AÜ açıköğretim kayıtları 4-20 Ekim'de

Haber Giriş : 28 Eylül 2004 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan İktisat, İşletme ve Açıköğretim fakültelerine 2004 ÖSYS ile yerleştirilen adayların 2004-2005 Öğretim Yılı kayıt işlemleri, 4-20 Ekim 2004 tarihleri arasında yapılacak.

Mazeretleri nedeniyle bu tarihler arasında kayıt yaptıramayanlar, mazeretlerini kanıtlayan resmi belge ile 21-22 Ekim'de, seçtiği Açıköğretim Fakültesi bürosuna bizzat başvurarak kayıt yaptırabilecek. Bu tarihlerde mazereti hala devam edenlerin kayıtlarını, tam olarak hazırlanan kayıt belgeleriyle mazeret belgesini, büroya getiren yakınları yaptırabilecek. 22 Ekim'den sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları yapılmayacak.

Postayla adreslerine gönderilen kayıt belgeleri eline geçmeyen öğrenci adayları, 11 Ekim'den itibaren kendilerine en yakın Açıköğretim Fakültesi bürosuna başvurup, yedek kayıt dosyası alabilecek.

Adaylar, hazırladıkları kayıt dosyasıyla pazar günleri hariç, 4-20 Ekim arasında Açıköğretim Fakültesi bürolarına bizzat başvurarak kayıt işlemlerini yaptırabilecek. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar, fakülteye kayıt hakkını kaybedecek ve herhangi bir hak iddia edemeyecek. Posta yoluyla kayıt yaptırılamayacak.

aa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber