Vali yardımcısı şefi dövdü haberlerine valilik açıklaması

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2008 21:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bingöl'de Vali Yardımcısı Tolga Polat ile Karayolları 84. Şube Şefi Mahfuz Koşan'ın tartıştığı ve şube müdürünün darb edilerek hastaneye kaldırıldığı iddiası ile valilik açıklama yaptı.

Sözkonusu basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; "18 Mayıs 2008 tarihinde Bingöl-Muş bölünmüş yol çalışmalarının yürütülmesiyle ilgili Ekinyolu bölgesinde karayolları şantiyesinin kullanılmasına ilişkin görevli Vali Yardımcısı Tolga Polat ile Karayolları Şube Şefi Mahfuz Koşan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü öğrenilmiştir.

Adı geçen şefin pansuman için hastanede bulunduğu bilgisi üzerine Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ilk ağızdan bilgi almak üzere hastaneye gitmiş gerekli bilgileri aldıktan sonra hastane çıkışında bir grup vatandaşın soruları ve olayı kınaması üzerine Vali İrfan Balkanlıoğlu, olayın başka yerlere çekilmemesi gerektiğini, sükûnetin muhafaza edilmesi, üzüntü veren benzer olayların her yerde her kesimde rastlanabileceği sorumlular hakkında da adli ve idari işlemlerin yapılacağını beyan etmiştir. Ancak basın yayın organlarında valinin teskin edici konuşmaları devlet işlerinde bu tür tartışmaların olabileceği cümlesi geçilmiştir. Hiç bir zaman tasvip etmeyeceğimiz ve müsamaha göstermeyeceğimiz bu tür davranışlar kamuoyuna yanlış aksettirilmiştir."

Olayı duyar duymaz hastaneye giden Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Koşan'a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Bir memlekette herkes suç işleyebilir, ama cezasını da çeker" demişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber