Sayın Remzi Kaya... Size Çok Zor Bir Soru Sorulmuyor?

Kurumlarda gelenek çok önemlidir. Milli Eğitim Bakanlığı yıllardır bir geleneği devam ettirmekteydi. Bu gelenek Şubat ayındaki öğretmen alımıdır. Ancak, Şubat ayına bir iki gün kalmış olmasına rağmen hala Sayın Remzi Kaya tarafından hiçbir açıklama yapılmamıştır. Bu konudaki sorulara ise "Ne evet ne de hayır" anlamına gelebilecek yanıtlar vermektedir. Devamı için başlığa tıklayınız.

Haber Giriş : 29 Ocak 2008 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü gibi önemli bir görevi yürüten Sayın Kaya'nın binlerce adayın çağrısına kulak tıkamaması ve 2008 yılı personel alım sürecini şeffaf bir şekilde paylaşması gerekmektedir.

Binlerce aday gerek yazılı gerek elektronik yolla Milli Eğitim Bakanlığına başvurmasına rağmen, bakanlıktan hala net bir açıklama yapılamamıştır.

Adaylar fazla bir şey istememektedir. Şubat ayında öğretmen alımı olacak mıdır, olmayacak mıdır?

Bu soruya yanıt vermek zor olmasa gerek...

Bu soruya yanıt verebilmek için, 23 bin açıktan atama izinlerinin dağıtımını beklemenin hiç gereği yoktur. Zira bakanlar kurulu, geçen yıllardaki gibi davranacak, en büyük payı MEB'e ayıracaktır. Diğer taraftan, MEB, zaten bütçe kanununun verdiği yetki gereğince, 2007'den boşalan kadroların yüzde 50'sine atama yapma imkanına sahiptir.

Dolaysıyla Sayın Kaya, Personel Genel Müdürü olarak adayları şeffaf bir şekilde bilgilendirebilmek için gerekli veriye sahiptir.

Memurlar.net forumundaki tepkilere ulaşmak için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber