19 Mayıs kutlu o

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Mayıs 2008 08:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

lsun

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı bugün tüm yurtta, KKTC'de ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanacak.

Bayram dolayısıyla Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakan ve siyasi parti liderleri mesajlar yayınladı. Mesajlarda şöyle denildi:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: Modern çağın dinamiklerini doğru okumaya başlayan Türkiye, bölgesi ve ötesindeki gelişmelere yön veren, dostluğu aranan, düşmanlığından çekinilen bir aktör konumuna yükselmiştir. Cazibe merkezine dönüşmüştür.

TBMM Başkanı Köksal Toptan: Hedefimiz, ülkemizin en büyük zenginliği ve güç kaynağı olan gençlerimizi, çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla yetiştirerek geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır.

Geleceğimizin güvencesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletler gelecekte de var olabilir. 'Onun için bütün çabamız, geleceğimizin güvencesi gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkan sağlamak, onlara demokratik ve müreffeh bir ülke bırakmaktır. CHP Genel Başkanı

Deniz Baykal: 89 yıl önce iç ve dış düşmanların ihanetine son vermek ve düşmanı yurdumuzdan kovmak için Samsun'a çıkan Atatürk ile O'nun izinden gidenlerin anlayışı günümüzde örnek alınmalıdır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Milletimizin karşı karşıya olduğu tehditler ve çevreleyen tehlikeler; gençlerimizin milli nitelikli tepkileri sonucunda tıpkı 89 yıl önce olduğu gibi sonuçsuz kalacağını hıyanet emelleri taşıyanlar çok iyi bilmelidir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber