Engelli kız öğretmen annesi öldürttü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ocak 2008 19:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de işitme engelli genç bir kızın, kendisi gibi engelli olan 2 erkek arkadaşına öğretmen annesini öldürttü. Daha sonra babasına gitti ve 'Annem öldürülmüş' dedi.

Lojmanları'nda meydana gelen olayda, Reşat Benli İlköğretim Okulu'nda öğretmen olan Zekiye Ö. (44), evinin yatak odasında bir çok yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Zekiye Ö.'nün işitme engelli kızı E.Ö. (19), Devlet Doğumevi Hastanesi'nde müdür yardımcısı olarak görev yapan babası Niami Ö.'nün yanına giderek, "Annem öldürülmüş" dedi.

Bunun üzerine Niami Ö., polise haber verdi. Ekipler, yatak odasında Zekiye Ö.'nün kanlar içindeki cesediyle karşılaştı.

Yapılan araştırmalar neticesinde, E.Ö.'nün kendisi gibi işitme engelli olan sevgilisi G.U. (20) ile annesini ortadan kaldırmak için plan yaptığının tespit edildiği iddia edildi. E.Ö.'nün cep telefonuna "Annem uyudu, gel" diye mesaj çektiği öne sürülen sevgilisi G.U.'nun, arkadaşı F.F. (21) ile birlikte geldiği adreste Zekiye Ö.'yü uyurken bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürüldü. Cinayetten sonra üzerlerini değiştiren G.U., F.F. ve E.Ö.'yü, G.U.'nun ayakkabısına bulaşan kan

lekeleri ele verdi.

Tasarlayarak planlı bir şekilde Zekiye Ö.'yü öldürdükleri iddia edilen işitme engelli 3 katil zanlısı genç, yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber