Sınırları Zorladılar

Bugünlerde sosyal paylaşım sitesi Twitter'da #SefieOlympics etiketi altında, internetin en garip ve komik selfie fotoğrafları toplanıyor

  1. Bugünlerde sosyal paylaşım sitesi Twitter'da #SefieOlympics etiketi altında, internetin en garip ve komik selfie fotoğrafları toplanıyor

    Bugünlerde sosyal paylaşım sitesi Twitter'da #SefieOlympics etiketi altında, internetin en garip ve komik selfie fotoğrafları toplanıyor

  2. Birbirinden enteresan pozlar vererek kendilerini fotoğraflayan kullanıcılar, 'selfie' olimpiyatlarında birinci olabilmek için yarışıyor.

    Birbirinden enteresan pozlar vererek kendilerini fotoğraflayan kullanıcılar, 'selfie' olimpiyatlarında birinci olabilmek için yarışıyor.

  3. Geçtiğimiz Kasım ayında, İngiltere'nin saygın üniversitelerinden Oxford, "Bir kişinin telefon kullanarak kendi fotoğrafını çekmesi" anlamına gelen "selfie"yi 2013 yılının sözcüğü ilan etmişti.

    Geçtiğimiz Kasım ayında, İngiltere'nin saygın üniversitelerinden Oxford, "Bir kişinin telefon kullanarak kendi fotoğrafını çekmesi" anlamına gelen "selfie"yi 2013 yılının sözcüğü ilan etmişti.

  4. Dünyanın dört bir yanında kullanılan İngilizce sözlükleri basan Oxford Üniversitesi Yayınevi...

    Dünyanın dört bir yanında kullanılan İngilizce sözlükleri basan Oxford Üniversitesi Yayınevi...

  5. fotoğraf paylaşım sitesi Instagram ve sosyal paylaşım sitesi Twitter üyelerinin sayısındaki artışa paralel olarak "selfie" sözcüğünün kullanımında büyük bir patlama olduğunu açıklamıştı.

    fotoğraf paylaşım sitesi Instagram ve sosyal paylaşım sitesi Twitter üyelerinin sayısındaki artışa paralel olarak "selfie" sözcüğünün kullanımında büyük bir patlama olduğunu açıklamıştı.