Mısırı Püskülü İle Kaynatınca...

Mısır püskülünün faydaları nelerdir?

  1. Mısır püskülünün faydaları nelerdir? Doğal bir potasyum ve K vitamini kaynağı olan mısır püskülü faydalarını sizler için derledik...

    Mısır püskülünün faydaları nelerdir? Doğal bir potasyum ve K vitamini kaynağı olan mısır püskülü faydalarını sizler için derledik...

  2. Böbrek iltihabına iyi gelmesinin yanında böbreklerdeki taşların düşürülmesine de yardım eder.

    Böbrek iltihabına iyi gelmesinin yanında böbreklerdeki taşların düşürülmesine de yardım eder.

  3. Prostat iltihabına iyi gelir.  <br>  Gut hastalığına iyi gelir.

    Prostat iltihabına iyi gelir.
    Gut hastalığına iyi gelir.

  4. Diyabet yani şeker hastalığınız mı var? Bu şifalı ve her yerde bulunabilen bitki sayesinde şifa bulabilirsiniz.

    Diyabet yani şeker hastalığınız mı var? Bu şifalı ve her yerde bulunabilen bitki sayesinde şifa bulabilirsiniz.

  5. Tansiyona iyi gelerek, tansiyonu dengeler.<br>  Yüksek kolesterole iyi gelir, kolesterolü dengeler.

    Tansiyona iyi gelerek, tansiyonu dengeler.
    Yüksek kolesterole iyi gelir, kolesterolü dengeler.

  6. Sürekli yorgun olmaktan yorgunluktan mı yakınıyorsunuz? Yorgunluğu gideren mısır püskülü çayı aynı zamanda sizi dinlendirir.

    Sürekli yorgun olmaktan yorgunluktan mı yakınıyorsunuz? Yorgunluğu gideren mısır püskülü çayı aynı zamanda sizi dinlendirir.

  7. Anti depresan özelliği de vardır, depresyona iyi gelir.<br>  Romatizma ve kemik ağrılarına yarar sağlar. Kemikleriniz ağrıyorsa bu şifalı bitkiyi kullanabilirsiniz.

    Anti depresan özelliği de vardır, depresyona iyi gelir.
    Romatizma ve kemik ağrılarına yarar sağlar. Kemikleriniz ağrıyorsa bu şifalı bitkiyi kullanabilirsiniz.

  8. Zayıflamaya etkisi büyük!<br>    Mısır püskülünün bir faydası da kilo vermeye olan etkisidir. Vücuttaki yağların kolay yakılmasına yardım ederek zayıflatır. Obeziteye karşı koruma sağlar.

    Zayıflamaya etkisi büyük!
    Mısır püskülünün bir faydası da kilo vermeye olan etkisidir. Vücuttaki yağların kolay yakılmasına yardım ederek zayıflatır. Obeziteye karşı koruma sağlar.

  9. İdrar yolu enfeksiyonundan şikayetçi misiniz?  <br>  Mısır Püskülüİdrar yolu enfeksiyonları birçok kişinin canını sıkar. İdrar yapılırken ağrı ve yanma hissi oluşur. Diğer adı sistit olan bu rahatsızlıktan kurtulmanın birçok yolu vardır. Mısır püskülü de bunlardan biridir. İdrar yolu enfeksiyonlarını önler, idrar söktürür. İdrar yollarının temizlenmesine yardım eder.

    İdrar yolu enfeksiyonundan şikayetçi misiniz?
    Mısır Püskülüİdrar yolu enfeksiyonları birçok kişinin canını sıkar. İdrar yapılırken ağrı ve yanma hissi oluşur. Diğer adı sistit olan bu rahatsızlıktan kurtulmanın birçok yolu vardır. Mısır püskülü de bunlardan biridir. İdrar yolu enfeksiyonlarını önler, idrar söktürür. İdrar yollarının temizlenmesine yardım eder.

  10. Mısır püskülü nasıl kullanılır?  <br>  Yazımızda belirttiğimiz tüm etkileri için mısır püskülü çay şeklinde hazırlanarak kullanılabilir. 1 su bardağı suyu kaynatın.

    Mısır püskülü nasıl kullanılır?
    Yazımızda belirttiğimiz tüm etkileri için mısır püskülü çay şeklinde hazırlanarak kullanılabilir. 1 su bardağı suyu kaynatın.

  11. Su kaynarken diğer taraftan mısır püsküllerini kıyın. Kaynamış olan 1 bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı mısır püskülünü atın. 5 dakika kadar bu şekilde demlenmesi için bekleyin. Demlendikten sonra süzerek içebilirsiniz. Genel olarak günde 2 defa yemeklerden bir saat kadar önce içebilirsiniz.

    Su kaynarken diğer taraftan mısır püsküllerini kıyın. Kaynamış olan 1 bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı mısır püskülünü atın. 5 dakika kadar bu şekilde demlenmesi için bekleyin. Demlendikten sonra süzerek içebilirsiniz. Genel olarak günde 2 defa yemeklerden bir saat kadar önce içebilirsiniz.