En Çarpıcı Anlar

İnanılmaz Bir An

  1. Binlerce deniz kaplumbağası doğal üreme bölgeleri olan Kosta Rika`nın batı kıyılarını geçtiğimiz pazar istila etti. Deniz kaplumbağaları her sene tehlikelerle dolu bir yolculuğun ardından geldikleri plaja yumurtalarını bu sene de bıraktı. Deniz kaplumbağalarının en küçük türü olan nesli tükenme tehdidi altındaki Olive Ridley deniz kaplumbağaları, Kosta Rika`da plajlara yumurtalarını bırakıp, denize geri dönüyor

    Binlerce deniz kaplumbağası doğal üreme bölgeleri olan Kosta Rika`nın batı kıyılarını geçtiğimiz pazar istila etti. Deniz kaplumbağaları her sene tehlikelerle dolu bir yolculuğun ardından geldikleri plaja yumurtalarını bu sene de bıraktı. Deniz kaplumbağalarının en küçük türü olan nesli tükenme tehdidi altındaki Olive Ridley deniz kaplumbağaları, Kosta Rika`da plajlara yumurtalarını bırakıp, denize geri dönüyor

  2. İsrail buldozerleri tarafından evi yıkılan Filistinli bir kız çocuğu harabelerin arasında geziniyor.

    İsrail buldozerleri tarafından evi yıkılan Filistinli bir kız çocuğu harabelerin arasında geziniyor.

  3. Hasta bir kızın, ölümünden kısa bir süre önce etrafının aile fertleri tarafından sarıldığı ânı belgeleyen fotoğraf birinci seçildi. Hasta bir genç kızın, ölümünden kısa bir süre önce etrafının aile fertleri tarafından sarıldığı ânı belgeleyen fotoğraf, Avustralya`da bir fotoğraf yarışmasında birinci seçildi. Fotoğrafta Kirrilee Edwards isimli 9 yaşındaki kız, yakınları tarafından kendisine son dokunuşlar yapılırken görülüyor.

    Hasta bir kızın, ölümünden kısa bir süre önce etrafının aile fertleri tarafından sarıldığı ânı belgeleyen fotoğraf birinci seçildi. Hasta bir genç kızın, ölümünden kısa bir süre önce etrafının aile fertleri tarafından sarıldığı ânı belgeleyen fotoğraf, Avustralya`da bir fotoğraf yarışmasında birinci seçildi. Fotoğrafta Kirrilee Edwards isimli 9 yaşındaki kız, yakınları tarafından kendisine son dokunuşlar yapılırken görülüyor.

  4. Bosna`daki sel felaketinden bir görüntü. Sizce de bir mesaj vermiyor mu?

    Bosna`daki sel felaketinden bir görüntü. Sizce de bir mesaj vermiyor mu?

  5. Manisa`nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden Ahmet Çelik`in cenazesi, memleketi Adana`da toprağa verildi. Ahmet Çelik`in yeğeni Osman ise, yürekleri kanattı. 6 yaşındaki Osman Göbek?in, bir kenara çekilip ağlaması görenlerin yüreğini burktu.

    Manisa`nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden Ahmet Çelik`in cenazesi, memleketi Adana`da toprağa verildi. Ahmet Çelik`in yeğeni Osman ise, yürekleri kanattı. 6 yaşındaki Osman Göbek?in, bir kenara çekilip ağlaması görenlerin yüreğini burktu.

  6. Madende evladını kaybeden babanın duruşundaki derin acı...

    Madende evladını kaybeden babanın duruşundaki derin acı...

  7. Soma`daki maden kazasının ardından sosyal medyada paylaşılan madenci çocuğunun yaptığı resim Türkiye`yi ağlattı. Türkiye yaşanan maden felaketine, mahsur kalan işçilere, ölenlere ve geride bıraktıkları gözü yaşlı ailelere ağlarken ilkokula giden bir çocuğun madende çalışan babasını resmettiği bu çizim şuan sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Ölenlere rahmet, Yakınlarına ve halkımıza sabırlar dileriz.

    Soma`daki maden kazasının ardından sosyal medyada paylaşılan madenci çocuğunun yaptığı resim Türkiye`yi ağlattı. Türkiye yaşanan maden felaketine, mahsur kalan işçilere, ölenlere ve geride bıraktıkları gözü yaşlı ailelere ağlarken ilkokula giden bir çocuğun madende çalışan babasını resmettiği bu çizim şuan sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Ölenlere rahmet, Yakınlarına ve halkımıza sabırlar dileriz.

  8. ABD`de Anneler Günü`nde doğan ikizlerin durumu doktorlar dahil herkesi duygulandırdı. Ana rahminde nadir görülen bir durum nedeniyle yakın temas içinde bulunan ve sezaryenle doğan ikizler el ele dünyaya geldi. Monoamniyotik denilen ikizlere Jillian ve Jenna ismi verildi. Özel bir günde çocuklarını kucağına alan anne Sarah Thistletwaite, "Kızlarımın iyi olduğunu bilmek o kadar harika bir duygu ki kelimeler yetersiz kalıyor. Onları kucağıma almak ve iyi olduklarını bilmek harika bir şey." dedi.

    ABD`de Anneler Günü`nde doğan ikizlerin durumu doktorlar dahil herkesi duygulandırdı. Ana rahminde nadir görülen bir durum nedeniyle yakın temas içinde bulunan ve sezaryenle doğan ikizler el ele dünyaya geldi. Monoamniyotik denilen ikizlere Jillian ve Jenna ismi verildi. Özel bir günde çocuklarını kucağına alan anne Sarah Thistletwaite, "Kızlarımın iyi olduğunu bilmek o kadar harika bir duygu ki kelimeler yetersiz kalıyor. Onları kucağıma almak ve iyi olduklarını bilmek harika bir şey." dedi.

  9. Reyhanlı`da bir annenin feryadı..

    Reyhanlı`da bir annenin feryadı..

  10. Ukrayna`daki sendika yangınında hayatını kaybeden Rusya yanlısı Andrey Brazevski'nin cenazesinde duygusal anlar yaşandı. Odessa'da geçtiğimiz hafta yaşanan yangında hayatını kaybeden 27 yaşındaki Brazevski'nin cenaze töreninde kız arkadaşının genç adamın cansız bedenini öpmesi objektiflere yansıdı.

    Ukrayna`daki sendika yangınında hayatını kaybeden Rusya yanlısı Andrey Brazevski'nin cenazesinde duygusal anlar yaşandı. Odessa'da geçtiğimiz hafta yaşanan yangında hayatını kaybeden 27 yaşındaki Brazevski'nin cenaze töreninde kız arkadaşının genç adamın cansız bedenini öpmesi objektiflere yansıdı.

  11. Smithsonian Ulusal Hayvanat Bahçesi biyoloğu Leigh Pitsko, on haftalık aslan yavrularını `yüzme testi` suya bıraktı. Yavru aslanın duyguları yüzüne böyle yansıdı.

    Smithsonian Ulusal Hayvanat Bahçesi biyoloğu Leigh Pitsko, on haftalık aslan yavrularını `yüzme testi` suya bıraktı. Yavru aslanın duyguları yüzüne böyle yansıdı.

  12. Smithsonian Ulusal Hayvanat Bahçesi biyoloğu Leigh Pitsko, on haftalık aslan yavrularını `yüzme testi` suya bıraktı. Yavru aslanın duyguları yüzüne böyle yansıdı.

    Smithsonian Ulusal Hayvanat Bahçesi biyoloğu Leigh Pitsko, on haftalık aslan yavrularını `yüzme testi` suya bıraktı. Yavru aslanın duyguları yüzüne böyle yansıdı.

  13. ABD Montana`da çim ve kayaların üzerinde dolaşırken fotoğrafçı Donald Jones`un objektifine yakalanan oğlak ``fotoğrafımı çekme`` der gibi ayağıyla gözlerini kapattı.

    ABD Montana`da çim ve kayaların üzerinde dolaşırken fotoğrafçı Donald Jones`un objektifine yakalanan oğlak ``fotoğrafımı çekme`` der gibi ayağıyla gözlerini kapattı.

  14. Fengjing Kasabası?nda turistik amaçla inşa edilen ?Ters Ev? turistlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Çin

    Fengjing Kasabası?nda turistik amaçla inşa edilen ?Ters Ev? turistlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Çin

  15. Kuzey Tanzanya`daki Serengeti düzlüklerinde yaşanan ilginç anlar kameralara böyle takıldı. Öfkeli filin gazabına uğrayan aslan kurtuluşu ağaca çıkmakta buldu. Ancak kızgın fil vazgeçecek gibi değildi. Fil, kendi topraklarını giren aslanı bir ağaçta böyle sıkıştırdı. Bir süre bölgede duran fil ise daha sonra yavaşça aslanın başından ayrıldı.

    Kuzey Tanzanya`daki Serengeti düzlüklerinde yaşanan ilginç anlar kameralara böyle takıldı. Öfkeli filin gazabına uğrayan aslan kurtuluşu ağaca çıkmakta buldu. Ancak kızgın fil vazgeçecek gibi değildi. Fil, kendi topraklarını giren aslanı bir ağaçta böyle sıkıştırdı. Bir süre bölgede duran fil ise daha sonra yavaşça aslanın başından ayrıldı.

  16. Meksika`da bir hayvanat bahçesinde yeni doğan hayvan görenleri şaşırtıyor. Babası eşek, annesi zebra olan minik hayvan küçük boyu ve ilginç gövdesiyle hayvanat bahçesinin maskotu oldu. Tamaulipas eyaletindeki Reynosa Hayvanat Bahçesi yetkilileri, 21 Nisan`da doğan yavruya Khumba adının verildiğini açıkladı. Khumba`nın bacakları, tıpkı Rayas adlı zebra annesi gibi çizgili. Gövdesi ve kafası kahverengi olan minik zebşek, cüce, mavi gözlü ve albino babası eşek Ignacio`ya ise hiç benzemiyor.

    Meksika`da bir hayvanat bahçesinde yeni doğan hayvan görenleri şaşırtıyor. Babası eşek, annesi zebra olan minik hayvan küçük boyu ve ilginç gövdesiyle hayvanat bahçesinin maskotu oldu. Tamaulipas eyaletindeki Reynosa Hayvanat Bahçesi yetkilileri, 21 Nisan`da doğan yavruya Khumba adının verildiğini açıkladı. Khumba`nın bacakları, tıpkı Rayas adlı zebra annesi gibi çizgili. Gövdesi ve kafası kahverengi olan minik zebşek, cüce, mavi gözlü ve albino babası eşek Ignacio`ya ise hiç benzemiyor.

  17. Bir TV kameramanı bir kedi kafede bir kediyi görüntülüyor. Kedi kafeler son zamanlarda ortaya çıkmaya başlamış bir trend. ABD

    Bir TV kameramanı bir kedi kafede bir kediyi görüntülüyor. Kedi kafeler son zamanlarda ortaya çıkmaya başlamış bir trend. ABD