İşte En İyi Android Telefonlar!

2015 yılının en güçlü android telefonları

  1. Xperia Z3+

    Xperia Z3+

  2. LG G4

    LG G4

  3. OnePlus 2

    OnePlus 2

  4. Galaxy S6 Edge+

    Galaxy S6 Edge+

  5. Android kullananlar dikkat!  <br>  Kilit ekranınıza şifre bile koysanız, Android'li cihazınızın güvende olduğunu düşünmeyin. İşte Android telefonları tehdit eden yeni güvenlik açığı...

    Android kullananlar dikkat!
    Kilit ekranınıza şifre bile koysanız, Android'li cihazınızın güvende olduğunu düşünmeyin. İşte Android telefonları tehdit eden yeni güvenlik açığı...

  6. Android işletim sistemi üzerinde, saldırganların kilit ekranını etkisiz hale getirip kilitli bir cihazın tüm kontrolünü ele geçirebilecekleri bir güvenlik açığı keşfedilmiş durumda.

    Android işletim sistemi üzerinde, saldırganların kilit ekranını etkisiz hale getirip kilitli bir cihazın tüm kontrolünü ele geçirebilecekleri bir güvenlik açığı keşfedilmiş durumda.

  7. Android güvenlik ekibi, Texas Üniversitesi tarafından ortaya çıkarılan problemi, bu ay gelecek bir güncelleme ile ortadan kaldıracağını bildirdi.

    Android güvenlik ekibi, Texas Üniversitesi tarafından ortaya çıkarılan problemi, bu ay gelecek bir güncelleme ile ortadan kaldıracağını bildirdi.

  8. Güvenlik açığı Android 5.0 ve 5.1.1 sürümleri etkilemiş görünüyor.

    Güvenlik açığı Android 5.0 ve 5.1.1 sürümleri etkilemiş görünüyor.

  9. Saldırı, cihaza fiziksel olarak erişim sağlayabilen saldırgan tarafından gerçekleştirilebiliyor.

    Saldırı, cihaza fiziksel olarak erişim sağlayabilen saldırgan tarafından gerçekleştirilebiliyor.

  10. Ayrıca cihazın şifre korumalı olması gerek. Kamera uygulaması etkinken parola alanına uzun bir dize girilerek kilit ekranının çökmesi sağlanıyor.

    Ayrıca cihazın şifre korumalı olması gerek. Kamera uygulaması etkinken parola alanına uzun bir dize girilerek kilit ekranının çökmesi sağlanıyor.

  11. Bu aşamadan sonra cihaza tam erişim sağlayan saldırganların tüm kişisel bilgilere ulaşabilmeleri mümkün hale geliyor.

    Bu aşamadan sonra cihaza tam erişim sağlayan saldırganların tüm kişisel bilgilere ulaşabilmeleri mümkün hale geliyor.

  12. Henüz düzeltme almayan kullanıcılar geçici çözüm olarak PIN veya desen tabanlı kilit kullanabilirler.

    Henüz düzeltme almayan kullanıcılar geçici çözüm olarak PIN veya desen tabanlı kilit kullanabilirler.

  13. Bu uygulamalar çok gizli!<br>  Apple'ın 1.3 milyon uygulamasından herhangi birini cep telefonunuza indirebilirsiniz. Ancak bazı uygulamaları görmeniz mümkün değil!

    Bu uygulamalar çok gizli!
    Apple'ın 1.3 milyon uygulamasından herhangi birini cep telefonunuza indirebilirsiniz. Ancak bazı uygulamaları görmeniz mümkün değil!

  14. Yıllardır gizli tutulan bu uygulamalara bazı hackerlar zamanla erişmeyi başardı veya Apple çalışanlarının yanlışlıkla kablosuz taşıyıcılar tarafından müşterilerine gönderilen test cihazları üzerinde bulunarak ortaya çıktı.

    Yıllardır gizli tutulan bu uygulamalara bazı hackerlar zamanla erişmeyi başardı veya Apple çalışanlarının yanlışlıkla kablosuz taşıyıcılar tarafından müşterilerine gönderilen test cihazları üzerinde bulunarak ortaya çıktı.

  15. İşte hackerların açığa çıkardığı'gizli' uygulamalar...

    İşte hackerların açığa çıkardığı'gizli' uygulamalar...

  16. AppleConnect<br>  AppleConnect Apple çalışanının diğer uygulamalar ve hizmetlere oturum açmasını sağlayan güvenli bir hizmettir. İçeriğinde ilginç bir şifreleme sistemi mevcut. Parmağınızı kaydırarak desen girme yanı sıra şifre ile giriş yapılabiliyor.

    AppleConnect
    AppleConnect Apple çalışanının diğer uygulamalar ve hizmetlere oturum açmasını sağlayan güvenli bir hizmettir. İçeriğinde ilginç bir şifreleme sistemi mevcut. Parmağınızı kaydırarak desen girme yanı sıra şifre ile giriş yapılabiliyor.

  17. Daily Download<br>  9to5Mac sitesi ilk olarak 2011 yılında Daily Download uygulamasını keşfetti . Bu uygulamada çalışanlar için şirkette neler olduğunu gösteren bir iç gazete bulunuyor.

    Daily Download
    9to5Mac sitesi ilk olarak 2011 yılında Daily Download uygulamasını keşfetti . Bu uygulamada çalışanlar için şirkette neler olduğunu gösteren bir iç gazete bulunuyor.

  18. GKTank<br>  Tank Oyunu Seti geliştirici aracı özelliklerini göstermek için Apple tarafından geliştirilen örnek uygulama.

    GKTank
    Tank Oyunu Seti geliştirici aracı özelliklerini göstermek için Apple tarafından geliştirilen örnek uygulama.

  19. Inferno<br>  Birinin iPhone telefonunun iç ayarlarını test etmek istiyorsanız ne yaparsınız? Eğer bir Apple çalışanı iseniz, Inferno indirirsiniz. Bu telefonun donanım ve yazılım özelliklerini test ediyor.

    Inferno
    Birinin iPhone telefonunun iç ayarlarını test etmek istiyorsanız ne yaparsınız? Eğer bir Apple çalışanı iseniz, Inferno indirirsiniz. Bu telefonun donanım ve yazılım özelliklerini test ediyor.

  20. MobileGenius<br>  "Genius" Apple Store'da çalışan ve müşterilerin iPhone&#8217;unu onarmaya yardımcı olan uzmana verilen addır. MobileGenius uygulaması bu uzmanların müşteri bilgilerini kontrol etmesine ve kırık cihazlarda test yapmalarını sağlar.

    MobileGenius
    "Genius" Apple Store'da çalışan ve müşterilerin iPhone’unu onarmaya yardımcı olan uzmana verilen addır. MobileGenius uygulaması bu uzmanların müşteri bilgilerini kontrol etmesine ve kırık cihazlarda test yapmalarını sağlar.

  21. MobileRadar<br>  Bir Apple çalışanı iOS üzerinde bir hata bulduğunda, şirketin iç hata izleme sistemi MobileRadar kullanarak temizleyecek. Uygulamanın simgesi ise bir karınca yiyen.

    MobileRadar
    Bir Apple çalışanı iOS üzerinde bir hata bulduğunda, şirketin iç hata izleme sistemi MobileRadar kullanarak temizleyecek. Uygulamanın simgesi ise bir karınca yiyen.

  22. Operatör<br>  Bu uygulama iPhone, iPad, ve iPod üzerinde bulunan çeşitli bileşenleri ve sensörler test etmek için kullanılır. Operatör uygulaması da rock grubu INXS&#8217;in dört şarkısının kliplerini içeriyor.

    Operatör
    Bu uygulama iPhone, iPad, ve iPod üzerinde bulunan çeşitli bileşenleri ve sensörler test etmek için kullanılır. Operatör uygulaması da rock grubu INXS’in dört şarkısının kliplerini içeriyor.

  23. Receipts<br>  Apple çalışanı bir iş ortağı ile öğle yemeği için giderse, çalışan kendi iPhone&#8217;u ile bir fotoğraf alıyor ve Receipts (Makbuzlar) uygulamasının çalıştırıyor. Uygulama işletme giderlerini otomatik olarak hesaplıyor.

    Receipts
    Apple çalışanı bir iş ortağı ile öğle yemeği için giderse, çalışan kendi iPhone’u ile bir fotoğraf alıyor ve Receipts (Makbuzlar) uygulamasının çalıştırıyor. Uygulama işletme giderlerini otomatik olarak hesaplıyor.

  24. Red Zone Mobile<br>  RZM, perakendecilerin önceki yıllara göre performanslarını karşılaştırmak için Apple Store yöneticileri tarafından kullanılan bir uygulama. Uygulama dahili satış bilgilerini görüntüler.

    Red Zone Mobile
    RZM, perakendecilerin önceki yıllara göre performanslarını karşılaştırmak için Apple Store yöneticileri tarafından kullanılan bir uygulama. Uygulama dahili satış bilgilerini görüntüler.

  25. Switchboard<br>  Apple çalışanlarının App Store üzerinde iş uygulamaları indirmek ve bunları güncel tutmak için kullandıkları bir uygulama. Diğer iç uygulamalar gibi, ek güvenlik için Android tarzı hareketlerini kullanır.

    Switchboard
    Apple çalışanlarının App Store üzerinde iş uygulamaları indirmek ve bunları güncel tutmak için kullandıkları bir uygulama. Diğer iç uygulamalar gibi, ek güvenlik için Android tarzı hareketlerini kullanır.

  26. TouchFighter 2<br>  TouchFighter iPhone akselerometre test etmek için Apple çalışanları tarafından geliştirilen deneysel bir oyun oldu.

    TouchFighter 2
    TouchFighter iPhone akselerometre test etmek için Apple çalışanları tarafından geliştirilen deneysel bir oyun oldu.

  27. Unibox<br>  Apple çalışanı genellikle sabahın erken saatlerinde işe geldiğinde yöneticilerden gelen e-postaları yanıtlıyorn. Unibox ise muhtemelen kullandıkları uygulamalar biridir. Bu uygulama çalışanların telefonlarına Apple bildirimlerini gönderir

    Unibox
    Apple çalışanı genellikle sabahın erken saatlerinde işe geldiğinde yöneticilerden gelen e-postaları yanıtlıyorn. Unibox ise muhtemelen kullandıkları uygulamalar biridir. Bu uygulama çalışanların telefonlarına Apple bildirimlerini gönderir