Kayıp polis tüm aramalara rağmen bulunamıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2008 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'de tek başına keklik ve tavşan avına çıktıktan sonra kaybolan ve dünden beri haber alınamayan polis memuru Okkeş Göroğlu'nu arama çalışmaları devam ediyor. Van'dan giden 15 kişilik Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği (AKUB) ile Mehmetçik ve özel hareket timlerinden oluşan 30 kişilik ekip, yoğun kar yağışına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hakkari Vali Konağında görevli 3 çocuk babası polis memuru Ökkeş Göroğlu, dün sabah kente 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin Mevkii'ndeki Sümbül Dağı eteklerine giderek kekli ve tavşan avına çıktı. Polis memuru Göroğlu, 5 saatlik araya ve bastıran kar yağışına rağmen dönmeyince arama çalışmalarına başlandı. Göroğlu, Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat timleri ile İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli kar kıyafetli asker ve dün akşam saatlerinde Van'dan giden 15 kişilik AKUB ekibinin sürdürdüğü aramalara rağmen bulunamamıştı.

Sabah arama çalışmalarına yeniden başlandı Bugün sabah erken saatlerinden itibaren arama ve kurtarma çalışmalarına yeniden başlandı. Göroğlu'nun kaybolduğu Sümbül dağı eteklerindeki arama çalışmalarına, AKUB'un yanısıra Mehmetçik ve özel hareket timleri de destek veriyor. Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu ve Emniyet Müdürü Cavit Çevik de arama çalışmalarını yakından izledi. Vali Nasuhbeyoğlu, dün yapılan tüm aramalara rağmen polis memurunun izine rastlanmadığın ancak bugün yoğun kar yağışına rağmen ekiplerin çok sıkı bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi. Emniyet Müdürü Çevik de arama çalışmalarında detektörlerin de kullanıldığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber