Türkiye'de Tercih Edilen Örtünme Şekli Hangisi?

Türkiye'de tercih edilen örtünme şekli hangisi?

  1. Pew Araştırma Merkezi müslüman ülkelerde kadınlara ´hangi giyim tarzı daha uygun´ şeklinde bir soru sordu

    Pew Araştırma Merkezi müslüman ülkelerde kadınlara ´hangi giyim tarzı daha uygun´ şeklinde bir soru sordu

  2. Kadınlara Müslüman ülkelerdeki geleneksel kıyafetler ve bir de başı açık fotoğraflardan oluşan 6 adet kart gösterildi

    Kadınlara Müslüman ülkelerdeki geleneksel kıyafetler ve bir de başı açık fotoğraflardan oluşan 6 adet kart gösterildi

  3. Yüzdelik oranda yapılan hesaplamada en çok tercih edilen örtünme şekli beyaz şekilde başı ve boyunu tamamen kapatan ama yüzü açıkta bırakan bu kıyafet oldu.

    Yüzdelik oranda yapılan hesaplamada en çok tercih edilen örtünme şekli beyaz şekilde başı ve boyunu tamamen kapatan ama yüzü açıkta bırakan bu kıyafet oldu.

  4. En az tercih edilen ise Afganistan´da kullanılan bütün vücudu hatta gözleri bile kapatan burka isimli kıyafet oldu.

    En az tercih edilen ise Afganistan´da kullanılan bütün vücudu hatta gözleri bile kapatan burka isimli kıyafet oldu.

  5. Ülkelere göre ise kadınların bireysel seçimleri şöyle oldu...

    Ülkelere göre ise kadınların bireysel seçimleri şöyle oldu...

  6. Suudi Arabistan´da kadınlara göre en doğru giyim şekli 2 numaradaki yüzü kapatan ve sadece gözleri açıkta bırakan Abaya ya da çarşaf şeklinde kapanma şekli oldu. En uygunsuz kıyafet ise 6 numaradaki başı açık fotoğraf seçilmiş..

    Suudi Arabistan´da kadınlara göre en doğru giyim şekli 2 numaradaki yüzü kapatan ve sadece gözleri açıkta bırakan Abaya ya da çarşaf şeklinde kapanma şekli oldu. En uygunsuz kıyafet ise 6 numaradaki başı açık fotoğraf seçilmiş..

  7. Pakistan´da en uygun örtünme biçimi 2 ve 3 numaralı fotoğraflar olarak seçilmiş yine bütün vücudu kapatan siyah kıyafetler.. En uygunsuz örtünme biçimi ise 6 numaradaki başı açık kadın fotoğrafı seçilmiş..

    Pakistan´da en uygun örtünme biçimi 2 ve 3 numaralı fotoğraflar olarak seçilmiş yine bütün vücudu kapatan siyah kıyafetler.. En uygunsuz örtünme biçimi ise 6 numaradaki başı açık kadın fotoğrafı seçilmiş..

  8. Irak´da değişim ankete de yansımış Irak´ın neredeyse artık zorunlu kabul edilen Abaya tarzındaki örtünme şekli yerine 4 numaradaki beyaz başörtülü fotoğraf en uygun giyinme biçimi olarak seçilmiş. En uygunsuz giyinme biçimi ise yine 6 numaradaki başı açık kadın fotoğrafı..

    Irak´da değişim ankete de yansımış Irak´ın neredeyse artık zorunlu kabul edilen Abaya tarzındaki örtünme şekli yerine 4 numaradaki beyaz başörtülü fotoğraf en uygun giyinme biçimi olarak seçilmiş. En uygunsuz giyinme biçimi ise yine 6 numaradaki başı açık kadın fotoğrafı..

  9. Mısırlı kadınlar en uygun giyinen kadın modelini yine 4 numara olarak belirlemişler , en uygunsuz giyim tarzı ise 1 numaradaki Burka olmuş..

    Mısırlı kadınlar en uygun giyinen kadın modelini yine 4 numara olarak belirlemişler , en uygunsuz giyim tarzı ise 1 numaradaki Burka olmuş..

  10. Tunus´da kadınlar için en uygun kıyafet 4 numaradaki başörtülü kadın, en uygunsuz ise yine Burka seçilmiş..

    Tunus´da kadınlar için en uygun kıyafet 4 numaradaki başörtülü kadın, en uygunsuz ise yine Burka seçilmiş..

  11. Türkiye´de en uygun kıyafet yüzde 46 ile klasik beyaz başörtüsü olarak seçilmiş, Yüzde 32´lik bir kesim ise kadınlar için en uygun kıyafet olarak başı açık fotoğrafı seçmiş.. Türk kadınlara göre en uygunsuz kıyafet ise Burka

    Türkiye´de en uygun kıyafet yüzde 46 ile klasik beyaz başörtüsü olarak seçilmiş, Yüzde 32´lik bir kesim ise kadınlar için en uygun kıyafet olarak başı açık fotoğrafı seçmiş.. Türk kadınlara göre en uygunsuz kıyafet ise Burka

  12. Lübnan´da ise durum biraz farklı Lübnanlı kadınlara göre en uygun giyim şekli 6 numara yani örtüsüz kıyafet, en uygunsuz kıyafet ise 2 numaradaki peçeli çarşaf olarak seçilmiş..

    Lübnan´da ise durum biraz farklı Lübnanlı kadınlara göre en uygun giyim şekli 6 numara yani örtüsüz kıyafet, en uygunsuz kıyafet ise 2 numaradaki peçeli çarşaf olarak seçilmiş..