Bakan Çelik'i tazminata mahkum ettiren il müdürü görevden alındı

Haber Giriş : 24 Nisan 2008 11:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e tazminat davası açarak 5 bin YTL tazminat ödemesine neden olan Giresun Milli Eğitim Müdürü Halit Azizoğlu görevinden alındı.

Milli Eğitim Bakanlığı'na yapılan atamalar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Giresun Milli Eğitim Müdürü Halit Azizoğlu'nun başka bir göreve atanması amacıyla görevinden alındığına dair karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Azizoğlu, 2006 yılı sonunda hakkındaki yargı kararını uygulamadığı gerekçesiyle Bakan Çelik hakkında açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Mahkeme Bakan Çelik'in Azizoğlu'na 5 bin YTL tazminat ödemesine karar vermişti.

-GÜRBÜZ PERSONEL GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU-

Özel Öğretim Genel Müdür Yardımcılığı ve Yüksek Öğretim Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yerine getiren Muammer Gürbüz MEB Personel Genel Müdürlüğü'ne atandı. Gürbüz, AKP Tekirdağ Milletvekili Ziyaettin Akbulut'un da yakın akrabası oluyor.

MEB Yatırımlar ve Tesisler Dairesi Başkanlığı görevini bir süredir vekaleten yürüten Salih Altınay'ın bu göreve asaleten atanmasına ati karar da Resmi Gazete'de yayımlandı. Altınay, uzun bir dönem de Yatırımlar ve Tesisler Dairesi Başkan Yardımcılığı görevini yerine getirmişti.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Abdulgafur Büyükfırat'ın Adana Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Adana Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ise Marta ayı başında Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmıştı.

Balıkesir Millî Eğitim Müdürlüğü görevine ise Kayseri Millî Eğitim Müdürü Abdurrahim Köksal atandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber