Üniversiteli kız erkek arkadaşının evinde aniden öldü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 11 Mart 2008 19:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik Toplulukları programı öğrencisi, flüt sanatçısı genç kız, erkek arkadaşının evinde fenalaştı. Burnundan kan gelen genç kız tüm çabalara rağmen kurtarılamazken, erkek arkadaşı da gözaltına alındı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik Toplulukları Programında öğrenim geren yan flüt sanatçısı Ayşe Kahyaoğlu (25) geçtiğimiz Pazar günü erkek arkadaşı Kardeş Türküler Grubu'nun 'Gayda İstanbul' isimli projesinde davul çalan Onur Başkurt ile Kadıköy'de buluştu. Daha sonra Onur'un kaldığı Üsküdar Kuzguncuk'taki öğrenci evine giden Ayşe Kahyaoğlu, akşam saatlerinde aniden fenalaştı. Ağzından ve burnundan kan gelen genç kıza ilk müdahale yine Onur Başkurt ve ev arkadaşları yaptı. Eve çağrılan ambulans ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Kahyaoğlu, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından ölümü şüpheli bulunan Ayşe Kahyaoğlu'nun cesedi Adli Tıp Morguna gönderilirken arkadaşı Onur Başkurt ise baba Şinasi Kahyaoğlu'nun, "Kızım rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu, kimseden şikayetçi değilim" şeklindeki ifadesi üzerine serbest bırakıldı.

Ayşe Kahyaoğlu'nun Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Camii'nde kılınan cenaze namazına, Ayşe'nin ailesi, sınıf arkadaşları ile erkek arkadaşı Onur Başkurt katıldı. Kızının ani ölümü ile sarsılan anne Şadıman Kahyaoğlu, kızı Elif ve eşi Şinasi Kahyaoğlu'nun desteği ile güçlükle ayakta durabildi. Onur Başkurt'un ise hala yaşadığı şoku etkisinde olduğu görüldü. Genç kızın cenazesi öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber