Sadece 10 Gün Yaşadı Ama...

Doktorların sadece 10 gün yaşayacağını söylediği bebek artık tüm dünya tarafından tanınıyor....

  1. Doktorların sadece 10 gün yaşayacağını söylediği bebek artık tüm dünya tarafından tanınıyor....   <p>ABD'de bir çift nadir görülen genetik bir hastalıkla doğan küçük çocuğun sadece 10 günlük ömrü vardı.</p>

    Doktorların sadece 10 gün yaşayacağını söylediği bebek artık tüm dünya tarafından tanınıyor....

    ABD'de bir çift nadir görülen genetik bir hastalıkla doğan küçük çocuğun sadece 10 günlük ömrü vardı.

  2. Bebek Zion'un annesi ve babası, Robbyn ve Joshua, oğullarının hastalığını ve bu hayatta çok uzun süre kalamayacağını biliyorlardı. Onlar da minik bebeklerinin bu kısa yaşamının her anını kaydetmeye karar verdiler.   Joshua ve Robbyn oğullarının kısa hayatını bir mucize olarak nitelediler ve bebekleriyle geçirdikleri bu 10 günün her anını ölümsüzleştirdiler.

    Bebek Zion'un annesi ve babası, Robbyn ve Joshua, oğullarının hastalığını ve bu hayatta çok uzun süre kalamayacağını biliyorlardı. Onlar da minik bebeklerinin bu kısa yaşamının her anını kaydetmeye karar verdiler. Joshua ve Robbyn oğullarının kısa hayatını bir mucize olarak nitelediler ve bebekleriyle geçirdikleri bu 10 günün her anını ölümsüzleştirdiler.

  3. <p>Mesela, Zion'un 1. yaş günü hiç olmadı, Joshua ve Robbyn bunu biliyorlardı ve onlar da oğullarının 1. haftasını kutlamaya karar verdiler. </p>  Bebek Zion'un fotoğraflarını instagram aracılığıyla paylaşılan fotoğrafları ve oğulları için hazırladıkları video kısa sürede dünyanın her yerine yayıldı.

    Mesela, Zion'un 1. yaş günü hiç olmadı, Joshua ve Robbyn bunu biliyorlardı ve onlar da oğullarının 1. haftasını kutlamaya karar verdiler.

    Bebek Zion'un fotoğraflarını instagram aracılığıyla paylaşılan fotoğrafları ve oğulları için hazırladıkları video kısa sürede dünyanın her yerine yayıldı.

  4. <p>Dünyanın her yerinden insanlar mucize bebek Zion ve onun 10 günlük yaşamından anları gözyaşları içinde izlediler.</p>   Bebek Zion 11 Ocak'da hayata açtığı küçük gözlerini, sadece 10 gün sonra, 21 Ocak'da tekrar yumdu.

    Dünyanın her yerinden insanlar mucize bebek Zion ve onun 10 günlük yaşamından anları gözyaşları içinde izlediler.

    Bebek Zion 11 Ocak'da hayata açtığı küçük gözlerini, sadece 10 gün sonra, 21 Ocak'da tekrar yumdu.

  5. 1. gün - Zion'un dünyaya ilk merhabası

    1. gün - Zion'un dünyaya ilk merhabası

  6. Zion erkek kardeşleriyle tanışıyor.

    Zion erkek kardeşleriyle tanışıyor.

  7. 5. gün - baba ve oğulun bakışmaları

    5. gün - baba ve oğulun bakışmaları

  8. 7. gün - 1. doğum haftası kutlaması

    7. gün - 1. doğum haftası kutlaması

  9. 8.gün - 'İkiz gibiyiz'

    8.gün - 'İkiz gibiyiz'

  10. 9.gün - Ölmeden bir gün önce

    9.gün - Ölmeden bir gün önce

  11. 10 gün Zeo'un cenazesi

    10 gün Zeo'un cenazesi