'Yapı Kredi Kariyer TIR'ı 8 üniversiteyi ziyaret edecek

Haber Giriş : 04 Nisan 2008 14:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

-Yapı Kredi'nin üniversite öğrencilerinin iş ve kariyer hayatına girişle ilgili sorularını yanıtlamak ve konuyla ilgili bilgilendirmek amacıyla düzenlediği ?Kariyer TIR'ı? 8 Nisan'da yola çıkıyor.Kariyer Günleri kapsamında Kariyer TIR'ı 8 şehirde 10 üniversiteyi ziyaret edecek.

- Yapı Kredi'nin üniversite öğrencilerinin iş ve kariyer hayatına girişle ilgili sorularını yanıtlamak ve konuyla ilgili bilgilendirmek amacıyla düzenlediği ?Kariyer TIR'ı? 8 Nisan'da yola çıkıyor. 8 şehirde toplam 10 üniversiteye uğrayacağı bildirilen KariyerTIR'ının ilk durağı İstanbul Sabancı Üniversitesi olacak.

Konuyla ilgili Yapı Kredi'den açıklamada, Kariyer TIR'ı projesi kapsamında üniversite öğrencilerinin, ?İş görüşmesinde nasıl başarılı olabilirim??, ?İyi bir kariyer için neler yapmalıyım??, ?İyi bir cv nasıl hazırlanır?? gibi sorularına yanıtlar verileceği belirtildi.

8-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve eğitirken eğlendirmeyi de amaçlayan organizasyon kapsamında DJ ve grafiti sanatçılarının da canlı performanslarını sergileyeceği kaydedildi.

Verilen bilgiye göre Kariyer TIR'ı 8 Nisan'da Sabancı Üniversitesi'ni, 10 Nisan'da Dokuz Eylül Üniversitesi'ni,11 Nisan'da Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni, 14 Nisan'da ODTÜ'yü,15 Nisan'da Bilkent Üniversitesi'ni,16 Nisan'da Konya Selçuk Üniversitesi'ni,18 Nisan'da Çukurova Üniversitesi'ni, 21 Nisan'da Erzurum Atatürk Üniversitesi'ni, 24 Nisan'da Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni ve 28 Nisan'da Koç Üniversitesi'ni ziyaret edecek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber