Rolleri İçin Bu Hallere Girdiler

Beyazperde için değiştiler

  1. <p><b>Anne Hathaway</b></p>  'Les Miserables' filmindeki Fantine rolü için Anne Hathaway uzun saçlarını kesti ve kilo verdi.

    Anne Hathaway

    'Les Miserables' filmindeki Fantine rolü için Anne Hathaway uzun saçlarını kesti ve kilo verdi.

  2. <p><b>Cameron Diaz</b></p>  'Being John Malkovich' filminde, kahverengi gözleri ve kıvırcık saçlarıyla çok farklı bir görünüm sergilemişti.

    Cameron Diaz

    'Being John Malkovich' filminde, kahverengi gözleri ve kıvırcık saçlarıyla çok farklı bir görünüm sergilemişti.

  3. <p><b>Charlize Theron</b></p>  Charlize Theron, ona Oscar'ı getiren 'Monster' filmindeki seri katil Aileen Wuornos rolü için kilo almış ve protez diş kullanmıştı.

    Charlize Theron

    Charlize Theron, ona Oscar'ı getiren 'Monster' filmindeki seri katil Aileen Wuornos rolü için kilo almış ve protez diş kullanmıştı.

  4. <p><b>Christian Bale</b></p>  'The Machinist' filminde insomniadan muzdarip bir karakteri canlandırmak için Bale, yaklaşık 30 kilo kaybetmişti.

    Christian Bale

    'The Machinist' filminde insomniadan muzdarip bir karakteri canlandırmak için Bale, yaklaşık 30 kilo kaybetmişti.

  5. <p><b>George Clooney</b></p>  'Syriana' filmindeki CIA Ajanı rolü için Clooney, yaklaşık 16 kilo almıştı. Hatta aldığı fazla kiloların da etkisiyle, bir işkence sahnesini çekerken omuriliğini incitmiş ve bir ayı yatakta geçirmek zorunda kalmıştı.

    George Clooney

    'Syriana' filmindeki CIA Ajanı rolü için Clooney, yaklaşık 16 kilo almıştı. Hatta aldığı fazla kiloların da etkisiyle, bir işkence sahnesini çekerken omuriliğini incitmiş ve bir ayı yatakta geçirmek zorunda kalmıştı.

  6. <p><b>Halle Berry</b></p>  'Monster's Ball' filmi için kilo veren Halle Berry, bu filmdeki performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Oscar ödülü de almıştı.

    Halle Berry

    'Monster's Ball' filmi için kilo veren Halle Berry, bu filmdeki performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Oscar ödülü de almıştı.

  7. <p><b>Hilary Swank</b></p>  'Boys Don't Cry'da cinsiyet değiştiren bir karakteri canladırdan Hilary Swank, rolüne hazırlanmak için 4 hafta boyunca erkek gibi giyinmiş, kilo vermiş, saçlarını kestirmiş ve davranış biçimini bir erkeğinkine çevirmişti.

    Hilary Swank

    'Boys Don't Cry'da cinsiyet değiştiren bir karakteri canladırdan Hilary Swank, rolüne hazırlanmak için 4 hafta boyunca erkek gibi giyinmiş, kilo vermiş, saçlarını kestirmiş ve davranış biçimini bir erkeğinkine çevirmişti.

  8. <p><b>Jared Leto</b></p>  2000 yılında bir uyuşturucu bağımlısını canlandırdığı 'Requem for A Dream' filmi için kilo veren Leto, 2007 yılında ise 'Chapter 27' filmi için kilo almıştı.

    Jared Leto

    2000 yılında bir uyuşturucu bağımlısını canlandırdığı 'Requem for A Dream' filmi için kilo veren Leto, 2007 yılında ise 'Chapter 27' filmi için kilo almıştı.

  9. <p><b>Jared Leto</b></p>  Jared Leto da Matthew McConaughey gibi 'Dallas Buyers Club' filmi için kilo veren oyunculardan. Leto sadece kilo vermekle kalmadı, kaşları da dahil vücudunun birçok yerine epilasyon yaptırdı.

    Jared Leto

    Jared Leto da Matthew McConaughey gibi 'Dallas Buyers Club' filmi için kilo veren oyunculardan. Leto sadece kilo vermekle kalmadı, kaşları da dahil vücudunun birçok yerine epilasyon yaptırdı.

  10. <p><b>Mariah Carey</b></p>  2009 yapımı 'Precious' filmi için pop müziğin divası olarak kabul edilen Mariah Carey, olduğundan çok farklı bir görünüme sahip olmuştu.

    Mariah Carey

    2009 yapımı 'Precious' filmi için pop müziğin divası olarak kabul edilen Mariah Carey, olduğundan çok farklı bir görünüme sahip olmuştu.

  11. <p><b>Matthew Fox</b></p>  The Lost dizisi ile milyonların beğenisini kazanan Fox, 'Alex Cross' filmi için sıkı bir diyet yaparak kilo vermiş ve her gün saatlerce spor yapmıştı.

    Matthew Fox

    The Lost dizisi ile milyonların beğenisini kazanan Fox, 'Alex Cross' filmi için sıkı bir diyet yaparak kilo vermiş ve her gün saatlerce spor yapmıştı.

  12. <p><b>Matt Damon</b></p>  'Courage Under Fire' filmi için zayıflayan Damon, kilo verebilmek için sadece tavuk, yumurta beyazı, fırınlanmış patates yediğini ve her gün düzenli olarak kilometrelerce koştuğunu söylemişti.

    Matt Damon

    'Courage Under Fire' filmi için zayıflayan Damon, kilo verebilmek için sadece tavuk, yumurta beyazı, fırınlanmış patates yediğini ve her gün düzenli olarak kilometrelerce koştuğunu söylemişti.

  13. <p><b>Matt Damon</b></p>  Damon 'The Informant' filmindeki rolü içinse kilo almış ve bunun çok daha kolay ve eğlenceli olduğunu söylemişti.

    Matt Damon

    Damon 'The Informant' filmindeki rolü içinse kilo almış ve bunun çok daha kolay ve eğlenceli olduğunu söylemişti.

  14. <p><b>Michael Fassbender</b></p>  Michael Fassbender, 'Hunger' filmi için günde sadece 900 kalori alacak kadar yemek yediğini söylemişti.

    Michael Fassbender

    Michael Fassbender, 'Hunger' filmi için günde sadece 900 kalori alacak kadar yemek yediğini söylemişti.

  15. <p><b>Renee Zellweger Zellweger</b></p>  Hafızalara kazınan 'Bridget Jones's Diary' filmi için 2001 yılında kilo almış, daha sonra bunu, 2004'te 'Bridget Jones: The Edge of Reason' için tekrarlamıştı.

    Renee Zellweger Zellweger

    Hafızalara kazınan 'Bridget Jones's Diary' filmi için 2001 yılında kilo almış, daha sonra bunu, 2004'te 'Bridget Jones: The Edge of Reason' için tekrarlamıştı.

  16. <p><b>Robert De Niro</b></p>  De Niro kendisine Oscar'ı getiren 'Raging Bull' filmindeki Jake La Motta rolü için kilo alarak değişenler listesine girmişti

    Robert De Niro

    De Niro kendisine Oscar'ı getiren 'Raging Bull' filmindeki Jake La Motta rolü için kilo alarak değişenler listesine girmişti

  17. <p><b>Tom Hanks</b></p>  Oscar'a aday gösterildiği performansıyla 'Cast Away'deki Chuck Noland rolü için Tom Hanks, 23 kilo vermiş ve sakallarını uzatmıştı.

    Tom Hanks

    Oscar'a aday gösterildiği performansıyla 'Cast Away'deki Chuck Noland rolü için Tom Hanks, 23 kilo vermiş ve sakallarını uzatmıştı.

  18. <p><b>Tom Hanks</b></p>  Bir AIDS hastasını canlandırdığı 1994 yapımlı Philadelphia rolü için ise Hanks, 14 kilo verdi.

    Tom Hanks

    Bir AIDS hastasını canlandırdığı 1994 yapımlı Philadelphia rolü için ise Hanks, 14 kilo verdi.

  19. Genç oyuncu Metin Akdülger, 'Bensiz' filmi için Hollywood taktiği uyguladı. Filmde yakışıklı bir futbolcuyu canlandıran oyuncu; fit bir vücut için sekiz ay bodybuilding çalıştı, amatör futbol takımlarıyla antrenmana çıktı...

    Genç oyuncu Metin Akdülger, 'Bensiz' filmi için Hollywood taktiği uyguladı. Filmde yakışıklı bir futbolcuyu canlandıran oyuncu; fit bir vücut için sekiz ay bodybuilding çalıştı, amatör futbol takımlarıyla antrenmana çıktı...

  20. Akdülger; filmin ikinci bölümünde ise rol gereği felç geçirdi...

    Akdülger; filmin ikinci bölümünde ise rol gereği felç geçirdi...

  21. <p><b>İKİ AYLIK ARA</b></p>   Felç sahneleri içinse filme iki ay ara verildi. Akdülger, o arada sıkı bir diyete girip 17 kilo birden eridi. Oyuncu koçu Merve Taşkın'ın gözetimi altında bir rehabilitasyon merkezine gitti; burada iki ay boyunca felçli hastaları gözetledi.

    İKİ AYLIK ARA

    Felç sahneleri içinse filme iki ay ara verildi. Akdülger, o arada sıkı bir diyete girip 17 kilo birden eridi. Oyuncu koçu Merve Taşkın'ın gözetimi altında bir rehabilitasyon merkezine gitti; burada iki ay boyunca felçli hastaları gözetledi.

  22. Çekimler yeniden başladığında rolünün hakkını veren Akdülger, muhteşem bir performans sergiledi.

    Çekimler yeniden başladığında rolünün hakkını veren Akdülger, muhteşem bir performans sergiledi.

  23. ?Huzur Sokağı?nda Feyza karakterini canlandıran Selin Demiratar, senaryo gereği tesettüre girdi.

    ?Huzur Sokağı?nda Feyza karakterini canlandıran Selin Demiratar, senaryo gereği tesettüre girdi.

  24. Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün türban ve pardesü ile kamera karşısına geçti.

    Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün türban ve pardesü ile kamera karşısına geçti.

  25. Ünlü aktör kas yapmak için harcadığı onca çabayı çöpe atıp bir deri bir kemik kaldı.

    Ünlü aktör kas yapmak için harcadığı onca çabayı çöpe atıp bir deri bir kemik kaldı.

  26. Aktör filmde AIDS'e yakalanmış bir adamı canlandıracak.

    Aktör filmde AIDS'e yakalanmış bir adamı canlandıracak.

  27. Geçtiğimiz yıl canlandırdığı 'Hasefe Ana' karakteriyle 'babaanne' olarak kamera karşısına geçen Meral Çetinkaya, yeni projesinde saçından kıyafetine kadar büyük bir değişim yaşadı.

    Geçtiğimiz yıl canlandırdığı 'Hasefe Ana' karakteriyle 'babaanne' olarak kamera karşısına geçen Meral Çetinkaya, yeni projesinde saçından kıyafetine kadar büyük bir değişim yaşadı.

  28. SHOW TV'de yayınlanan 'Saklı Kalan' dizisinde etrafındaki insanların çekinerek yaklaştığı, aristokrat bir kadını canlandıran Çetinkaya'nın bu müthiş değişimi, seyirciyi şaşkına çevirdi.

    SHOW TV'de yayınlanan 'Saklı Kalan' dizisinde etrafındaki insanların çekinerek yaklaştığı, aristokrat bir kadını canlandıran Çetinkaya'nın bu müthiş değişimi, seyirciyi şaşkına çevirdi.

  29. TV ekranlarında en azından haftada bir kez en neşeli, canlı ve komik haliyle gördüğünüz bu ünlüyü bu haliyle tanıyabildiniz mi...

    TV ekranlarında en azından haftada bir kez en neşeli, canlı ve komik haliyle gördüğünüz bu ünlüyü bu haliyle tanıyabildiniz mi...

  30. Son dönemin yükselen genç kuşak yıldızlarından biri olan Nihal Yalçın'ı ekranın gülen yüzü olarak tanıyoruz. Ama genç oyuncu Zeki Demirkubuz'un yönettiği Yeraltı filminde bambaşka bir görüntüyle kamera karşısına geçti.

    Son dönemin yükselen genç kuşak yıldızlarından biri olan Nihal Yalçın'ı ekranın gülen yüzü olarak tanıyoruz. Ama genç oyuncu Zeki Demirkubuz'un yönettiği Yeraltı filminde bambaşka bir görüntüyle kamera karşısına geçti.

  31. Nihal Yalçın'ı seyirci bakımlı haliyle tanıyor. Genç oyuncu Yalan Dünya adlı dizide de Cihangir kafelerinde sürekli Zeki Demirkubuz'u soruyordu.

    Nihal Yalçın'ı seyirci bakımlı haliyle tanıyor. Genç oyuncu Yalan Dünya adlı dizide de Cihangir kafelerinde sürekli Zeki Demirkubuz'u soruyordu.

  32. Onun dikkatini çekip filminde rol almak isteyen Açılay'ı canlandırıyor.

    Onun dikkatini çekip filminde rol almak isteyen Açılay'ı canlandırıyor.

  33. Demirkubuz'un adı senaryodan yönetmenin isteği üzerine çıkarıldı.

    Demirkubuz'un adı senaryodan yönetmenin isteği üzerine çıkarıldı.

  34. Kimi saçını boyattı, kimi kestirdi.. Hatta sırf rolleri için kaşlarına dolgu yaptıran ve göz altı torbalarını aldıran da var. İşte kamera karşısındaki ünlülerin şaşırtan değişimleri.

    Kimi saçını boyattı, kimi kestirdi.. Hatta sırf rolleri için kaşlarına dolgu yaptıran ve göz altı torbalarını aldıran da var. İşte kamera karşısındaki ünlülerin şaşırtan değişimleri.

  35. Büyük olasılıkla onu daha önce hiç bu saç rengiyle görmediniz...

    Büyük olasılıkla onu daha önce hiç bu saç rengiyle görmediniz...

  36. Avrupa Yakası'nda çizdiği Makbule karakterinin ardından Yerden Yüksek dizisiyle ekrana gelen Hasibe Eren, yayın hayatına yakında başlayacak olan Yalan Dünya dizisinde bambaşka bir imajla kamera karşısına geçiyor.

    Avrupa Yakası'nda çizdiği Makbule karakterinin ardından Yerden Yüksek dizisiyle ekrana gelen Hasibe Eren, yayın hayatına yakında başlayacak olan Yalan Dünya dizisinde bambaşka bir imajla kamera karşısına geçiyor.

  37. Daha önce hep koyu renk dalgalı saçlarıyla izlediğimiz Eren, yeni dizisinde farklı bir karaktere bürünüyor. Eren, yeni dizide Gülistan adlı 40 yaşlarında bir kadını canlandırıyor.

    Daha önce hep koyu renk dalgalı saçlarıyla izlediğimiz Eren, yeni dizisinde farklı bir karaktere bürünüyor. Eren, yeni dizide Gülistan adlı 40 yaşlarında bir kadını canlandırıyor.

  38. Oyuncunun can verdiği karakter daha öncekilerden oldukça farklı. Sarıya boyattığı saçlarıyla kamera karşısına geçen Eren kendi deyimiyle "biraz fazla süslü" bir kadını oynuyor Yalan Dünya'da.

    Oyuncunun can verdiği karakter daha öncekilerden oldukça farklı. Sarıya boyattığı saçlarıyla kamera karşısına geçen Eren kendi deyimiyle "biraz fazla süslü" bir kadını oynuyor Yalan Dünya'da.

  39. Hasibe Eren daha önceki dizilerde koyu renk saçları ve daha ididasız kostümlerle kamera karşısına geçmişti.

    Hasibe Eren daha önceki dizilerde koyu renk saçları ve daha ididasız kostümlerle kamera karşısına geçmişti.

  40. Sıdıka dizisinde aile baskısı altındaki bir genç kızı canlandırıyordu Eren.

    Sıdıka dizisinde aile baskısı altındaki bir genç kızı canlandırıyordu Eren.

  41. Avrupa Yakası'nda tek derdi iyi bir eş bulup evlenmek olan Makbule'yi oynuyordu.

    Avrupa Yakası'nda tek derdi iyi bir eş bulup evlenmek olan Makbule'yi oynuyordu.