Bakanlar Görevlerini Böyle Devretti

Bakanlar görevlerini böyle devretti

  1. örevi devraldı. Bozdağ, Ergin'den çok şey öğrendiğini söyleyerek onun halefi olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

    örevi devraldı. Bozdağ, Ergin'den çok şey öğrendiğini söyleyerek onun halefi olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

  2. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan görevini Nihat Zeybekçi'ye teslim etti. Çağlayan görevini teslim ederken gözyaşlarını tutamadı.

    Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan görevini Nihat Zeybekçi'ye teslim etti. Çağlayan görevini teslim ederken gözyaşlarını tutamadı.

  3. AB Bakanı ve Başmüzakereci olarak atanan Mevlüt Çavuşoğlu, görevi Egemen Bağış'tan devraldı. Egemen Bağış, koltuğunu devrederken bir fıkra anlattı. Bağış'ın anlattığı fıkra şu şekilde:

    AB Bakanı ve Başmüzakereci olarak atanan Mevlüt Çavuşoğlu, görevi Egemen Bağış'tan devraldı. Egemen Bağış, koltuğunu devrederken bir fıkra anlattı. Bağış'ın anlattığı fıkra şu şekilde:

  4. 'Temel bir gün uçağa binmiş en ön sıradaki koltuğa oturmuş. Sonra koltuğun sahibi gelmiş 'burası benim yerim' deyip kalkmasını istemiş, Temel kalkmamış. Hostesi çağırmış, kalkmamış. Olay pilota kadar gitmiş. Pilot gelmiş, 'beyefendi sizin yeriniz burası değil' demiş, Temel kalkmamış. Pilot, Temel'in kulağına eğilip bir şeyler söylemiş. Temel 'tamam o zaman' deyip kalkmış. Herkes şaşırmış, pilota sormuşlar 'ne dediniz de kalktı' diye. O da 'bu koltuk Trabzon'a gitmez'

    'Temel bir gün uçağa binmiş en ön sıradaki koltuğa oturmuş. Sonra koltuğun sahibi gelmiş 'burası benim yerim' deyip kalkmasını istemiş, Temel kalkmamış. Hostesi çağırmış, kalkmamış. Olay pilota kadar gitmiş. Pilot gelmiş, 'beyefendi sizin yeriniz burası değil' demiş, Temel kalkmamış. Pilot, Temel'in kulağına eğilip bir şeyler söylemiş. Temel 'tamam o zaman' deyip kalkmış. Herkes şaşırmış, pilota sormuşlar 'ne dediniz de kalktı' diye. O da 'bu koltuk Trabzon'a gitmez'

  5. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevinden ayrılan Nihat Ergün, devir teslim töreninde, rüşvet-yolsuzluk soruşturması ve cemaatlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

    Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevinden ayrılan Nihat Ergün, devir teslim töreninde, rüşvet-yolsuzluk soruşturması ve cemaatlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

  6. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar görevi İdris Güllüce'ye devretti. Bayraktar görevi devrederken Başbakan Erdoğan'a teşekkür ederek, 40 yıllık dava için sorumluluk bilinciyle çalışmaya devam edeceğini söyledi.

    Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar görevi İdris Güllüce'ye devretti. Bayraktar görevi devrederken Başbakan Erdoğan'a teşekkür ederek, 40 yıllık dava için sorumluluk bilinciyle çalışmaya devam edeceğini söyledi.

  7. Muammer Güler, İçişleri Bakanlığı görevini Efkan Ala'ya devretti.

    Muammer Güler, İçişleri Bakanlığı görevini Efkan Ala'ya devretti.

  8. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım bakanlığındaki devir teslim töreninde konuştu. Yıldırım, uçağı insanların hayalinden çıkardıklarını herkesin hizmetine açtıklarını bununla birlikte Marmaray gibi bir projeyi gerçekleştirdiklerini Hızlı trende önemli adımlar attıklarını yarın da Başbakan Erdoğan ile birlikte Eskişehir İstanbul hızlı treninin test sürüşünü yapacaklarını açıkladı.

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım bakanlığındaki devir teslim töreninde konuştu. Yıldırım, uçağı insanların hayalinden çıkardıklarını herkesin hizmetine açtıklarını bununla birlikte Marmaray gibi bir projeyi gerçekleştirdiklerini Hızlı trende önemli adımlar attıklarını yarın da Başbakan Erdoğan ile birlikte Eskişehir İstanbul hızlı treninin test sürüşünü yapacaklarını açıkladı.