Okul bahçesinde bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 19 Mart 2008 12:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ESKİŞEHİR'deki bir ilköğretim okulunun bahçesinde gençler arasında gece çıkan bıçaklı kavgada 16 yaşındaki Şerif Üçfidan öldürüldü, 19 yaşındaki arkdaşı Şahin Çelik de yaralandı.

Şerif Üçfidan ve Şahin Çelik ile 17 yaşındaki H.E.Ü., 18 yaşındaki Ahmet Yüksel ve 19 yaşındaki Eyüp Aktan, İhsaniye Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi'ndeki Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde dün saat 22.00 sıralarında birbirlerine sigara vermeme konusunda tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda H.E.Ü., Şerif Üçfidan'ı kasığından, Şahin Çelik'i de kalçasından bıçakla yaraladıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen 112 sağlık ekibi Şerif Üçfidan ile Şahin Çelik'i ambulansla Devlet Hastanesi'ne götürdü. Durumu ağır olan Şerif Üçfidan, Devlet Hastanesi'nden Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Şerif Üçfidan bugün saat 03.00 sıralarında kurtarılamadı. Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Şahin Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis, olaydan sonra kaçan zanlı H.E.Ü. ile arkadaşları Ahmet Yüksel ve Eyüp Alkan'ı gözaltına aldı. Olay yerinde 1 bıçak ve 1 falçata bulan polisler, ölen, yaralanan ve gözaltına alınan zanlıların öğrenci olmadıklarını belirtti. Yetkililer zanlıların sorgulamalarının tamamlanmasından sonra adliye sevk edileceklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber