Hafta sonu hava durumu / Haritalı

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 08 Şubat 2008 20:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin batısı kuvvetlenen rüzgarla birlikte soğumaya başladı. Türkiye'de hafta sonu, soğuk, genel olarak kapalı ve yer yer yağışlı geçecek. Bölge bölge 5 günlük hava:

İstanbul'da poyraz dört gün boyunca kuvvetli esecek, bu nedenle sıcaklık 2 ila 4 derece civarında hissedilecek. Bugünlerde hava bulutlu ve hafif yağmurlu olacak.

Ankara'da pus devam ediyor, Pazar günü hafif kar yağışı olma ihtimali var. Poyraz İzmir'de bu üç gün çok kuvvetli esecek, hızlı soğuma hafif yağmura da neden olacak. Adana ise açık ve ılık. Bugün İstanbul 7, Ankara 5, İzmir 15, Bursa 8, Adana 16 derece.

Marmara Bölgesi önümüzdeki günleri oldukça soğuk geçirecek. Poyrazın kuvvetlenmesi ile termometrenin gösterdiği sıcaklık ile hissedilen sıcaklık arasında 4-5 derece fark oluşuyor. Bölgede bu beş gün bulut yoğunluğu fazla olacak, hafif yağış da görülecek. Bugün Edirne 7, Çanakkale 6, Sakarya 8 derece.

İç Anadolu Bölgesi'nde bugün de pus oluşuyor. Hafta sonu bulutlanma artacak, Pazar günü Ankara-Eskişehir ve Konya arasında hava soğuk olduğundan hafif karla karışık yağmur olasılığı var. Konya 3, Eskişehir 6, Sivas -3 derece

Ege Denizinde üç gün fırtına bekleniyor. Bugünden itibaren Çeşme'de poyraz, yarın ise Muğla kıyılarında keşişleme çok kuvvetli esecek. Bugün İzmir-Muğla arasında görülecek yağmur, yarın bölge geneline yayılacak ve Muğla'nın ilçelerinde kuvvetli yağacak. Denizli ve Muğla 12, Kütahya 7 derece.

Akdeniz'de Adana bölümü az bulutlu. Antalya, Isparta-Burdur arasında ise hava bulutlu, bu kesimde yarın sağanak yağış görülecek. Bugün Antalya 16 derece.

Güneydoğu'da bulutlanma arttı, Batman çevresinde karla karışık yağmur görülebilir. Gaziantep 11 derece.

Doğu Anadolu'da bugün bulutlanmanın artması havayı biraz yumuşattı. Erzurum bulutlu, Ağrı, Bingöl, Van-Hakkari arasını kapsayan bölümde gün içinde kar yağışı olacak. Hafta sonu hava yine açacak. Erzurum -10, Malatya -1, Van 3 derece.

Karadeniz'in doğusu parçalı bulutlu, batısında ise hava daha kapalı. Pazar günü Bolu'da hafif kar yağışı olacak ve sıcaklık düşüyor. Bugün Trabzon 11, Samsun 10, Bolu 6 derece.








Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber