Naci Görür'ün Hatay belediye başkanını koruyan açıklamasına tepki

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın, deprem öncesinde kenti güçlendirmek için neler yaptığına dikkat çekti. Görür'ün, kentsel dönüşüm projelerine karşı çıkmış olan Lütfü Savaş'ı övmesi tepki topladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Nisan 2023 11:16, Son Güncelleme : 27 Nisan 2023 11:19
Naci Görür'ün Hatay belediye başkanını koruyan açıklamasına tepki

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 6 Şubat'tan bu yana en çok eleştirilen kişilerin başında geliyor. Kendi partisi, CHP'den bile çok sayıda isim Savaş'ın istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Ancak 2009 ila 2014 arasında Ak Parti'den, 2014'ten bu yana da CHP'den aday olarak şehri yönetmiş olan Lütfü Savaş istifa etmedi.

Lütfü Savaş, deprem öncesindeki kentsel dönüşüm projelerine karşı çıkışlarıyla gündeme geldi. 2019 yılında yapmış olduğum paylaşım şu şekilde...

Ancak deprem bilimci Naci Görür bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Lütfü Savaş'ı temize çıkardı ve "Şu anda Halk TV'de Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş Hatay'da deprem öncesinde kenti güçlendirmek için çok hamle yaptıklarını ve gerekli desteği ve izini alamadıkları için başlayamadıklarını bile anlatıyor. Bu kadar insanımızı nasıl kaybettiğimizi anlıyorsunuz değil mi? Acı, çok acı." dedi.

Naci Görür'ün bu paylaşımına takipçileri tepki gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber