Ödül vaadiyle teşvik etti, başardı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ocak 2008 21:21, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ÖDÜL VAADİYLE TEŞVİK ETTİ, BAŞARDI

- SEMRA ÖĞRETMEN, GÖREV YAPTIĞI OKULDA ÖDÜL VAADİYLE TEŞVİK ETTİĞİ ÖĞRENCİLERİNİN İLK DÖNEM SONUNDA OKUMA-YAZMA ÖĞRENMESİNİ SAĞLADI

ŞÜKRÜ ULUÇAY

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı Kargucak İlköğretim Okulu'nda okumaya başlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Öğrencilerine, 'birinci dönem sonuna kadar okumayı öğrenmeleri halinde kızlara barbie bebek, erkeklere de kumandalı araba alacağı' sözünü veren Kargucak İlköğretim Okulu 1. Sınıf Öğretmeni Semra Gümüş, okumaya başlayan tüm sınıf öğrencilerine verdiği sözü yerine getirdi. Erkek öğrencilere uzaktan kumandalı araba, kız öğrencilere de barbie bebeklerini alarak hediye eden Öğretmen Semra Gümüş, ?Sene başında öğrencilerim bana ilk dönem sonunda okumayı başaracaklarına dair söz vermişti. Ben de onlara okumaları halinde hediye alacağımı vaat etmiştim. Öğrencilerim okumayı başararak hediye almayı hak ettiler. Onların okuma-yazmayı öğrenmiş olmaları benim için büyük mutluluk, kendileriyle gurur duyuyorum? dedi.

Hediyelerini alan öğrenciler ise ikinci dönemde daha çok çalışacaklarının sözünü vererek öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber