ekrandaki resimdeki gibi bir hal alıyormuş

    Sewon CPD 511

    Yine pembe. Belki de bu sonuncudur, ama söz veremeyiz. Söylentilere göre Sewon CPD 511 kullanıcıları korkudan donup, ekrandaki resimdeki gibi bir hal alıyormuş

  17. <p><b>Curitel PH-S3500</b></p>    Yine değişik bir deneme. Makyaj aynası gibi bir ekrana sahip oyun cebi olarak, hedef kitleyi biraz ıskalamış anlaşılan.

    Curitel PH-S3500

    Yine değişik bir deneme. Makyaj aynası gibi bir ekrana sahip oyun cebi olarak, hedef kitleyi biraz ıskalamış anlaşılan.

  18. <p><b>HTC 7 Pro</b></p>    HTC 7 pro, o kadar büyüktü ki test merkezimizin kapılarından zor geçmişti! Şaka bir yana, 7 Pro gerçekten çirkin bir tuğla gibiydi.

    HTC 7 Pro

    HTC 7 pro, o kadar büyüktü ki test merkezimizin kapılarından zor geçmişti! Şaka bir yana, 7 Pro gerçekten çirkin bir tuğla gibiydi.

  19. <p><b>Base Lutea 3</b></p>    Şaka yapmıyoruz, Lutea Latince'de "değmez" demek. Sadece ismi yüzünden değil, Base Lutea 3 gerçekten almaya değmeyecek bir cep.

    Base Lutea 3

    Şaka yapmıyoruz, Lutea Latince'de "değmez" demek. Sadece ismi yüzünden değil, Base Lutea 3 gerçekten almaya değmeyecek bir cep.

  20. <p><b>Samsung Galaxy Y - Hello Kitty Edition</b></p>    Yine pembe bir canavarla karşı karşıyayız. Üzerinde Hello Kitty'nin olması da cabası.

    Samsung Galaxy Y - Hello Kitty Edition

    Yine pembe bir canavarla karşı karşıyayız. Üzerinde Hello Kitty'nin olması da cabası.

  21. <p><b>Sony Ericsson Xperia Play</b></p>    Hem akıllı cep, hem de taşınabilir oyun konsolu! Android oyunları, Vita ve 3DS'nin yerini alabilecek miydi? Ne yazık ki bu konsept tutmadı. Cihazın çirkin görünüşü ve arka tuşların kötü konumuyla bu pek şaşırtıcı olmamıştı.

    Sony Ericsson Xperia Play

    Hem akıllı cep, hem de taşınabilir oyun konsolu! Android oyunları, Vita ve 3DS'nin yerini alabilecek miydi? Ne yazık ki bu konsept tutmadı. Cihazın çirkin görünüşü ve arka tuşların kötü konumuyla bu pek şaşırtıcı olmamıştı.

  22. <p><b>Samsung Juke</b></p>    Samsung Juke'nin resmine bakınca zaten yoruma gerek kalmadığını düşünüyoruz.

    Samsung Juke

    Samsung Juke'nin resmine bakınca zaten yoruma gerek kalmadığını düşünüyoruz.

  23. <p><b>Lamborghini TL700</b></p>    Lamborghini hız yapmak istiyor, aramak değil. Zaten görünce arayasınız kaçıyor. Kötü ceplerimiz arasında tuhaf bir altın parçası.

    Lamborghini TL700

    Lamborghini hız yapmak istiyor, aramak değil. Zaten görünce arayasınız kaçıyor. Kötü ceplerimiz arasında tuhaf bir altın parçası.

  24. <p><b>Nokia Ngage</b></p>    İşte efsanevi Ngage. Fikir iyiydi, ama iyi uygulanamadı. Oyunlarının aşırı pahalı olması bir yana, bu şekildeki bir cihazı telefon görüşmesi için kulağa götürmek tuhaf bir histi

    Nokia Ngage

    İşte efsanevi Ngage. Fikir iyiydi, ama iyi uygulanamadı. Oyunlarının aşırı pahalı olması bir yana, bu şekildeki bir cihazı telefon görüşmesi için kulağa götürmek tuhaf bir histi

  25. <p><b>F88 Wrist Phone</b></p>    F88 Bilek Telefonu, ilk saat telefonlardandı. Hatta 3 megapiksel kameraya ve renkli görüntüye sahipti. Çinli bir firmanın ürünü olan bu saat-cep, daha yeni yeni alıştığımız bu konsepti yıllar önce uygulamış anlaşılan. Ama saatten çok kola bağlanmış bir telefonu andırması, başarısız olmasına da yol açtı...

    F88 Wrist Phone

    F88 Bilek Telefonu, ilk saat telefonlardandı. Hatta 3 megapiksel kameraya ve renkli görüntüye sahipti. Çinli bir firmanın ürünü olan bu saat-cep, daha yeni yeni alıştığımız bu konsepti yıllar önce uygulamış anlaşılan. Ama saatten çok kola bağlanmış bir telefonu andırması, başarısız olmasına da yol açtı...

  26. <p><b>Siemens Xelibri</b></p>    Pahalı olan Xelibri cepler, neyse ki hiçbir zaman popülerleşmediler.

    Siemens Xelibri

    Pahalı olan Xelibri cepler, neyse ki hiçbir zaman popülerleşmediler.

  27. <p><b>Kyocera Honey Bee</b></p>    Söz veriyoruz, bu pembe ceplerin sonuncusu. Resimde görünen hali ve arka plan resmi, satışa sunulan haliyle aynıydı.

    Kyocera Honey Bee

    Söz veriyoruz, bu pembe ceplerin sonuncusu. Resimde görünen hali ve arka plan resmi, satışa sunulan haliyle aynıydı.

  28. <p><b>Kyocera Virgin Mobile Lobster</b></p>    Anlaşılan bu cebin yan tarafında fizyolojik bir sorun var.

    Kyocera Virgin Mobile Lobster

    Anlaşılan bu cebin yan tarafında fizyolojik bir sorun var.

  29. <p><b>Vertu Cobra phone</b></p>    Bu cep, ancak küçük bir çocuğa doğum günü hediyesi olarak alınabilir. Ama onun da korkma ihtimali yüksek...

    Vertu Cobra phone

    Bu cep, ancak küçük bir çocuğa doğum günü hediyesi olarak alınabilir. Ama onun da korkma ihtimali yüksek...

  30. <p><b>Nokia 7700</b></p>    Bu dokunmatik ekranlı cep hiç piyasaya çıkmadı. İyi ki de çıkmadı! Finlandiya'da saklanan "uçuk kaçık" cep telefonu geliştiricilerinin bir ürünü olduğunu düşündüğümüz cihaz, umarız bundan sonra da piyasaya çıkmaz.

    Nokia 7700

    Bu dokunmatik ekranlı cep hiç piyasaya çıkmadı. İyi ki de çıkmadı! Finlandiya'da saklanan "uçuk kaçık" cep telefonu geliştiricilerinin bir ürünü olduğunu düşündüğümüz cihaz, umarız bundan sonra da piyasaya çıkmaz.