Erzincan Üniversitesi'nde gerginlik sürüyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2008 21:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Erzincan Üniversitesi'nde gerginlik sürüyor

ERZİNCAN (CİHAN)-Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencisi Suat T.'nin dün fakülte yakınlarında kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce darp edilmesinin ardından bugün karşıt görüşlü öğrenciler arasında yine tartışma çıktı. Öğrenciler arasında başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüşürken, polisin zamanında müdahalesi olayın büyümesi engellendi.
Üniversitede son meydana gelen olayda 2 kişi hafif yaralandı. Yaralı öğrencilere Erzincan Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri yapılırken, öğrenciler daha sonra sorgu için polis merkezine götürüldü. Olayların büyüme ihtimaline karşı üniversitenin girişlerinde polis ekipleri bekliyor. Çevik Kuvvet polisleri şüpheli durumlara anında müdahale ediyor.

Erzincan'da gözaltına alınan 24 üniversite öğrencisi serbest bırakıldı

ERZİNCAN (CİHAN)-Erzincan'da karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan kavgayla başlayan olaylarla ilgili olarak gözaltına 24 üniversite öğrencisi serbest bırakıldı.

Erzincan Üniversitesi'nde dün meydana gelen kavgada yaralanan arkadaşlarını hastanede görmek isteyen ve burada polisin müdahalesine taşla karşılık veren gruptan gözaltına alınan 21 öğrenci ile yaşanan kavgada S.T isimli öğrenciyi darp ettikleri öne sürülen 3 öğrenci gözaltına alınmıştı.

Bugün geniş güvenlik tedbirleri arasında adliyeye getirilen öğrenciler, Cumhuriyet savcılığında ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Üniversitede başlayıp hastane bahçesinde devam eden olaylarda iki öğrenci, bir polis memuru, bir gazeteci ve hastanede görevli bir özel güvenlik görevlisi yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber