2014'Te Sizi Neler Bekliyor?

Hande Kazanova yorumladı...

  1. Yılın özellikle ikinci yarısında aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda inanılmaz şanslar yakalayacaksınız. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız harika bir yıl olabilir.

    Yılın özellikle ikinci yarısında aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda inanılmaz şanslar yakalayacaksınız. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız harika bir yıl olabilir.

  2. Sevgili Boğalar, 2014 yılında Satürn'den aldığınız etkilerle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz devam ediyor.

    Sevgili Boğalar, 2014 yılında Satürn'den aldığınız etkilerle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz devam ediyor.

  3. Ocak ayı hayatı sorguladığınız ve partnerinizle ortaklaşa hesaplarınızın üzerine eğildiğiniz bir ay olabilir sevgili ikizler. Daha önceden alınmış bir krediniz varsa 1 Şubat'a kadar ödemelerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir.

    Ocak ayı hayatı sorguladığınız ve partnerinizle ortaklaşa hesaplarınızın üzerine eğildiğiniz bir ay olabilir sevgili ikizler. Daha önceden alınmış bir krediniz varsa 1 Şubat'a kadar ödemelerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir.

  4. 1 OCAK'TA oluşan yeniay zamanı ortaklaşa gerçekleştireceğiniz yeni işleriniz için uygun olacak. Ortağınızla beraber atacağınız adımlarda güçlü kimliğinizi ortaya koyabileceksiniz.

    1 OCAK'TA oluşan yeniay zamanı ortaklaşa gerçekleştireceğiniz yeni işleriniz için uygun olacak. Ortağınızla beraber atacağınız adımlarda güçlü kimliğinizi ortaya koyabileceksiniz.

  5. Sevgili Aslanlar, ev ve aile hayatınız konusundaki önemli sorumluluk ve testleriniz 2014'te de gündeminizde olacak. Hâlâ kuruntularınız ve takıntılarınız varsa, bir kez daha büyük bir istekle bu alanları gözden geçirin.

    Sevgili Aslanlar, ev ve aile hayatınız konusundaki önemli sorumluluk ve testleriniz 2014'te de gündeminizde olacak. Hâlâ kuruntularınız ve takıntılarınız varsa, bir kez daha büyük bir istekle bu alanları gözden geçirin.

  6. Sevgili Başaklar, 2014 yılında satış, pazarlama, basın, yayın, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız ve testleriniz devam ediyor. Akraba, komşu veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde zorluklar görülebilir.

    Sevgili Başaklar, 2014 yılında satış, pazarlama, basın, yayın, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız ve testleriniz devam ediyor. Akraba, komşu veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde zorluklar görülebilir.

  7. Sevgili Teraziler, sahip olduğunuz değerler ve para alanındaki sorumluluklarınız 2014'te artacak ve bu alanlarda test edileceksiniz.

    Sevgili Teraziler, sahip olduğunuz değerler ve para alanındaki sorumluluklarınız 2014'te artacak ve bu alanlarda test edileceksiniz.

  8. Sevgili Akrepler, 2014 yılında Satürn sizin burcunuzda dolaşmaya devam ediyor. Hayatınız için sorumluluklar üstlenecek ve bu sorumluluklarla baş etmenin yollarını bulacaksınız.

    Sevgili Akrepler, 2014 yılında Satürn sizin burcunuzda dolaşmaya devam ediyor. Hayatınız için sorumluluklar üstlenecek ve bu sorumluluklarla baş etmenin yollarını bulacaksınız.

  9. Sevgili Yaylar, 2014 yılında hayatınızın kontrolü elinizde olmayacak. Hareketli ve ateşli bir burç olduğunuz için, bu kontrolsüzlük sizi endişe ve kuruntulara yöneltebilir.

    Sevgili Yaylar, 2014 yılında hayatınızın kontrolü elinizde olmayacak. Hareketli ve ateşli bir burç olduğunuz için, bu kontrolsüzlük sizi endişe ve kuruntulara yöneltebilir.

  10. Sevgili Oğlaklar, 2014 yılında arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek adına testlerden geçeceksiniz. Hayatınızdan çıkması gereken insanlar gidecek. Özellikle gruplarla olan ilişkilerinizde zorluklar görülebilir.

    Sevgili Oğlaklar, 2014 yılında arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek adına testlerden geçeceksiniz. Hayatınızdan çıkması gereken insanlar gidecek. Özellikle gruplarla olan ilişkilerinizde zorluklar görülebilir.

  11. Amaçlarınızı yeniden gözden geçirmeli ve planlamalısınız. Bu süreç içerisinde yapacağınız işlerde kendinizi topluma kabullendirmek sizin için her şeyden önemli olabilir. Çalışmalarınızın karşılığını somut bir şekilde almak isteyeceksiniz.

    Amaçlarınızı yeniden gözden geçirmeli ve planlamalısınız. Bu süreç içerisinde yapacağınız işlerde kendinizi topluma kabullendirmek sizin için her şeyden önemli olabilir. Çalışmalarınızın karşılığını somut bir şekilde almak isteyeceksiniz.

  12. Sevgili Balıklar; 2014 yılında Satürn, eğitim, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınızda sizi sınamaya devam edecek.Bakış açınızda dar görüşlü olmayın, kendinizi yeni keşiflerden soyutlamayın. Seyahatleriniz sorumluluk verici ve öğretici olabilir.

    Sevgili Balıklar; 2014 yılında Satürn, eğitim, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınızda sizi sınamaya devam edecek.Bakış açınızda dar görüşlü olmayın, kendinizi yeni keşiflerden soyutlamayın. Seyahatleriniz sorumluluk verici ve öğretici olabilir.