Evsizlerin Hayallerini Sokaklara Çiziyor

Amerika'da yaşayan "Skid Robot" takma adlı sokak sanatçısı, evsizlerin yaşadığı sokakları onlar için boyadı

  1. Los Angeles vatandaşı grafiti sanatçısı, sokakta yaşayan evsizler için onların hayallerini ve umutlarını temsilen duvarlara sprey boyayla ev ve eşyalar çiziyor.

    Los Angeles vatandaşı grafiti sanatçısı, sokakta yaşayan evsizler için onların hayallerini ve umutlarını temsilen duvarlara sprey boyayla ev ve eşyalar çiziyor.

  2. Takma adı ?Skid Robot? olan sanatçı kendisini, şehrin kenar mahallelerindeki alkolik, evsiz ve hayat kadınlarına ihtiyacı olan şeyi veren anonim bir sanatçı olarak tanımlıyor.

    Takma adı ?Skid Robot? olan sanatçı kendisini, şehrin kenar mahallelerindeki alkolik, evsiz ve hayat kadınlarına ihtiyacı olan şeyi veren anonim bir sanatçı olarak tanımlıyor.

  3. Artist, Apple ürünleri, yemek, para, video oyunları, lüks arabalar gibi evsizlerin hayallerini süsleyen şeyler çizerek geçen Kasım?dan beri Instagram sayfasında yayınlıyor.

    Artist, Apple ürünleri, yemek, para, video oyunları, lüks arabalar gibi evsizlerin hayallerini süsleyen şeyler çizerek geçen Kasım?dan beri Instagram sayfasında yayınlıyor.

  4. <br>150 sanatçı "o ada"yı boyadı! </br>  "Rüyalar Adası" olarak da bilinen Djerba Adası, bugünlerde büyük bir dönüşüm geçiriyor.


    150 sanatçı "o ada"yı boyadı!
    "Rüyalar Adası" olarak da bilinen Djerba Adası, bugünlerde büyük bir dönüşüm geçiriyor.

  5. Burası artık ?Djerbahood? adı verilen bir sokak sanatı projesine ev sahipliği yapıyor.

    Burası artık ?Djerbahood? adı verilen bir sokak sanatı projesine ev sahipliği yapıyor.

  6. Proje, bölgede imzasını bırakmak isteyen 150 sanatçının yarattığı göz alıcı eserlerle nefes kesiyor.

    Proje, bölgede imzasını bırakmak isteyen 150 sanatçının yarattığı göz alıcı eserlerle nefes kesiyor.

  7. İşte o çizimler...

    İşte o çizimler...