Eğitim Bir Sen, Kamu-Sen'e cevap verdi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Nisan 2008 00:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÇAMURLARINDA BOĞULACAKLAR

Var oluşlarını toplumsal gerginliklere borçlu olanların toplumu germek için yürüttükleri fitne operasyonlarının tuzağına düşmeyeceğiz.

Bizlerden cevap bekleyenlerin unutmamaları gereken bir nokta var ki Eğitim-Bir-Sen kendi hukukunu koruma noktasında, kurulduğu günden beri en küçük bir zafiyet göstermemiştir ve böyle bir beklentiyi umut edenlere de hak ettikleri cevabı her zaman vermiştir ve verecektir.


19 Nis 2008 Eğitim-Bir-Sen'e 'İddialara cevap ver' çağrısı


Bu bağlamda Ergenekon çetesinin mal bulmuş mağribi tavrıyla oraya buraya kirlerini salmak adına malum kapatma davasındaki bir cümleyi korku amaçlı kullanmaya çalışmalarının sivil toplum örgütçülüğü adına değerlendirilmesini kamuoyunun taktirine bırakıyoruz. Sitemizde konuyla ilgili açıklamamızı yine bu zihniyete "Vantuz bir asalaktır" başlıklı yazımızla vermiştik.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının İddianamesine itirazımızı çok merak ediyorlarsa bakabilirler, 17.04.2008 Tarih ve 962 sayılı dilekçemizle gerçekleştirdik.

Kamuoyunda asıl merak edilen sorularsa;

1. Ergenekon çetesiyle organik bağınız ne zaman ve hangi yöneticileriniz aracılığıyla tesis edildi.

2. Bu çetenin organizasyonlarından biri olan ulusalcı cephenin kurulmasında bu sendika ve bağlı bulunduğu konfederasyonun ne kadar finansman desteği olmuştur.

3. Türk Ortodoks kilisesinin misyonerlik faaliyetleri için hangi şubelerinizde Sevgi Erenerol'a seminerler verdirdiniz. Bu seminerler için ne kadar bütçe ayırdınız.

4. İlhan Selçuk'la ilişkilerinizi kim tesis etti.

5. PKK'nın başı Abdullah Öcalan'la Bekaa'daki fotoğrafları sürekli yayınlanan Doğu Perinçek'in Aydınlık Dergisi'ne kaç şube ve temsilciliğinizi abone ettiniz. Muhafazakar üyelerinizin aidatlarından elde ettiğiniz gelirlerden bu gruba ne kadar para verdiniz.

6. Aralarında Vural Savaş, Doğu Perinçek'in de bulunduğu bir gurupla Lozan'a gidişinizin haberini yapan Aydınlık dergisinden teşkilatınıza dağıtılmak üzere ne kadar satın aldınız.

Bir sivil toplum örgütü için leke sayılacak olan onun demokratik düşünceleri değil, anti demokratik yapılar içerisinde yer almasıdır. Ve toplumun cevap beklediği gerçek sorular bunlardır.

Bu grubun bu sorulara cevap vermesi gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber