Unutulan En Bomba Spor Olayları

Unutulan en bomba spor olayları

  1. Tümer Metin "Tümer Metin'in ne kadar olduğunu, neyi ne kadar verebileceğini, neyi ne kadar istediğini ve istediği zaman neyi nerede, neyi ne kadar yapabileceğini bir tek ben biliyorum..." sözleriyle 'neyi' anlattığını merak ettireli 5 yıl oldu

    Tümer Metin "Tümer Metin'in ne kadar olduğunu, neyi ne kadar verebileceğini, neyi ne kadar istediğini ve istediği zaman neyi nerede, neyi ne kadar yapabileceğini bir tek ben biliyorum..." sözleriyle 'neyi' anlattığını merak ettireli 5 yıl oldu

  2. Çekime gelmeden önce NTVye telefon açarak, Açım yemek ısmarlayın diyen Fatih Terim bir iki dakika sonraki ikinci aramasında, Sakın kebap ısmarlamayın, suşi ısmarlayın! ve üçüncü aramasında, Bol bol ısmarlayın, somonlu olsun diyerek kanalı uyaralı 7 yıl...

    Çekime gelmeden önce NTVye telefon açarak, Açım yemek ısmarlayın diyen Fatih Terim bir iki dakika sonraki ikinci aramasında, Sakın kebap ısmarlamayın, suşi ısmarlayın! ve üçüncü aramasında, Bol bol ısmarlayın, somonlu olsun diyerek kanalı uyaralı 7 yıl...

  3. Türkiye Ordu Milli Takımı, Amerika Ordu Milli Takımı'nı 19-0 yeneli tam 54 yıl oldu.

    Türkiye Ordu Milli Takımı, Amerika Ordu Milli Takımı'nı 19-0 yeneli tam 54 yıl oldu.

  4. Kolombiyalı defans oyuncusu Escobar, ABD ile oynanan milli maçta kendi kalesine gol attığı için mafya tarafından öldürüleli 19 yıl oldu.

    Kolombiyalı defans oyuncusu Escobar, ABD ile oynanan milli maçta kendi kalesine gol attığı için mafya tarafından öldürüleli 19 yıl oldu.

  5. Galatasaraylı futbolcu Sabri arkasında "Sarbi" yazan bir formayla sahaya çıkalı 9 yıl oldu.

    Galatasaraylı futbolcu Sabri arkasında "Sarbi" yazan bir formayla sahaya çıkalı 9 yıl oldu.

  6. İngiliz hakem Martin Sylvester, maç esnasında futbolculardan birine yumruk atınca kendine kırmızı kart göstereli 14 yıl oldu.

    İngiliz hakem Martin Sylvester, maç esnasında futbolculardan birine yumruk atınca kendine kırmızı kart göstereli 14 yıl oldu.

  7. Manisaspor - Bursaspor maçında hakem Metin Tokat'ın başına bir paraşütçü düşeli 7 yıl oldu.

    Manisaspor - Bursaspor maçında hakem Metin Tokat'ın başına bir paraşütçü düşeli 7 yıl oldu.

  8. İngiltere - Türkiye maçında İngiliz futbolcu Lineker'ı tutamayan Abdülkerim arkadaşlarına "Lineker'ı gördünüz mü beyler" diyeli 28 yıl oldu.

    İngiltere - Türkiye maçında İngiliz futbolcu Lineker'ı tutamayan Abdülkerim arkadaşlarına "Lineker'ı gördünüz mü beyler" diyeli 28 yıl oldu.

  9. Hakan Şükür Güney Kore ile oynanan üçüncülük maçında 11. saniyede gol atarak, Dünya Kupası'nın 80 yıllık tarihinde en erken gol atan futbolcu ünvanını alalı 11 yıl oldu...

    Hakan Şükür Güney Kore ile oynanan üçüncülük maçında 11. saniyede gol atarak, Dünya Kupası'nın 80 yıllık tarihinde en erken gol atan futbolcu ünvanını alalı 11 yıl oldu...

  10. Gazeteciye kafa atan Pascal Nouma, "Vurmadım. Otelin önünde sabuna bastı düştü. Ben içerdeydim where is the adalet" diyeli 12 yıl oldu.

    Gazeteciye kafa atan Pascal Nouma, "Vurmadım. Otelin önünde sabuna bastı düştü. Ben içerdeydim where is the adalet" diyeli 12 yıl oldu.

  11. Hidayet Türkoğlu, Angola karşılaşması sonrası "Allah da yardım etti sağ olsun" diyerek samimiyetin sınırını zorlayalı 10 yıl oldu.

    Hidayet Türkoğlu, Angola karşılaşması sonrası "Allah da yardım etti sağ olsun" diyerek samimiyetin sınırını zorlayalı 10 yıl oldu.

  12. Rıdvan Dilmen, "Şeytan mısın, şam şeytanı mısın nesin susar mısın?" diyen Bülent Ersoy'a şişe fırlatalı 24 yıl oldu.

    Rıdvan Dilmen, "Şeytan mısın, şam şeytanı mısın nesin susar mısın?" diyen Bülent Ersoy'a şişe fırlatalı 24 yıl oldu.

  13. Telegol programının sunucusu Serhat Ulueren "Şimdi burada üzüm mü yiyeceğiz ağacı mı döveceğiz?" diyerek bağcıyı saf dışı edeli 7 yıl oldu.

    Telegol programının sunucusu Serhat Ulueren "Şimdi burada üzüm mü yiyeceğiz ağacı mı döveceğiz?" diyerek bağcıyı saf dışı edeli 7 yıl oldu.

  14. Romen orta saha oyuncusu Ion Radu, 500 kilo et karşılığında Valcea takımına transfer olalı 16 yıl oldu.

    Romen orta saha oyuncusu Ion Radu, 500 kilo et karşılığında Valcea takımına transfer olalı 16 yıl oldu.

  15. Ümit Aktan,"Gollerimizi Hagi ile Arif attı sayın seyirciler,bu tablo bana büyük Türk bestecisi Hacı Arif Bey'i hatırlatıyor" diyeli 10 yıl.

    Ümit Aktan,"Gollerimizi Hagi ile Arif attı sayın seyirciler,bu tablo bana büyük Türk bestecisi Hacı Arif Bey'i hatırlatıyor" diyeli 10 yıl.

  16. Beşiktaş Jimnastik Kulübü, kalecisiz olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nü deplasmanda 4-3 yeneli 9 yıl oldu...

    Beşiktaş Jimnastik Kulübü, kalecisiz olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nü deplasmanda 4-3 yeneli 9 yıl oldu...

  17. Zidane'nın ailesine küfrettiği gerekçesiyle, Materazzi'ye kafa atmasını Flash TV, "Bana ana bacı yaptı!" yazısıyla yayınlayalı 7 yıl oldu..

    Zidane'nın ailesine küfrettiği gerekçesiyle, Materazzi'ye kafa atmasını Flash TV, "Bana ana bacı yaptı!" yazısıyla yayınlayalı 7 yıl oldu..

  18. Beşiktaş - Malmö maçında Recep, nefis bir voleyle hayatının en güzel golünü kendi kalesine atalı 19 yıl oldu.

    Beşiktaş - Malmö maçında Recep, nefis bir voleyle hayatının en güzel golünü kendi kalesine atalı 19 yıl oldu.

  19. Milli haltercimiz Hafız Süleymanoğlu, ellerini pudralarken kaldırış süresinin bittiğini belirten uyarı sesiyle irkileli 20 yıl oldu.

    Milli haltercimiz Hafız Süleymanoğlu, ellerini pudralarken kaldırış süresinin bittiğini belirten uyarı sesiyle irkileli 20 yıl oldu.

  20. "Cem Zeng", "Bora Vang", "Şirin He", "Melek Hu" isimlerinden oluşan masa tenisi milli takımımızla 16.Akdeniz Oyunları'na katılalı 3 yıl oldu

    "Cem Zeng", "Bora Vang", "Şirin He", "Melek Hu" isimlerinden oluşan masa tenisi milli takımımızla 16.Akdeniz Oyunları'na katılalı 3 yıl oldu

  21. Ali Şen, Televole programında ailesini tanıtmaya "çocukları hanım doğurdu" diye başlayalı tam 18 yıl oldu.

    Ali Şen, Televole programında ailesini tanıtmaya "çocukları hanım doğurdu" diye başlayalı tam 18 yıl oldu.

  22. Spikerin Beşiktaşlı Ahmet Yıldırım'a sorduğu "2-1 yenildiniz ne düşünüyorsun?" sorusuna "maç 2-2 bitti" cevabını alalı 8 yıl oldu.

    Spikerin Beşiktaşlı Ahmet Yıldırım'a sorduğu "2-1 yenildiniz ne düşünüyorsun?" sorusuna "maç 2-2 bitti" cevabını alalı 8 yıl oldu.

  23. Star gazetesi Galatasaray'ın Leeds United galibiyeti sonrası "Dingiltere" başlığını atalı 13 yıl oldu.

    Star gazetesi Galatasaray'ın Leeds United galibiyeti sonrası "Dingiltere" başlığını atalı 13 yıl oldu.

  24. Yolspor'la oynadıkları maçta 25-0 yenilince , ligin ikinci yarısında rövanş maçına çıkmak istemeyen Seydilerspor'lu oyuncular Yolspor yöneticileri tarafından , "Söz bu sefer çok gol atmayacağız" diye ikna edildikten sonra , maç 27-0 biteli 6 yıl oldu...

    Yolspor'la oynadıkları maçta 25-0 yenilince , ligin ikinci yarısında rövanş maçına çıkmak istemeyen Seydilerspor'lu oyuncular Yolspor yöneticileri tarafından , "Söz bu sefer çok gol atmayacağız" diye ikna edildikten sonra , maç 27-0 biteli 6 yıl oldu...

  25. Fildişi Sahili milli takımı, Afrika kupasının ilk turunda elenince ülkenin diktatörü futbolcuların tümünü hapse attıralı 11 yıl oldu.

    Fildişi Sahili milli takımı, Afrika kupasının ilk turunda elenince ülkenin diktatörü futbolcuların tümünü hapse attıralı 11 yıl oldu.