Jandarma'ya konut için düğmeye basıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Şubat 2008 18:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Jandarma Genel Komutanlığı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde ve büyük illerde görev yapan personelin konut ihtiyacı için düğmeye bastı.

Jandarma Genel Komutanlığı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde ve büyük illerde görev yapan personelin konut ihtiyacının karşılanmasına 2008 yılı yatırım programında önem ve öncelik verileceğini bildirdi.

Jandarma Genel Komutanlığının internet sitesinde yer alan duyuruda, Jandarma Genel Komutanlığının 2008 Yılı Yatırım Programı Toplulaştırılmış Projelerinin Alt Proje Seçimi ve Ödenek Tahsisinde Uyulan Usul ve Esaslar hakkında bilgi verildi. Komutanlık, hizmet binaları inşaat ve onarımları projesi ile lojman yapımı toplulaştırılmış projelerinin alt projelerinde bu yıl uyulacak usul ve esası tespit etti.

Buna göre konut sektöründe; uygun nitelikli kiralık ev bulamama nedeniyle lojman ihtiyacı had safhaya ulaşan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde ve büyük illerde görev yapan personelin konut ihtiyacının karşılanmasına önem ve öncelik verilecek. Güvenlik sektöründe ise devam eden birlik hizmet binası inşaatlarının tamamlanmasına, erbaş ve erlerin temel ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik olarak uygun şartlarda iskan edilemeyen birlikler için hizmet binası yapımına, hizmet binası olmayan birlikler için yeni hizmet binası yapımına, ''oturulamaz'' raporu verilen ve boşaltılan hizmet binalarının yenilenmesi projeleri öncelikli olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber