İşte Gerçek 'Yaşam' Odaları!

Soma'da yaşanan maden faciasından sonra gözler yeniden 'Kaçış-Yaşam odalarına' çevrildi. İşte dünyadaki örnekleri...

  1. Dünyanın bir çok yerinde mecbur tutulan yaşam odaları, 12 ila 40 işçinin yaklaşık 1 ay boyunca hayatta kalmaları için bütün imkanları içeriyor.

    Dünyanın bir çok yerinde mecbur tutulan yaşam odaları, 12 ila 40 işçinin yaklaşık 1 ay boyunca hayatta kalmaları için bütün imkanları içeriyor.

  2. <p><b>ODALARIN İÇİNDE NELER VAR?</b></p>   Son yeknoloji ürünü olan bu odalar, işçilerin havalandırma, elektrik, internet, telefon, yiyecek ve su ihtiyaçlarını karşıyalayacak şekilde hazırlanıyor.

    ODALARIN İÇİNDE NELER VAR?

    Son yeknoloji ürünü olan bu odalar, işçilerin havalandırma, elektrik, internet, telefon, yiyecek ve su ihtiyaçlarını karşıyalayacak şekilde hazırlanıyor.

  3. Portatif olanları da mevcut olan odaların fiyatı ise 80-250 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor.

    Portatif olanları da mevcut olan odaların fiyatı ise 80-250 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor.

  4. <b>İŞTE DÜNYADAN İDEAL YAŞAM ODALARI FOTOĞRAFLARI</b>

    İŞTE DÜNYADAN İDEAL YAŞAM ODALARI FOTOĞRAFLARI

  5. <b>İŞTE SOMA'DAKİ ÖLÜM ODALARI!</b>

    İŞTE SOMA'DAKİ ÖLÜM ODALARI!

  6. Soma'daki maden faciasının ardından, Maden şirketinin sahibi Alp Gürkan, düzenlediği basın toplantısında maden ocağının yaşam odalarına ait fotoğrafları basın mensuplarına dağıttı.

    Soma'daki maden faciasının ardından, Maden şirketinin sahibi Alp Gürkan, düzenlediği basın toplantısında maden ocağının yaşam odalarına ait fotoğrafları basın mensuplarına dağıttı.

  7. Dünyadaki örneklerinin yanında bir 'baraka'ya benzeyen yaşam odalarının fotoğrafları sosyal medyada tartışma konusu oldu.

    Dünyadaki örneklerinin yanında bir 'baraka'ya benzeyen yaşam odalarının fotoğrafları sosyal medyada tartışma konusu oldu.

  8. <b>İşte Soma'da o yaşam odalarının fotoğrafları...</b>

    İşte Soma'da o yaşam odalarının fotoğrafları...