Akıllı Telefonlar Neden Kullanılıyor?

Alışverişte mobil etki: Akıllı telefonların yükselişi

  1. <p><b>NEDEN KULLANILIYOR (%)?</b></p>  Tüketiciler alışverişte akıllı telefonlarını en çok fiyatları kontrol etmek ve / veya kıyaslamak için kullanıyorlar. Akıllı telefonun ödeme aracı olarak kullanılması ise henüz Türkiye'deki alışverişçiler nezdinde tam anlamıyla bir alışkanlık halini almamış gibi gözüküyor.

    NEDEN KULLANILIYOR (%)?

    Tüketiciler alışverişte akıllı telefonlarını en çok fiyatları kontrol etmek ve / veya kıyaslamak için kullanıyorlar. Akıllı telefonun ödeme aracı olarak kullanılması ise henüz Türkiye'deki alışverişçiler nezdinde tam anlamıyla bir alışkanlık halini almamış gibi gözüküyor.

  2. <p><b>NEDEN KULLANILMIYOR (%)?</b></p>  Araştırmaya göre tüketicilerin alışveriş sırasında akıllı telefon kullanmama sebeplerinin başında motivasyon eksikliği geliyor. Teknik sıkıntılar hariç tutulduğunda, perakendecilerin tüketicileri akıllı telefon kullanmaya teşvik etmeleri mümkün.

    NEDEN KULLANILMIYOR (%)?

    Araştırmaya göre tüketicilerin alışveriş sırasında akıllı telefon kullanmama sebeplerinin başında motivasyon eksikliği geliyor. Teknik sıkıntılar hariç tutulduğunda, perakendecilerin tüketicileri akıllı telefon kullanmaya teşvik etmeleri mümkün.