Ömer öğretmen o anı anlattı

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 31 Ocak 2008 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

125 bin YTL kazandı oğlunun kahramanı oldu

Tülay ŞUBATLI

Lösemi hastası oğlu için yarışan Ömer Öğretmen ?Var mısın yok musun? adlı yarışmada 125 bin YTL kazandı. Ömer Boran ikramiyesinin tamamını oğlunun yeniden yürüyebilmesi için harcayacak

Türkiye önceki akşam ?Var mısın yok musun? adlı yarışmaya kilitlendi. Lösemi hastası oğlu Yağız'ın tedavisi için yarışan Ömer Boran yarışmanın bankası Hamdi Bey'in teklif ettiği 39 bin YTL'yi elinin tersiyle itip ?Kutumu açın? dediğinde milyonlar nefesini tuttu. 8 numaralı kutu açıldığında Ömer Öğretmen tam 125 bin YTL'nin sahibi oldu. Sevinçten havaya uçan Ömer Boran ile birlikte ekranları başındaki milyonlarca izleyici de sevinç gözyaşlarına boğuldu.

8 no.lu kutu kızım içindi

Boran, heyecan dolu anları şöyle anlattı: 8 numaralı kutuyu seçtim. Çünkü liseye giden kızım Ayşe Deniz, 8'inci ayın 8'inde saat 8'de doğdu. Son 2 kutuya geldiğinde ise 39 bin YTL teklif edildi. 18 yıllık öğretmenim. Emekli olsam elime 30 bin YTL ikramiye geçer. Ya hep ya hiç olacaktı. ?Teklifi kabul et? der diye eşime de bağlanmadım. Gözlerimi kapattım ve benim şansım dedim. Acun Ilıcalı kapağı açtığında sevinçten uçtum. Amacımız oğlumu tedavi ettirebilmekti. Her şey oğlum içindi. Oğlumun masal kahramanı olmak istedim. Hayallerimize kavuştuk. Çok mutluyuz.?

Her şey oğlum için

Boran'ın 2,5 yıl önce lösemiye yakalanan oğlu Yağız, 1 yıl önce tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Kazandığı ikramiyeyi oğlunun tedavisi için harcayacak olan Ömer Boran ?Kader her şeyi oğlum için ördü. Bütün parayı oğlumun yeniden yürüyebilmesi için harcayacağım? dedi.

Babam benim kahramanım

11 yaşındaki oğlu Yağız ise ?Babamın yarışmaya girmesi için çok ısrar etmiştim. İstemediği halde katıldı ve kazandı. Babam benim kahramanım. Bir gün yeniden yürüyebildiğim gün ben de babamın kahramanı olacağım? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber