Fotoğraflarla Köşk'te Geçen 7 Yıl

Fotoğraflarla Abdullah Gül dönemi

  1. Abdullah Gül, göreve başladığı günden bu yana Türkiye toplumuna yönelik bütünleştirici bir rol oynadı. Katılımcı vizyonu ve uzlaşmacı kişiliği, Çankaya Köşkü'nü her kesimin temsil bulduğu bir makama dönüştürdü

    Abdullah Gül, göreve başladığı günden bu yana Türkiye toplumuna yönelik bütünleştirici bir rol oynadı. Katılımcı vizyonu ve uzlaşmacı kişiliği, Çankaya Köşkü'nü her kesimin temsil bulduğu bir makama dönüştürdü

  2. Özel önem verdiği dış politika faaliyetlerini, Türkiye'nin bölgesel ilişkilerinin siyasi istikrar ve ekonomik işbirliği üzerine kurulu bir düzene oturtulması anlayışıyla gerçekleştirdi. Afrika ve Uzakdoğu ülkeleri gibi gelenekselin dışında dış politika bağlantıları kurmak için olağanüstü çaba gösterdi.

    Özel önem verdiği dış politika faaliyetlerini, Türkiye'nin bölgesel ilişkilerinin siyasi istikrar ve ekonomik işbirliği üzerine kurulu bir düzene oturtulması anlayışıyla gerçekleştirdi. Afrika ve Uzakdoğu ülkeleri gibi gelenekselin dışında dış politika bağlantıları kurmak için olağanüstü çaba gösterdi.

  3. Türkiye'nin büyüme ve gelişimi için çok önem verdiği kültür, sanat, eğitim, bilim ve spor projelerini himayesine aldı ve bu alanlardaki etkinliklere katılmaya özen gösterdi.

    Türkiye'nin büyüme ve gelişimi için çok önem verdiği kültür, sanat, eğitim, bilim ve spor projelerini himayesine aldı ve bu alanlardaki etkinliklere katılmaya özen gösterdi.

  4. Aktif siyaset hayatının başlamasından itibaren en büyük desteği ailesinden, özellikle eşi Hayrünnisa Gül'den gördü. İşte daha önce görmediğiniz fotoğraflarla Abdullah Gül ve köşkte geçen 7 yılı...

    Aktif siyaset hayatının başlamasından itibaren en büyük desteği ailesinden, özellikle eşi Hayrünnisa Gül'den gördü. İşte daha önce görmediğiniz fotoğraflarla Abdullah Gül ve köşkte geçen 7 yılı...

  5. TÜBİTAK Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri 2008 yılından itibaren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün himayesinde Çankaya Köşkü'nde verilmeye başlandı. (Ankara-28 Aralık 2010)

    TÜBİTAK Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri 2008 yılından itibaren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün himayesinde Çankaya Köşkü'nde verilmeye başlandı. (Ankara-28 Aralık 2010)

  6. Günlük gelişmeleri internetten takip eden Abdullah Gül, 2010 yılında Twitter'ı dünya çapında en etkili kullanan 10 lider arasında gösterildi. (ABD-2008)

    Günlük gelişmeleri internetten takip eden Abdullah Gül, 2010 yılında Twitter'ı dünya çapında en etkili kullanan 10 lider arasında gösterildi. (ABD-2008)

  7. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştiren Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Khalifa Al Thani ile Tarabya Köşkü'nde görüştü. (İstanbul-9 Mayıs 2010)

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştiren Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Khalifa Al Thani ile Tarabya Köşkü'nde görüştü. (İstanbul-9 Mayıs 2010)

  8. Atatürk'ün ölüm yıldönümü sebebiyle devlet erkanı ile Anıtkabir ziyaretinde. (Ankara-10 Kasım 2009)

    Atatürk'ün ölüm yıldönümü sebebiyle devlet erkanı ile Anıtkabir ziyaretinde. (Ankara-10 Kasım 2009)

  9. Abdullah Gül, Frankfurt Kitap Fuarı açılış konuşmasında insan hakları standartlarının yükseltilmesinin ve fikir ile ifade özgürlüğüne daha çok saygı gösterilmesinin, evrensel kültür hayatını doğrudan etkilediğini vurguladı. (Almanya-14 Ekim 2008)

    Abdullah Gül, Frankfurt Kitap Fuarı açılış konuşmasında insan hakları standartlarının yükseltilmesinin ve fikir ile ifade özgürlüğüne daha çok saygı gösterilmesinin, evrensel kültür hayatını doğrudan etkilediğini vurguladı. (Almanya-14 Ekim 2008)

  10. 648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Başpehlivanlık müsabakasında Abdullah Gül'e ''Başağa'' sıfatıyla altın kemer takıldı. (Edirne-5 Temmuz 2009)

    648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Başpehlivanlık müsabakasında Abdullah Gül'e ''Başağa'' sıfatıyla altın kemer takıldı. (Edirne-5 Temmuz 2009)

  11. İlk yurtiçi gezisine Van'dan başlayan Abdullah Gül, buradan askeri helikopterle Hakkari'ye geçerek askeri birlikleri ziyaret etti. (Van-11 Eylül 2007)

    İlk yurtiçi gezisine Van'dan başlayan Abdullah Gül, buradan askeri helikopterle Hakkari'ye geçerek askeri birlikleri ziyaret etti. (Van-11 Eylül 2007)

  12. Küçüklüğünde kardeşleriyle birlikte diktiği üzüm bağlarından Ankara'ya götürmek üzere salkımlar toplarken. (Kayseri-29 Ağustos 2010)

    Küçüklüğünde kardeşleriyle birlikte diktiği üzüm bağlarından Ankara'ya götürmek üzere salkımlar toplarken. (Kayseri-29 Ağustos 2010)

  13. Öğretim yılı açılış konuşmasını yaptığı İstanbul Üniversitesi'nin tarihi binasından ayrılırken. (İstanbul-28 Eylül 2009)

    Öğretim yılı açılış konuşmasını yaptığı İstanbul Üniversitesi'nin tarihi binasından ayrılırken. (İstanbul-28 Eylül 2009)

  14. Abdullah Gül, Göcek sahillerinde bir tekne gezisinde. (Muğla-2010)

    Abdullah Gül, Göcek sahillerinde bir tekne gezisinde. (Muğla-2010)

  15. Abdullah Gül Çankaya Köşkü'nde Rahmi Koç, İlter Türkmen, Prof. Ali Doğramacı ve Memduh Karakullukçu'yu öğle yemeğinde misafir etti. (Ankara-5 Mayıs 2009)

    Abdullah Gül Çankaya Köşkü'nde Rahmi Koç, İlter Türkmen, Prof. Ali Doğramacı ve Memduh Karakullukçu'yu öğle yemeğinde misafir etti. (Ankara-5 Mayıs 2009)

  16. Kenya ziyaretinde katıldığı safaride fotoğraf çekerken. Abdullah Gül, bu hobisini öğrencilik yıllarından beri sürdürüyor, çektiği fotoğraflar ww.cankaya.gov.tr sitesinde yayınlanıyor. (Kenya-21 Şubat 2010)

    Kenya ziyaretinde katıldığı safaride fotoğraf çekerken. Abdullah Gül, bu hobisini öğrencilik yıllarından beri sürdürüyor, çektiği fotoğraflar ww.cankaya.gov.tr sitesinde yayınlanıyor. (Kenya-21 Şubat 2010)

  17. Abdullah Gül, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi açılış töreninde meşhur Kangal köpeklerini severken. (Sivas-4 Eylül 2008)

    Abdullah Gül, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi açılış töreninde meşhur Kangal köpeklerini severken. (Sivas-4 Eylül 2008)

  18. Abdullah Gül, Hindistan gezisinde kendisine eşlik eden Türk gazetecilerin sorularını yanıtlarken. (Hindistan-8 Şubat 2010)

    Abdullah Gül, Hindistan gezisinde kendisine eşlik eden Türk gazetecilerin sorularını yanıtlarken. (Hindistan-8 Şubat 2010)

  19. Abdullah Gül, Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Merkezi'nin açılışını üniversitenin mütevelli heyeti başkanı Güler Sabancı ile yaptı. (İstanbul-11 Haziran 2010)

    Abdullah Gül, Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Merkezi'nin açılışını üniversitenin mütevelli heyeti başkanı Güler Sabancı ile yaptı. (İstanbul-11 Haziran 2010)

  20. Abdullah Gül ve Hayrünnisa Gül, Yeditepe Üniversitesi Biyoteknoloji Enstitüsü açılışında genetik ve biyomühendislik çalışmaları yapılan laboratuvarları gezdiler, araştırmalar hakkında bilgi aldılar. (İstanbul-21 Ekim 2010)

    Abdullah Gül ve Hayrünnisa Gül, Yeditepe Üniversitesi Biyoteknoloji Enstitüsü açılışında genetik ve biyomühendislik çalışmaları yapılan laboratuvarları gezdiler, araştırmalar hakkında bilgi aldılar. (İstanbul-21 Ekim 2010)

  21. Kongo Demokratik Cumhuriyeti Devlet Başkanı Joseph Kabila ile onuruna verilen akşam yemeğinde. Abdullah Gül, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi geçici üyesi olarak Türkiye'nin, Afrika ülkelerinin sorunlarına özellikle eğilerek istişare yoluyla çözüm yolları geliştirmesi gerektiğini vurguladı. (Kongo-15 Mart 2010)

    Kongo Demokratik Cumhuriyeti Devlet Başkanı Joseph Kabila ile onuruna verilen akşam yemeğinde. Abdullah Gül, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi geçici üyesi olarak Türkiye'nin, Afrika ülkelerinin sorunlarına özellikle eğilerek istişare yoluyla çözüm yolları geliştirmesi gerektiğini vurguladı. (Kongo-15 Mart 2010)

  22. Abdullah Gül, Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nde Türkiye'nin dört bir yanından gelen Yörüklerin çadırlarını ziyaret etti. (Bilecik-14 Eylül 2008)

    Abdullah Gül, Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nde Türkiye'nin dört bir yanından gelen Yörüklerin çadırlarını ziyaret etti. (Bilecik-14 Eylül 2008)

  23. Abdullah Gül her yıl Ramazan ayının ilk iftarını ''en değerli misafirlerim'' diye nitelendirdiği şehit aileleri ve gazilerle birlikte yaptı. (İstanbul-13 Ağustos 2010)

    Abdullah Gül her yıl Ramazan ayının ilk iftarını ''en değerli misafirlerim'' diye nitelendirdiği şehit aileleri ve gazilerle birlikte yaptı. (İstanbul-13 Ağustos 2010)