Öğrenci polisler, hırsızları yakaladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2008 22:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da bulunan bir lastik bayisinin deposundan çalınan kamyon lastikleriyle ilgili bir kişi yakalandı. Çalınan kamyon lastiklerinin değerinin 60 bin YTL olduğu belirlenirken, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın, aynı bayide çalıştığı, dışarıdan birisiyle işbirliği yaparak hırsızlık olayını gerçekleştirdiği ortaya çıktı

Antalya Emniyeti'nde görevli temizlikçi ve tamirci kılığındaki polisler, öğrenci kılığına girerek 1 ay önce meydan gelen kamyon lastiği hırsızlığıyla ilgili gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Yapılan araştırma ile 60 bin YTL değerindeki sıfır, kamyon lastiklerinin Burdur'un Buçak ilçesinde başka bir lastik bayisine çok düşük fiyatla satıldığı belirlendi. Olayı gerçekleştiren şahıslardan birisi Antalya Emniyeti'nde görevli tamirci ve temizlikçi kılığındaki polisler tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre; 22 Ocak 2008 tarihinde Antalya'nın Akdeniz Sanayi Sitesinde bulunan bir lastik bayisinde hırsızlık olayı meydan geldi. Olayın ardından çalışma başlatan Güven Timleri lastikleri, hırsızlık olayının gerçekleştiği işyerinde çalışan R.Y. isimli şahısla turizm taşımacılığı yapan M.Ş.'yle işbirliği yaparak çaldığını tespit etti. Bunun üzerine öğrenci kılığına girerek turizm taşımacılığı yapan M.Ş.'yle irtibat kurdu. Toplu olarak geziye gitmek istediklerini belirten Güven Timleri, M.Ş.yle buluşma noktası belirledi. Öğrenci kılığına giren Güven Timleri ve M.Ş. belirlenen yerde buluşunca, Fatih polis merkezi ekipleri ve Yıldırım Timleri operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon sonucunda M.Ş. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şahıs Fatih Polis Merkezi ekipleri tarafından bilgisine başvurulduktan sonra hakkında düzenlenen dosya ile Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Polis, R.Y. isimli şahsın yakalanması için çalışmasını sürdürürken, Bucak ilçesinde başka bir bayide ele geçirilen kamyon lastiklerine, Antalya'daki bayisine verilmek üzere el konulduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber