Bahçeli: İç gelişmelere girilmedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mart 2008 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptıkları görüşmede, iç siyasetteki gelişmelere girilmediğini söyledi.

Bahçeli, TBMM'de gazetecilerin, ''Görüşmede iç siyasetteki gelişmelere girildi mi?'' şeklindeki sorusuna, ''Hayır'' yanıtını verdi.

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı da gazetecilerin sorusu üzerine, Cumhurbaşkanı Gül'ün görüşmede, Devlet Bahçeli'ye Irak, Irak'ın kuzeyine gerçekleştirdiği operasyon ve Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'nin Türkiye'ye yaptığı ziyaret konusunda genel bir çerçeve çizdiğini, Bahçeli'nin de bu kapsamda, partisinin görüşlerini Gül'e aktardığını bildirdi.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Çankaya Köşkü'ndeki görüşmeleri sona erdi.

Gül, liderlerle görüşme çerçevesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Bahçeli herhangi bir açıklama yapmadı. Görüşmede Irak'ın kuzeyine yönelik kara harekatı, ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ve Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'nin Türkiye'ye yaptığı ziyaretlerin değerlendirildiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bugün liderle görüşmesi kapsamında son olarak BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile görüşecek. Yazıcıoğlu'nun Almanya programı nedeniyle önümüzdeki hafta yapılacağı belirtilen görüşme bugün gerçekleşecek.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmek üzere Çankaya Köşkü'ne 16.00'da giriş yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün MHP lideri Devlet Bahçeli ile son siyasi gelişmeleri, artan siyasi kutuplaşmayı, dış ve iç gelişmeleri değerlendirmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Gül, bugün CHP lideri Deniz Baykal ile 1 saat 40 dakika süren bir görüşme gerçekleştirmişti. Cumhurbaşkanı Gül, bugün saat 17.00'de BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve yarın saat 10.30'da DSP lideri Zeki Sezer'i kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Gül'ün ayrıca önümüzdeki günlerde ÖDP lideri Ufuk Uras'ı da Çankaya Köşkü'nde kabul etmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Gül'ün DTP ile geçtiğimiz günlerde görüştüğü için görüşmemesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber