Acun Ilıcalı'dan Bir Bomba Daha!

Yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı, önceki gün Star Tv'de yayınlanan "Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze" programında önemli açıklamalarda bulundu.

  1. Türkiye`nin en çok izlenan yarışma programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı son olarak TV8`i satın almıştı.

    Türkiye`nin en çok izlenan yarışma programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı son olarak TV8`i satın almıştı.

  2. Ilıcalı`nın kanalı satın almasından sonra ortaya birçok iddia atıldı.

    Ilıcalı`nın kanalı satın almasından sonra ortaya birçok iddia atıldı.

  3. Kenan Erçetingöz`ün sorularını yanıtlayan Acun, `Adriana Lima ile program yapacak mı?` iddialarına son noktayı koydu.

    Kenan Erçetingöz`ün sorularını yanıtlayan Acun, `Adriana Lima ile program yapacak mı?` iddialarına son noktayı koydu.

  4. Önce futbolcu Alex ile konuşalan program iddialarına netlik getiren Ilıcalı şunları söyledi.

    Önce futbolcu Alex ile konuşalan program iddialarına netlik getiren Ilıcalı şunları söyledi.

  5. Ilıcalı bu iddialara, "Alex`i çok seviyorum. Çok yetenekli ve iyi biri. Ama şu an için öyle bir şey görünmüyor. Ama yaptırsam yaptırırım.``

    Ilıcalı bu iddialara, "Alex`i çok seviyorum. Çok yetenekli ve iyi biri. Ama şu an için öyle bir şey görünmüyor. Ama yaptırsam yaptırırım.``

  6. ``Adriana Lima`ya ise program yapacağım. Lima`yla yüzde 99 çalışacağız. Moda programı yapacak." diye konuştu.``

    ``Adriana Lima`ya ise program yapacağım. Lima`yla yüzde 99 çalışacağız. Moda programı yapacak." diye konuştu.``

  7. Ilıcalı ayrıca kanalı satın almasıyla ilgili olarak, "Haftada 4 gün yayın yapan birinin, 7 gün yayına talip olması çok normal. Biz buraya adım adım geldik.

    Ilıcalı ayrıca kanalı satın almasıyla ilgili olarak, "Haftada 4 gün yayın yapan birinin, 7 gün yayına talip olması çok normal. Biz buraya adım adım geldik.

  8. Bundan 3 yıl öncesine kadar kanal alma fikrim yoktu." diye konuştu.``

    Bundan 3 yıl öncesine kadar kanal alma fikrim yoktu." diye konuştu.``

  9. Bundan sonraki hedeflerinden bahseden Ilıcalı, "Yurt dışında önemli bir ülkede kanal alıp, o kanalı ülkesinde birinci yapmak istiyorum. Dünyanın herhangi bir yerinde doğru fırsat yakalarsak, yurt dışındaki seyircilere de kolaylıkla ulaşacağımızı düşünüyorum.`` dedi.

    Bundan sonraki hedeflerinden bahseden Ilıcalı, "Yurt dışında önemli bir ülkede kanal alıp, o kanalı ülkesinde birinci yapmak istiyorum. Dünyanın herhangi bir yerinde doğru fırsat yakalarsak, yurt dışındaki seyircilere de kolaylıkla ulaşacağımızı düşünüyorum.`` dedi.

  10. ``Türkiye-Yunanistan Survivor yarışmasını yaptığımızda yarışma Yunanistan`da 15 hafta boyunca bir numarada kaldı." diye konuştu.

    ``Türkiye-Yunanistan Survivor yarışmasını yaptığımızda yarışma Yunanistan`da 15 hafta boyunca bir numarada kaldı." diye konuştu.

  11. Ünlü yapımcı "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" yarışmasında ödül oyununu kazanan ünlüler takımı Miami`de Adriana Lima ile buluşturmuştu.

    Ünlü yapımcı "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" yarışmasında ödül oyununu kazanan ünlüler takımı Miami`de Adriana Lima ile buluşturmuştu.

  12. Oyunu kazandıktan sonra yarışmacılar uçağa binip Miami`ye gitti. Dünyaca ünlü top model, 80 gündür adada olan yarışmacılarla önce tekne turuna, sonra da yemeğe çıkartmıştı.

    Oyunu kazandıktan sonra yarışmacılar uçağa binip Miami`ye gitti. Dünyaca ünlü top model, 80 gündür adada olan yarışmacılarla önce tekne turuna, sonra da yemeğe çıkartmıştı.