Ömer U.'yu bulmak için tüm emniyet seferber edildi. Yakalayan polise 10 maaş ödül verilecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2008 11:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sol görüşlü öğrencilerin üzerine tabancayla ateş eden Ömer Ulusoy'un mafya gruplarıyla da yakın ilişki içinde olduğu, o yüzden saklanacak yer bulmada zorluk çekmediği belirlendi. Terörden sonra Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü de, Ulusoy'un yakalanması için devreye sokuldu.

BİR HAFTA ÖNCE KAPATMIŞ

Ömer Ulusoy'un bir hafta önce cep telefonunu kapattırdığı belirlendi. Bu yüzden telefonunun izlenmesi, dinlenmesiyle sonuç elde edilememesi, bu kişinin değişik ilişkileri nedeniyle yakalanmasını geciktirdi. Gelen her ihbarı değerlendiren Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, organize suç örgütü olarak bilinen gruplar üzerinde çalışmayı yoğunlaştırdı.

Akdeniz Üniversitesi'nde 6 Nisanda meydana gelen olaylar sırasında, tabancayla ateş ettiği görüntüleri gazete ve televizyonlara yansıyan Ömer U'yu yakalayan polis memuruna 10 maaş tutarında ödül verileceği öğrenildi.

Antalya polisi Ömer U'yu yakalayabilmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle Terörle Mücadele ve İnfaz Bürosu'nda görevli polislerin Ömer U'nun yakalanabilmesi için mesai saatleri dışında da çalıştıkları kaydedildi.

Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, Akdeniz Üniversitesi'ndeki olaylarda silahla ateş açan Ömer U'nun yakalanması için çalışmaların yoğun olarak sürdürüldüğünü belirterek, "Şahsı arıyoruz. Her tarafta yoğun bir çabayla ve çok sayıda ekiple gece gündüz arıyoruz. Arkadaşlar bu konuda çok yoğun çalışıyor. 10 Nisan Polis Günü törenimiz bu nedenle çok kalabalık değil. Şahsın yakalanabilmesi için vatandaşların da desteğini bekliyoruz. Vatandaşların bu konudaki desteğini görüyoruz. İhbarlar geliyor ancak henüz bu ihbarlar olumlu olmadı" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber