Emniyetin de Planı Yok

KPSS tercih işlemlerinin yılın hangi aylarında olacağı yıllardır belirlenmediği gibi bu yıl da belirlenmemiştir. Oysaki kamu kurumlarına, ilanların yılın bazı aylarında yayınlanacağı ve buna göre talepte bulunulması gerektiği belirtilmiş olsaydı, hem kamu kurumları hem de adaylar, bu plana göre kendini konumlandıracaktı. Ancak bu yapılamamaktadır. Diğer taraftan, Devlet sadece bu uygulamasında değil polis alımında da bir plana sahip değildir. Sayın Atalay'ın açıkladığı polis alımına dair hala bir takvim bulunmamaktadır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Şubat 2008 01:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

200'ü aşkın görüşün yer aldığı http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=426433 forum başlığı editörün seçimine alınmış ve daha sonra gelen tepkiler memurlar.net'te haberleştirilmiş olmasına rağmen hala 2008 yılı polis takvimi açıklanmamıştır/ açıklanamamıştır.

Aşağıda Emniyetin konuya dair sorulara verdiği cevap yer almaktadır.

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı ve bu Kanunun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkındaki Yönetmelik Hükümleri Doğrultusunda Bilgi Edinme Başvuru Formunuz incelenmiştir.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerine alınacak 4 yıllık yüksek okul mezunlarının müracaat tarihleri, sınav merkezleri, KPSS puan türü ve puan alt sınırı henüz belirlenmemiştir. Yapılması planlanan Polis Meslek Eğitim Merkezi sınavlarına ilişkin müracaat tarihleri, müracaat şartları ile KPSS puan türü ve puan alt sınırı belirlendiği takdirde www.egm.gov.tr/egitim/index.html adresinden, basın yayın organları ve İl emniyet Müdürlükleri aracılığı ile duyurulacaktır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Eğitim Dairesi Başkanlığı

------------------------------

Emniyet Genel Müdürlüğünün, yüz bini aşkın adayı ilgilendiren bu önemli konuda gerekli planlamayı bir an önce tamamlayarak adayları daha tatmin edici bir açıklama ile bilgilendirmesini umut ediyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber