Miss World Muslimah 2014 Finalistleri

25 ülke yarışıyor...

  1. İlk kez 2011 yılında düzenlenen Miss World Muslimah'ın (Müslüman Kadınlar Dünya Güzellik Yarışması) bu yılki finalistleri, Endonezya'nın en eski Budist tapınaklarından biri olan Borobudur'da basına poz verdi.

    İlk kez 2011 yılında düzenlenen Miss World Muslimah'ın (Müslüman Kadınlar Dünya Güzellik Yarışması) bu yılki finalistleri, Endonezya'nın en eski Budist tapınaklarından biri olan Borobudur'da basına poz verdi.

  2. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen yarışmada 25 ülke yarışıyor.

    Bu yıl dördüncü kez düzenlenen yarışmada 25 ülke yarışıyor.

  3. Sadece Müslüman kadınlara açık olan yarışmanın bu yılki ev sahipliğini Endonezya yapıyor.

    Sadece Müslüman kadınlara açık olan yarışmanın bu yılki ev sahipliğini Endonezya yapıyor.

  4. Resmi bir girişim olmayan yarışmayı, Endonezya merkezli Dünya Muslimah Derneği (World Muslimah Foundation) düzenliyor.

    Resmi bir girişim olmayan yarışmayı, Endonezya merkezli Dünya Muslimah Derneği (World Muslimah Foundation) düzenliyor.

  5. Yarışmada 25 finalist yarışıyor. Finalistlerin her biri farklı ülkeden değil, aynı ülkeden birden fazla finalist de yarışabiliyor.

    Yarışmada 25 finalist yarışıyor. Finalistlerin her biri farklı ülkeden değil, aynı ülkeden birden fazla finalist de yarışabiliyor.

  6. Bu yılki yarışmada mücadele eden finalistlerin ülkeleri şöyle:

    Bu yılki yarışmada mücadele eden finalistlerin ülkeleri şöyle:

  7. Filistin, Hollanda, Mısır, Bangladeş, İran, Almanya, Nijerya, Tunus, Singapur, Güney Afrika, İngiltere, Kanada, Hindistan, Trinidad Tobago, ABD, Malezya, Endonezya.

    Filistin, Hollanda, Mısır, Bangladeş, İran, Almanya, Nijerya, Tunus, Singapur, Güney Afrika, İngiltere, Kanada, Hindistan, Trinidad Tobago, ABD, Malezya, Endonezya.

  8. 2011 yılında düzenlenen ilk yarışma, sadece Endonezyalı kadınlara açıktı ancak sonraki yıllarda yarışma uluslararası boyut kazandı.

    2011 yılında düzenlenen ilk yarışma, sadece Endonezyalı kadınlara açıktı ancak sonraki yıllarda yarışma uluslararası boyut kazandı.

  9. Yarışmayı kazanabilmek için adaylarda akademik bilgi, dini bilgi, teknoloji ve iletişim becerileri gibi kriterlere bakılıyor.

    Yarışmayı kazanabilmek için adaylarda akademik bilgi, dini bilgi, teknoloji ve iletişim becerileri gibi kriterlere bakılıyor.

  10. Farklı ödül kategorileri olan yarışmanın kazananlarına Hac ziyareti Avrupa, Ortadoğu, Türkiye, Brunei, Malezya, Hindisyan ve İran'da burs ve staj olanakları tanınıyor.

    Farklı ödül kategorileri olan yarışmanın kazananlarına Hac ziyareti Avrupa, Ortadoğu, Türkiye, Brunei, Malezya, Hindisyan ve İran'da burs ve staj olanakları tanınıyor.