Kooperatif genel kurulunda kavga çıktı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 11 Mayıs 2008 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ahmet Oğuz GÜNDÜZ/KAYSERİ, (DHA)

KAYSERİ'deki 1406 üyeli ?S.S. Komşukent Konut Yapı Kooperatifi'nin Mali Genel Kurulu'nda mevcut yönetimin taraftarları ile yönetime aday olacaklar arasında kavga çıktı. Polisin, genel kurulun yapıldığı düğün salonuna geç gelmesi ise, kavganın büyümesine neden oldu. Sandalyelerin havada uçtuğu kavga sırasında kooperatif üyesi Ömer Kaya'nın burnu kırıldı.

?As Golden Düğün Salonu'nda yapılan Komşukent Konut Yapı Kooperatifi Mali Genel Kurulu'nda olaylar çıktı. Mevcut Başkan Ahmet Polat'ın konuşması sırasında laf atılması üzerine tartışma çıktı. Bunun üzerine salonun arka kısmından gelen Ahmet Polat'ın oğlu Ferhat Polat ile bir grup üye arasında kavga çıktı. Özel güvenlik görevlilerinin araya girmesi üzerine çıkan ilk kavga son buldu. Ahmet Polat'a laf atılması üzerine, üyeler ile Ahmet Polat taraftarı bir grup arasında kavga yeniden başladı. Salonda polis olmadığı için tarafların kavgası yaklaşık 10 dakika sürdü. Bu sırada üyelerden Ömer Kaya'nın burnu kırıldı. Ömer Kaya, Emniyet Müdürlüğü'nden genel kurul için çevik kuvvet istediklerini belirterek, ?Emniyet Müdürlüğü ekip göndermedi. Bu salonda kavga çıkağını tahmin ediyorduk. Buradan Valiye ve Emniyet Müdürü'ne sesleniyorum bu olayın sorumlularını bulun? diye konuştu.

Çevik kuvvet ekipleri salona 30 dakika sonra gelirken, kavga edenler salondan gittiği için gözaltına alınamadı. Kavga nedeniyle Mali Genel Kurul iptal edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber