Sevgililerini dolandıran sahte binbaşı tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2008 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Kağıthane'de, kendisini ?denizci binbaşı? olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

- İnternette tanıştığı bir kişi tarafından dolandırılarak parasının alındığını bildiren Gülcan D'nin şikayeti üzerine Gültepe'de yapılan operasyonda, şüpheli Aytaç Ç. gözaltına alındı. Şişli Adliyesine gönderilen Aytaç Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aytaç Ç.'nin, internette kendisini ?denizci binbaşı? olarak tanıtarak irtibat kurduğu Gülcan D'yi kendisine aşık ederek, çeşitli yöntemlerle büyük miktarda parasını aldığı belirlendi.

Kendisini ?denizci üsteğmen? olarak tanıtıp nişanlandığı Hacer Y'yi ve iş bulma vaadinde bulunduğu arkadaşlarını dolandırdığı iddiasıyla halen İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Aytaç Ç'nin, bu dava kapsamında da hakkında ?yakalama kararı? bulunduğu öğrenildi.

Davanın iddianamesinde, sanığın, 21 müşteki ve mağduru, THY yetkililerini tanıdığını söyleyip işe sokmak vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla, 2-7 yıl arasında hapis cezası öngören ?nitelikli dolandırıcılık? suçundan 21 kez ayrı ayrı cezalandırılması isteniyor. İddianamede Aytaç Ç'nin, ?unvan gasbı? suçundan da 4 ay - 1 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber